Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια!!!

λοιπον.

θελω να αλλαξω καποια πραγματα (δευτερευοντα)

λεω για αυτα : http://www.plaisio.g...tion=UpdateCart και εναν corsair 120αρι σκληρο ssd

τα πραγματα θα τα παρω απο ενα συνοικιακο μαγαζι (παραγγελια) και θα μου βγουν κοντα στα 570 ευρω....

το συστημα μου αποτελειται απο

gigabyte g41mt-d3v

intel c2d e8400 3ghz

4gb ram corsair

geforce gts 450

corsair cssd f40 - 40gb

coolermaster 520m psu

θα εχω καποιο προβλημα?

αργοτερα θα ακολουθησουν μητρικη-επεξεργαστης-καρτα γραφικων.

τι να προσεξω-αλλαξω για τυχον ασυμβατοτητες?

τα πραγματα θα τα εχω μεσα στην βδομαδα...

.

Δημοσ.

γεια!!!

λοιπον.

θελω να αλλαξω καποια πραγματα (δευτερευοντα)

λεω για αυτα : http://www.plaisio.g...tion=UpdateCart και εναν corsair 120αρι σκληρο ssd

τα πραγματα θα τα παρω απο ενα συνοικιακο μαγαζι (παραγγελια) και θα μου βγουν κοντα στα 570 ευρω....

το συστημα μου αποτελειται απο

gigabyte g41mt-d3v

intel c2d e8400 3ghz

4gb ram corsair

geforce gts 450

corsair cssd f40 - 40gb

coolermaster 520m psu

θα εχω καποιο προβλημα?

αργοτερα θα ακολουθησουν μητρικη-επεξεργαστης-καρτα γραφικων.

τι να προσεξω-αλλαξω για τυχον ασυμβατοτητες?

τα πραγματα θα τα εχω μεσα στην βδομαδα...

.

Το link δεν δουλεύει..

Δημοσ.

facebook!!

οχι πλακα κανω.

παιχνιδακια-ταινιουλες-μουσικη.

οθονη εχω μια 27 samsung full hd led monitor-tv

Δημοσ.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος λεγοντας "παιχνιδακια" ....Εχεις σκοπο να κανεις c/f???Εχεις σκοπο να βαλεις αργοτερα υδροψυγη(cpu/vga) ...!!Μεχρι τωρα μ φαινεται πολυ Overkill αυτο π πας να στησεις.!!!

Δημοσ.

απο age of empires μεχρι cod mw3 και τα κλασσικα αθλητικα.γενικα βαζω παιχνιδια.

υδροψυξη εβαλα ηδη.(εν μερη) με την ψυκτρα της corsair που ειναι κλειστο κυκλωμα για τον επεξεργαστη.

για την καρτα γραφικων δεν νομιζω να παιξω με ενα ολοκληρωμενο συστημα υδροψυξης.δλδ να βαλω και cpu και vga στο νερο.

αργοτερα θα αλλαξω και m/b-cpu-vga.

τωρα οσο αναφορα τα παραπανω πραγματα τι βλεπεις εσυ που ειναι too much?

Δημοσ.

Το κουτι..!!!crossfire εχεις σκοπο να κανεις????? Τι συστημα σκεφτεσαι να στεγασει το κουτι σου????Ενα αρκετα καλο κουτι http://www.skroutz.g...eries-500R.html εδω και εισαι κομπλε..!!!Για την υδροψυξη μπορεις ν βαλεις μια καλη αεροψυχτρα με 40-50 ευρω και εισαι αρχοντας,γενικα μπορεις ν κοωεις αρκετα σε πραματα που δεν θα δεις ιδιαιτερες διαφορες και δεν νομιζω ν τ μετανιωσεις μετα...!!Τωρα για τον ssd δεν εχω ιδεα για ν σ πω..Ανεφερε ομως το υπολοιπο συστημα π σκεφτεσαι ν μπει μεσα στο κουτι!!!

Δημοσ.

Γεια σου captain! Το κουτι θα το πάρεις .&-

Για δίσκο προτείνω αυτόν.

Μνήμες λέω να μην αλλάξεις ακόμα για να γλιτώσεις περίπτωση ασυμβατότητας με καινούρια μητρική.

Η h80 λογικά θα σε καλύψει σε καινούριο cpu. (για x79 δεν ξέρω τι παίζει αλλά δε νομίζω να πας προς τα εκεί)

Το κουτι..!!!

κοκολινος, ασε την κουτάρα ήσυχη :devil:

Δημοσ.

βασικα δεν εχω αποφασισει ακομα τα κομματια.

γενικα σκεφτομαι για μια καλη μητρικη επεξεργαστη μαλλον i5 εναν ακομα σκληρο στα 2τ και μια καρτα γραφικων σχετικα καλη.ισως και λιγο παραπανω.

τωρα για το κουτι ειναι απλα θεμα κολληματος και γουστου.ωραιο και αυτο που μου εδειξες αλλα εχω κολλησει με το 600t

α και ενα μεγαλυτερο τροφοδοτικο.και αυτο corsair σκεφτομαι

γεια σου saradis!!!!!!!!!!!

Δημοσ.

ναι γαμω την τρελα μου....του αδερφου μου του εχω ζαλισει τα αντερα...και να σκεφτεις ειναι macας....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...