Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους..Θα ηθελα να ρωτησω κατι,εχω ενα laptop της dell και θα ηθελα να του κανω format.Αλλα δεν εχω cd παρα μονο το recovery partition του laptop.Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να επαναφερω το laptop μου μεσω αυτου του recovery στην αρχικη του κατασταση οπως οταν το πηρα?Καθαρο απο τα αρχεια?

Και επισης,επειδη εχω δημιουργισει και ακομα ενα partition που εκει βαζω ταινιες και τα αρχεια μου μετα την επαναφορα στην αρχικη κατασταση του laptop απο το recovery partition αυτο το partition που εχω δημιουργισει εγω θα διαγραφη μαζι και τα αρχεια μου ή θα μου ζητησει να επιλεξω σε ποιο partition απο τα 2 θα γινει η εγκατασταση?

Δημοσ.

ξεκινας τον υπολογιστη σου κανονικα και πριν βγαλει την εικονα των windows 7 χτυπας σα λυσσασμενος το f8.Θα σου γραψει πανω επιδιορθωση του υπολογιστη(η κατι παρομοιο δεν θυμαμαι ακριβως),εκει θα σε βγαλει στο recovery menu κ θα κανεις επανεγκατασταση των 7

αλλιως αν το λαπτοπ ανοιγει κ εχει εγκατεστημενο το dell datasafe local backup

πας επαναφορα και επιλεγεις επαναφορα ολοκληρου του συστηματος σε προγενεστερη μπλα μπλα.Θα σου γραψει οτι το συστημα θα γυρισει στην αρχικη του ημερομηνια κλπ.Πατας το επανεκκινηση και το καθαρισες.

Δημοσ.

Το δευτερο partition που δημιουργισα μονος μου επιρρεαζεται?

ναι εκτος και αν εχει επιλογη να κανει επαναφορα μονο στο c: και οχι ολοκληρο το συστημα

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω παρατηρησα οτι μετα απο backup με το "Dell Backup and Recovery Manager" ο καδος ανακυκλωσης εξακολουθει να εχει ακομα ολα τα αρχεια που ειχα διαγραψει (αλλα δεν εκανα αδειασμα του καδου). Τελικα το καθαριζει το συστημα ή οχι;

Δημοσ.

και στις 2 φορες που το εχω δοκιμασει εχει γυρισει το συστημα σε εργοστασιακη κατασταση.Μηπως πατησες να σου διατηρησει αρχεια κλπ;Εχει κ επιλογη για να σβησεις τα παντα!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

στα windows μπαινει;

εχει απο μεσα εγκατεστημενη την εφαρμογη που αναφερεις;

αν ναι μπορεις και ετσι να κανεις πληρη επαναφορα!

Δημοσ.

στα windows μπαινει;

εχει απο μεσα εγκατεστημενη την εφαρμογη που αναφερεις;

αν ναι μπορεις και ετσι να κανεις πληρη επαναφορα!

Σ ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δυστυχως δεν μπαινει windows ουτε σε safe mode.

Η μονη λυση που σκεφτομαι ειναι να ζητησω DVD απο Dell. Τι να πω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...