Tuxer Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ενδιαφερομαι να δω Αν με συμφερει οικονομικα να κανω την αγορα για Usb Wireless Keyboard - Mouse Αλλα θελω να παιζει και σε Ubuntu εκαστοτε Linux ουσιαστικα και σε Windows μιας και εχω και τα 2 στο ιδιο Pc. Eυχαριστω, *Εννοωντας οτι θα ηθελα να μου πειτε ποια ειναι συμβατα γιατι στο skroutz ειδα καποια αλλα χαρακτηριστικα δεν ελεγαν..
jim_p Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εχω δοκιμασει 5-6 σετ ασυρματων πληκτρολογιων-ποντικιων τα τελευταια χρονια και κανενα δεν ειχε το παραμικρο προβλημα, οποτε οτι και να παρεις θα σου δουλεψει. Απλα φροντησε να παρεις καποιο επωνυμο σετ, πχ οχι trust
Tuxer Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 καποιο link απο προιοντα συμβατα?? καμια προταση??
jim_p Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575690 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.575178
Tuxer Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Τα πιο πολλα Δεν αναφερουν Linux για αυτο και ειπα καποιος να δωσει λινκ, οπως και αυτα τα 2 μια απο τα ιδια οποτε θεωρητικα κ πρακτικα καλυπτομαι.
angelheart.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δουλεύουν σίγουρα. Εγώ από τέτοιο γράφω τώρα (MS 6000)
Tuxer Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Πολυ ωραια, απο drivers ομως για το linux??.
angelheart.gr Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δεν υπάρχει θέμα. Το δικό μου αναγνωρίζεται στην εγκατάσταση αυτόματα. Plug n play. Απλά κοίτα για αυτό που θα πάρεις (καλού κακού) να κάνεις και ένα google search.
Tuxer Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Για αυτο κ ζητησα απο το linux forum την αποψη σας διοτι τα windows δεν θα εχουν θεμα.
Tuxer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10098848 με αυτο σας γραφω τωρα , το μονο μειων ας πουμε ειναι οτι στο caps lock ,num lock και αλλαγη γλωσσας δεν εχει λυχνια να δειχνει εκτος Αν τα wireless ειναι ετσι..
chaos686 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εγώ σου γράφω από το MS800, που πρότεινε και ο jim_p, και arch linux.Το έχω δοκιμάσει και σε άλλες διανομές (και σε Ubuntu),εννοείται ότι είναι plug n play και δε θέλει να εγκαταστήσεις drivers.Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι σε όλες τις διανομές όταν κάνεις scrolling με το ποντίκι το διάστημα που καλύπτει έιναι πολύ μεγάλο,δηλ. με μία κίνηση μπορεί να βρεθείς από την κορυφή στο τέλος μιας σελίδας πχ. Αυτό είναι λίγο περίεργο και η μόνη λύση που βρήκα είναι να βγάζω μόλις μπαίνει στο gnome(ή unity ή kde κτλ.) το usb του keyboard/mouse και να το ξαναβάζω.Plug n Unplug n Play δηλαδή Εγώ την παλέυω γιατί το έχω πάνω σε usb hub με διακόπτη on/off οπότε αρκεί να ανοιγοκλείσω το κουμπάκι μια φορά.Βέβαια θα ήθελα να μάθω αν υπάρχει καμιά πιο αποτελεσματική λύση, αν ξέρει κάποιος.. Anyway,αν δε σε χαλάει αυτό το προβληματάκι σου προτείνω αυτό το set καθώς για την τιμή του είναι καλό.Αν και δεν νομίζω κι εγώ να έχεις πρόβλημα ασυμβατότητας ότι και να διαλέξεις(ειδικά αφού δουλέουν τα MS).. EDIT: χα!με πρόλαβες..Άντε με γειά!
Tuxer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 αν δεις 1 σελιδα πριν ποσταρα οτι εχω αγορασει ηδη
Tuxer Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ενα αλλο που παρατηρησα ειναι οτι κατα την εκκινηση που κανει τo pc και εκει που θελω με τα βελακια να επιλεξω ενα απο τα 2 λειτουργικα εκει δεν ακουει το kb.. καμια ιδεα?
chaos686 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Αυτό ρυθμίζεται από το bios.Δεν θυμάμαι ακρίβως αλλά κάπου θα λέει κάτι για enable keyboard ή κάτι παρόμοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα