Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά κατ' αρχήν και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

λοιπόν χτες το βράδυ τελικά δοκίμασα βάλω την κάρτα στο φούρνο αλλά τίποτα.(αν το ξαναδοκιμάσω παίζει να γίνει τίποτα?)

γενικά το λαπτοπ το έχω 4 χρόνια τώρα οπότε απ' ότι καταλαβαίνω είμαι τυχερός που κράτησε και τόσο.

διάβασα σχεδόν όλα τα ποστ από το λινκ και γενικά απ'ότι κατάλαβα η καλύτερη λύση είναι η 3650.(δε θα είχα πρόβλημα να πάρω πάλι 8600gt αλλά δυστυχώς στο ebay δε βρίσκω κάτι λογικό...οι μόνες που είδα είχες 150+ ευρώ)

απλά τώρα με αγχώνει αυτό που λέτε με την υπερθέρμανση.αυτό που είπε κάποιος με το αλουμινόχαρτο λένε να δουλεύει?

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εκανες προθέρμανση στον φούρνο ; αέρα ή γκριλ; φυσικά πλάκα κάνω γιατι το είχα κάνει κι εγώ αυτό παλιά :P αλλα δυστηχώς δεν εγινε τπτ .

Στο θέμα μας οταν είχα πάθει ζημιά στο vaio με μια 8600GT ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που έχεις εσύ μου την αντικατέστησαν με μια νέα παρτίδα μου είπαν

που δεν βγάζει πρόβλημα και δεν υπερθερμένεται .Το γνώριζαν και οι ίδιοι το θέμα με τα προβληματικά τσιπάκια της νβιδια.

Σε πληροφορώ οτι μετα απο 2 χρόνια με την "βελτιωμένη" παρτίδα 8600 το λάπτοπ δεν ζεσταίνεται οσο πριν και δεν έχει παρουσιάσει το παραμικρό και ας το

εχω 24/24 ανοιχτό τις περισσότερες φορές.

Ιδίως οταν είναι στην βάση του ειναι αρκετά δροσερό.Οπως και να χει ομως οποια κάρτα και να βάλεις μια βάση είναι επιβεβλημένη για την καλύτερη λειτουργία του

μηχανήματος.

Η 9400/9600 GS series είμαστε σίγουροι οτι δεν παίζει; H GT δεν παίζει σίγουρα.

για διαβάστε εδώ .. http://forum.notebookreview.com/acer/396320-acer-mxm-models-cards.html

Δημοσ.

παιδιά κατ' αρχήν και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις...

λοιπόν χτες το βράδυ τελικά δοκίμασα βάλω την κάρτα στο φούρνο αλλά τίποτα.(αν το ξαναδοκιμάσω παίζει να γίνει τίποτα?)

γενικά το λαπτοπ το έχω 4 χρόνια τώρα οπότε απ' ότι καταλαβαίνω είμαι τυχερός που κράτησε και τόσο.

διάβασα σχεδόν όλα τα ποστ από το λινκ και γενικά απ'ότι κατάλαβα η καλύτερη λύση είναι η 3650.(δε θα είχα πρόβλημα να πάρω πάλι 8600gt αλλά δυστυχώς στο ebay δε βρίσκω κάτι λογικό...οι μόνες που είδα είχες 150+ ευρώ)

απλά τώρα με αγχώνει αυτό που λέτε με την υπερθέρμανση.αυτό που είπε κάποιος με το αλουμινόχαρτο λένε να δουλεύει?

Φούρνος, πόσους βαθμούς έφτασες; Πρέπει να ανεβαίνεις σιγά σιγά και να πας όπως δείχνει το διάγραμμα... Τώρα αμα η πρώτη την χάλασε τελείως δεν θα κάνεις κάτι, αν όμως δεν ανέβηκε αρκετά μπορεί να φτιάξει με την δεύτερη.

4 χρόνια 8χχχ, ναι, τυχερός είσαι...

Υπάρχουν και φθηνές mxm 8χχχ αλλά είναι ρίσκο... Ότι νομίζεις...

Οι ΑΤΙ μπορεί να έχουν παραπάνω τρέξιμο στην αρχή για να μπούνε αλλά είναι θα έλεγα πιο μόνιμη λύση...

Υ.Γ Αλουμινόχαρτο έβαλες στην κάρτα όταν την έψησες στον φούρνο ε; Μόνο το τσιπάκι της κάρτας και οι μνήμες πρέπει να φαίνονται.

Υ.Γ Όπως είπε και ο Doakes, Copper Pad.

Δημοσ.

πολύ φοβάμαι ότι δεν έκανα σωστά τη δουλεία με το φούρνο...

δεν την τύλιξα με το αλουμινόχαρτο απλά ουσιαστικά την στήριξα στον αέρα...

απ' ότι βλέπω η 3650 είναι πολύ καλή περίπτωση και σχετικά πολύ καλή τιμή.(σε επιδόσεις είναι καλύτερη και από την 8600gt)

επίσης είδα ότι αρκετοί βάζουν και την 4650 αλλά απ ότι πρόσεξα ότι η πιθανότητα ασυμβατότητας μετά γίνεται πολύ μεγαλύτερη.

οπότε λέτε να την πάρω από τώρα κιόλας;

Δημοσ.

Άμα δεν βαριέσαι δοκίμασε ξανά αλλά μπορεί να έχει γίνει ήδη η ζημιά :( Πόσους βαθμούς την έφτασες; Σιγά σιγά ανεβάζεις ε; Και το αφήνεις λίγο στο MAX (230-240) και μετά κλείνεις τον φούρνο και τον ανοίγεις μετά απο μισή και όταν κρυώσει τελείως την βγάζεις.

Εγώ είμαι υπέρ της 3650, πάρε αμα θες και ένα pad μαζί για να μην περιμένεις στην περίπτωση που έχει μεγάλο κενό(αλλιώς λειαίνεις 2λεπτο - 5λεπτο και βάζεις με πάστα). Και ασύμβατη να σου βγει μετά την πουλάς, χαμένη δεν πάει. Απλά πρόσεχε γιατί είναι πάνω απο 45Ε και άμα δεν μεριμνήσεις κατάλληλα μπορεί να έχεις θέμα με τελωνείο.

Α, και τα pad απο αυτήν που έχεις τώρα απάνω μην τα πετάξεις θα χρειαστούν για την άλλη.

Δημοσ.

Ακριβός το ίδιο λαπτοπ ακριβός το ίδιο πρόβλημα... άλλαξα την κάρτα γραφικών με μια Ati 3650 με acer bios .Κανένα πρόβλημα θερμοκρασίες φυσιολογικές.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

Δημοσ.

Ακριβός το ίδιο λαπτοπ ακριβός το ίδιο πρόβλημα... άλλαξα την κάρτα γραφικών με μια Ati 3650 με acer bios .Κανένα πρόβλημα θερμοκρασίες φυσιολογικές.

Sent from my GT-I9000 using Insomnia

λοιπόν παιδιά τελικά σήμερα κιόλας θα πάρω την 3650...θα του πω στην συσκευασία να γράψει "gift" αν και δεν νομίζω να έχει μέσα απόδειξη η κάτι τέτοιο ώστε να υπάρχει θέμα με το τελωνείο...(αν και έχω την εντύπωση ότι θέμα με το τελωνείο υπάρχει για αγορές 100 και πάνω)

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά τελικά σήμερα κιόλας θα πάρω την 3650...θα του πω στην συσκευασία να γράψει "gift" αν και δεν νομίζω να έχει μέσα απόδειξη η κάτι τέτοιο ώστε να υπάρχει θέμα με το τελωνείο...(αν και έχω την εντύπωση ότι θέμα με το τελωνείο υπάρχει για αγορές 100 και πάνω)

ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια...

καλορίζικη και καλοδούλευτη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα για μικρά πακετάκια και αξίας κατω απο 100 ευρώ ψωνίζω συχνά εκτός ευρώπης.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπόν παιδιά η κάρτα έφτασε και αύριο θα την πάρω από το ταχυδρομείο.

μια απορία...όταν θα βάλω το κομματάκι χαλκού στο ενδιάμεσο,θα βάλω 2 στρώσεις πάστα;δηλαδή μία στρώση πάστας,το κομματάκι χαλκού,πάλι πάστα,και την κάρτα από πάνω;

Δημοσ.

Ναι ετσι αλλα με αντιθετη σειρα.Πρωτα παστα στον πυρηνα της καρτας γραφικων, μετα βαζεις απο πανω το φυλλο χαλκου και μετα παστα πανω απτο φυλλο χαλκου και τοποθετεις την ψυκτρα.

Δημοσ.

Ναι ετσι αλλα με αντιθετη σειρα.Πρωτα παστα στον πυρηνα της καρτας γραφικων, μετα βαζεις απο πανω το φυλλο χαλκου και μετα παστα πανω απτο φυλλο χαλκου και τοποθετεις την ψυκτρα.

Στο συγκεκριμένο λαπτοπ η ψήκτρα ειναι ανάποδα(προς τη μεριά του πληκτρολογίου) η κάρτα μπαίνει τελευταία.

Δημοσ.

παιδιά μόλις έβαλα την κάρτα και δυστυχώς τίποτα. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει και τι μπορεί να έχει καεί τελικά, πάντως η οθόνη παρέμεινε σβηστή αλλά και σε εξωτερική οθόνη που το έβαλα τίποτα.(παρόλο που σκληρός-cdrom κτλ δουλεύουν κανονικά...

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ποια ακριβώς κάρτα γραφικών πήρες; Δώσε λίνκ με το μαγαζί με ακριβώς την κάρτα γραφικών που πήρες.

Ακούς ήχο εκκίνησης windows?

Πάτα 10-15 δευτερόλεπτα μετά που θα πατήσεις το κουμπί της εκκίνησης 2-3 φορές το F1 μπας και έχει σκαλώσει και εκεί.

Μετά σύνδεσε εξωτερική οθόνη αλλά πάτα Fn + Fx που είναι για να γυρίσει το σήμα σε αυτήν.

Η οθόνη τι δείχνει; Πριν ήταν άσπρη τελείως, τώρα;

Έχεις πατήσει καλά μέσα την κάρτα γραφικών έτσι; Επεξεργαστής - μνήμες ολα οκ...

Άμα μπορέσεις και ένα clear cmos κακό δεν θα έκανε αλλά έχε στο νού σου οτι μετά θα θέλει F1 για να συνεχίσει λόγο του οτι θα έχει γυρίσει στα default.

Δημοσ.

stathisq είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα. Εγώ δοκίμασα δύο κάρτες την 3650 με 512 ddr2 και την 3650 με 256 ddr3. Καμία από τις δύο δεν έπαιξε και τις έστειλα πίσω στον αντίστοιχο πωλητή και περιμένω refund. Ο ένας από τους δύο μου είπε ότι είναι πρόβλημα ασυμβατότητας !!!! αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πως σε άλλους έπαιξε και στον δικό μου όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...