Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

stathisq είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Εγώ δοκίμασα δύο κάρτες την 3650 με 512 ddr2 και την 3650 με 256 ddr3. Καμία από τις δύο δεν έπαιξε και τις έστειλα πίσω στον αντίστοιχο πωλητή και περιμένω refund. Ο ένας από τους δύο μου είπε ότι είναι πρόβλημα ασυμβατότητας !!!! αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σε άλλους έπαιξε και στον δικό μου όχι.

την δεύτερη που λές πήρα...

για την ακρίβεια αυτή

http://www.ebay.com/itm/110835891749?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649#ht_982wt_1348

λες να κάνω το ίδιο;

όλα όσα είπε ο φίλος παραπάνω τα έκανα!αλλά τίποτα.όλα φαίνονται να δουλεύουν εκτός από αυτό...btw η εξωτερική οθόνη λέει χωρίς σήμα....

μπορείς να μου πεις τι ακριβώς του έγραψες;

απ ότι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να πάω για νέο λαπτοπ...

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

t0mak απο ποιον πωλητη πηρες να τον εχουμε υποψη? Απο ebay.com η co.uk? Οι καρτες που πηρες εγραφαν οτι ειναι φλασαρισμενες με Acer BIOS?

Δημοσ.

Άμα έχεις καλώδιο δοκίμασε και απο HDMI και απο τις άλλες εξόδους αμα βλέπεις εικόνα (μόνο κατα το ποστάρισμα θα δείξει εικόνα εκεί όμως, άμα μπουτάρει σταματάει εκτός και αμα πατήσεις τον συνδυασμό κουμπιών αλλαγής εξόδου εικόνας). Μέχρι να δεις εικόνα εγώ θα έλεγα να βγάλεις τελείως τους δίσκους, δεν χρειάζονται σε κάτι.

Μετά το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν blind flash στο vbios της κάρτας και φλασάρισμα του bios της μητρικής για την περίπτωση που δεν κάνει αυτό που έχεις.

Πρόσεχε με το φλασάρισμα όμως, διάβασε λίγο την διαδικασία πριν κάνεις οτιδήποτε και βρες σωστό bios και βρες πως θα το κάνεις χωρίς εικόνα. Άμα έχεις εμπιστοσύνη του πωλητή οτι όντως έχει acer vbios μέσα η κάρτα δεν χρειάζεται να πειράξεις την κάρτα, μόνο το bios του λάπτοπ.

Laptop bios blind flash Και θα έλεγα να βάλεις αυτό: Bios αλλιώς βάλε το τελευταίο που δίνει η acer.

Υ.Γ Την κάρτα δεν είναι ανάγκη να την γυρίσεις πίσω Κίνα αν δεν ασχοληθείς, πιστεύω και εδώ στις αγγελίες να την βάλεις θα φύγει.

Δημοσ.

Προς doakes : Πήρα απο ebay.co.uk. Προφανώς και έγραφαν ότι είναι φλασαρισμένες σε ACER bios. Η μία ήταν αυτή : http://www.ebay.co.uk/itm/ATI-Mobility-Radeon-HD-3650-Acer-5920-MXM-II-Video-Card-/190591099213?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item2c601d614d . Η άλλη ήταν απο το laptopmonkey. Το περίεργο ήταν οτι καμία απο τις δύο δεν έπαιξε. Γι'αυτό και περιμένω τους καινούριους επεξεργαστές για να πάρω καινούριο pc.

Προς stathisq : Τους έγραψα οτι δεν δουλεύει και τι θα έπρεπε να κάνω για refund. Μου απάντησαν και απλά τους το έστειλα.

Δημοσ.

Άμα έχεις καλώδιο δοκίμασε και απο HDMI και απο τις άλλες εξόδους αμα βλέπεις εικόνα (μόνο κατα το ποστάρισμα θα δείξει εικόνα εκεί όμως, άμα μπουτάρει σταματάει εκτός και αμα πατήσεις τον συνδυασμό κουμπιών αλλαγής εξόδου εικόνας). Μέχρι να δεις εικόνα εγώ θα έλεγα να βγάλεις τελείως τους δίσκους, δεν χρειάζονται σε κάτι.

Μετά το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις θα ήταν blind flash στο vbios της κάρτας και φλασάρισμα του bios της μητρικής για την περίπτωση που δεν κάνει αυτό που έχεις.

Πρόσεχε με το φλασάρισμα όμως, διάβασε λίγο την διαδικασία πριν κάνεις οτιδήποτε και βρες σωστό bios και βρες πως θα το κάνεις χωρίς εικόνα. Άμα έχεις εμπιστοσύνη του πωλητή οτι όντως έχει acer vbios μέσα η κάρτα δεν χρειάζεται να πειράξεις την κάρτα, μόνο το bios του λάπτοπ.

Laptop bios blind flash Και θα έλεγα να βάλεις αυτό: Bios αλλιώς βάλε το τελευταίο που δίνει η acer.

Υ.Γ Την κάρτα δεν είναι ανάγκη να την γυρίσεις πίσω Κίνα αν δεν ασχοληθείς, πιστεύω και εδώ στις αγγελίες να την βάλεις θα φύγει.

και το hdmi δοκίμασα και να βγάλω τα πάντα από τον υπολογιστή...τίποτα απολύτος...

τώρα για blind flash στην κάρτα από τη στιγμή που πολύ πιθανό να είναι ήδη φλασαρισμένη δεν το κάνω...τώρα για το flash του bios γενικά από πριν είχα το τελευταίο επίσημο...αυτό που έχει στο σαιτ σου δείνει απλά ένα αρχείο...η μέθοδος που είδα είναι να βάλεις το αρχείο(δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να μπει μόνο του) σε ένα στικ και μετά να πατήσεις fn+esc+power button...το έκανα αναβόσβησαν τα λαμπάκια αλλά τίποοτα...το μόνο που έγινε βέβαια είναι ότι πλεον ανάβει ο φωτισμός της οθόνης αλλά κατα τ' αλλά μαύρη μαυρίλα...

Δημοσ.

@t0mak Επρεπε να σε προβληματισει πριν την παραγγειλεις απο δω

http://www.ebay.co.uk/itm/ATI-Mobility-Radeon-HD-3650-Acer-5920-MXM-II-Video-Card-/190591099213?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item2c601d614d οτι γραφει στην περιγραφη

"If you buy this item from us and send us your non-working video card (ATI Mobility Radeon HD 3650 MXM II 256MB VGA card) we will send you £20 through Paypal!"

Προφανως οι τυποι παιρνουν χαλασμενες καρτες γραφικων και τις επισκευαζουν, με reflow η reballing και τις ξαναπουλανε στο ebay, ισως χωρις καν να τις τεσταρουν πρωτα αν πετυχε η επισκευη.Εγω δεν καταλαβαινω ομως πως εχουν 99.5% feedback, επρεπε να αφησεις εσυ εστω αρνητικη αξιολογηση για να προστατευσεις πιθανα μελλοντικα θυματα.

Δημοσ.

και το hdmi δοκίμασα και να βγάλω τα πάντα από τον υπολογιστή...τίποτα απολύτος...

τώρα για blind flash στην κάρτα από τη στιγμή που πολύ πιθανό να είναι ήδη φλασαρισμένη δεν το κάνω...τώρα για το flash του bios γενικά από πριν είχα το τελευταίο επίσημο...αυτό που έχει στο σαιτ σου δείνει απλά ένα αρχείο...η μέθοδος που είδα είναι να βάλεις το αρχείο(δεν ξέρω βέβαια αν πρέπει να μπει μόνο του) σε ένα στικ και μετά να πατήσεις fn+esc+power button...το έκανα αναβόσβησαν τα λαμπάκια αλλά τίποοτα...το μόνο που έγινε βέβαια είναι ότι πλεον ανάβει ο φωτισμός της οθόνης αλλά κατα τ' αλλά μαύρη μαυρίλα...

Με το WinCris έφτιαξες το usb έτσι; Θέλει το πρόγραμμα και το bios και μετά βγάζεις την κάρτα απο το λάπτοπ, πατάς τα κουμπιά με το usb μέσα και φλασάρει. Μετά βάζεις την κάρτα όπως λέει και εκεί ο τυπάς και βλέπεις αμα κάνει κάτι. Άμα και πάλι τίποτα(ούτε εξωτερικές οθόνες ούτε εσωτερική)... :/ Δύσκολα τα πράγματα...

Δημοσ.

Θέλω οδηγίες για το κόλπάκι με τον φούρνο.

Διάβαζα εχτες αυτο το θέμα επειδή εχω το ιδιο λαπτοπ καθαρά απο ενδιαφέρον και μετά απο λίγες ώρες έπαθα ακριβώς το ιδιο !!!!!!!!!!!!!

Πόσα κιλά γκαντεμια είναι αυτο ??????????

Εχει κανένας καμια vga διαθέσιμη να την δοκιμάσω στο δικό μου μηχάνημα ?

Δημοσ.

Θέλω οδηγίες για το κόλπάκι με τον φούρνο.

Διάβαζα εχτες αυτο το θέμα επειδή εχω το ιδιο λαπτοπ καθαρά απο ενδιαφέρον και μετά απο λίγες ώρες έπαθα ακριβώς το ιδιο !!!!!!!!!!!!!

Πόσα κιλά γκαντεμια είναι αυτο ??????????

Εχει κανένας καμια vga διαθέσιμη να την δοκιμάσω στο δικό μου μηχάνημα ?

Εχω μείνει με το στόμα ανοιχτό :confused:

Την έβαλα στο φούρνο και έφτιαξε :shock:

Δεν ξέρω κατα πόσο θα κρατήσει αλλά αυτη την στιγμή λειτουργεί !!!

Η διαδικασία που έκανα : Προθέρμανση ο φούρνος στους 180 για 2 λεπτά , 1 λεπτό περίπου η κάρτα με τον πυρήνα προς τα πάνω και απο κάτω αλουμινόχαρτο, και για 20 δευτερόλεπτα στους 230. Την έβγαλα και την άφησα να κρυώσει για 20 λεπτά περίπου, την κούμπωσα και λειτουργεί :confused:

Δημοσ.

παιδιά σόρρυ που άργησα να απαντήσω αλλά τίποτα τελικά...φλάσαρα και νέο bios αλλά και πάλι τίποτα...μαύρη οθόνη...

τελικά "χτύπησα" ένα νέο λαπτοπ που το βρήκα σε προσφορά...

για την ακρίβεια αυτό εδώ...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.902586

παρόλο που δεν είχε πάνω windows δε με πείραξε μιας και τα έχω αυθεντικά είδη(και λογικά γλίτωσα χρήματα και από εκεί(μιας και η τιμή μου φάνηκε πολύ καλή...)

γενικά ευχαριστώ πολύ για όλη τη βοήθεια και εύχομαι τα παραπάνω μηνύματα να βοηθήσουν όσους έχουν παρόμοια προβλήματα..

Δημοσ.

Το ξέρω οτι εχουν πρόβλημα(8χχχ) αλλα εχω διαβάσει σε φορουμ οτι είχαν διαφορα προβλήματα με τις ΑΤΙ στο συγκεκριμένο λαπτοπ,αρα για να δουλέψει 100% δυστυχώς πρέπει να είναι της σειράς 8χχχ,και δεν νομίζω οτι αξίζει να βάλεις μια καρτα των 100Ε+ σε ενα παλιό λαπτοπ.

Για την 9500m που λες, εχει το τσιπ G84 που ειναι τα προβληματικά(μαζι με το G86),δες εδω Link στον τελευταίο πίνακα,η 9600m εχει το G96 αλλα δεν ειναι συμβατή με το συγκεκριμένο λαπτοπ!

Εχω το ιδιο λαπτοπ 3 χρονια τωρα με ΑΤΙ 3470 πανω και δεν ειχα ποτε προβλημα ως τωρα, μεχρι και παιχνιδια παιζει με πολλες υποχωρισεις βεβαια.

Δημοσ.

Απο ebay ηταν η δικη σου 3470 Storm?

Οχι, γραψε λαθος 3670 με 512 μνημη και με αυτην πανω τον αγορασα το 2009.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...