Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα πριν μερες αυτο .

Κατα το πρωτο ανοιγμα εκανε εγκατασταση τα windows 7 home premium.

Oλα καλα , διαλεξα μαλιστα και την ελληνικη εκδοση.

Εχω ορισμενες αποριες ομως επειδη ειναι το πρωτο μου λαπτοπ και δεν σκαμπαζω πολλα .

Καταρχην , πως μπορω αν θελω να ξαναεγκαταστησω τα win7 που εχει τα μαμισια γιατι θελω να βαλω την αγγλικη εκδοση ?

(δεν υπαρχει φυσικα DVD αφου ειναι netbook και δεν εχει DVD-RW drive)

Στον σκληρο δισκο φενονται δυο Programs files. (ενα Programs Files και ενα Programs Files(X86))

Tι διαφορα εχουν , γιατι στο properties του Computer φενεται να ειναι 64bit τα windows.

Υπαρχει ο σκληρος δισκος 320GB και ενα αλλο μικρο particion 8GB που δεν με αφηνει να μπω.

Λογικα εκει ειναι τα windows 7 και τα προγραμματα του lenovo , αυτο της διαχείρισης της μπαταριας και ενα αλλο .

Αυτα τα προγραμματα αν βαλω windows 7 δικα μου μεσω bootable USB πως μπορω να τα βρω (το lenovo για την μπαταρια ας πουμε)

Μπορω να φτιαξω καποιο bootable με τα windows 7 τα μαμισια και τα lenovo utilities? αλλα τι bootable ???? αφου δεν εχει DVD-RW ??

Δημοσ.

Μπορει κανεις να μου εξηγησει κατι ??

Εχω ασυρματο ποντικι και οταν ειναι πανω στο laptop το στικακι του το laptop δεν μπουταρει , κολαει στην logo οθονη εκκίνησης.

Αν εκείνη την στιγμή αφαιρέσω το στικακι του ποντικιού ανβοσβηνει η οθονη δυο φορες και ξεκιναει.

Μπηκα και στο Bios και εβαλα ΜΟΝΟ να μπουταρει απο τον σκληρο, να ξεκιναν δηλαδη τα windows απο κει μηπως νομίζει οτι το σκικακι ειναι bootable windows ......... αλλα τιποτα , το ιδιο πραγμα !!!

καμια βοηθεια ..... ???

Δημοσ.

1)Τα windows είναι 64bit για αυτό βλέπεις 2 programs files, μην σε απασχολεί.

2)Και recovery dvd να φτιάξεις θα σου βάλει τά ίδια win που είχε όταν έκανεες το recovery οπότε η λύση είναι η εξής πηγαινε στην υποστήριξη (www.lenovo.com) της lenovo και θα βρείς κάπου να κατεβάσεις τα windows , βάλτα σε ένα dvd πάρε και ένα εξωτερικό usb dvd και κάνε εγκατάσταση, το serial είναι κάπου κάτω απο laptop πιθανών κάτω απο την μπαταρία.

3)Για το στικάκι βάλτο σε άλλη usb και δοκιμάσε και αν συνεχίζει να το κάνει δές μήπως υπάρχει κάποιο BIOS update στη lenovo.

4)όλα τα utilities & drivers υπάρχουν εδώ http://support.lenovo.com/en_US/research/hints-or-tips/detail.page?&LegacyDocID=MIGR-76363

Δημοσ.

ok , εβαλα windows δικα μου , τα 7 ultimate 32 bit , και ολα μια χαρα , ολοι οι drivers ειναι ΟΚ , ως και το power manager εβαλα για την μπαταρια .

Εκανα και αναβαθμιση του bios , ολα καλα , αλλα το ποντικακι δεν εφτιαξε μου κολαει οταν εχω το στικακι του επανω , σε ολες τις θεσεις το κανει.

Εβαλα αλλο ποντικι και μια χαρα , αρα φταει το ποντικι αυτο (αν και σε σταθερο δεν το κανει) , βλεπεις ειναι φτηνο , ενα Turbo X mini με 9.90 :-D

Tελος παντω δεν ειναι τιποτα το σπουδαιο .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...