panagiotisspu Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπερα παιδια,εχω εναν Imac και εχω παρει το προγραμμα virtoual dj.7.0.4 για να παιζω μουσικη..δουλευει μια χαρα ωραια παιζει..αλλα προσπαθω εδω και καιρο να συνδεσω το μικροφωνο,μολις το συνδεσω και εκει που παιζω παω να μιλησω,περα απο το οτι δεν ακουγεται η φωνη μου..αλλα ακουγονται πολυ δυνατοι θορυβοι απο αλυσοπριονα...ξερω θα γελασετε..ειναι περιεργο..κι εμενα οταν μου ειπαν ακουγεται αυτο, γελασα..καμια λυση ρε παιδια,αν καποιος το δουλευει αυτο...ποιες ειναι οι ρυθμισεις για να δουλεψει σωστα...ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 αφου εχεις παρει το virtualdj pro μπορεις να ερθεις εδω για καθε απορια http://www.virtualdj.com/forums/7/Greek_Forum.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotisspu Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Καποιος που να ξερει και που μπορει να βοηθησει....?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα