elkar Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εδώ και μέρες προσπαθώ να βρω κάποιον τροπο για να μπορέσω να ανεβασω ενα quiz που εχω κανει για την ιστοσελιδα μου με αυτο το προγραμμα.Η ιστοσελιδα μου ειναι δημιουρημενη με το IP BOARD. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? :confused: :confused: :confused:
NiKoS WSN Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εδώ και μέρες προσπαθώ να βρω κάποιον τροπο για να μπορέσω να ανεβασω ενα quiz που εχω κανει για την ιστοσελιδα μου με αυτο το προγραμμα.Η ιστοσελιδα μου ειναι δημιουρημενη με το IP BOARD. Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? :confused: :confused: :confused: Hmm δώσε λίγες πληροφορίες... Από IP BOARD δεν ξέρω τίποτα αλλά λογικά θα έχει κώδικα ή κάποιο editor του κώδικα για ευκολότερη χρήση... Παίρνεις τον κώδικα του quiz και τον επικολλάς εκεί που θέλεις. Αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θες... Οι απαντήσεις θες να αποθηκεύονται; Αν ναι πρέπει να φτιάξεις μία βάση δεδομένων στον server...
elkar Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Εγω θελω απλα να αποθηκευσω το quiz στην ιστοσελιδα μου ετσι ωστε οποιος θελει να μπορει να απαντηση στο quiz στην ιστοσελιδα μου χωρις να χρειαστει να παει σε καμια αλλη κοιτα την εικονα που ανεβασα για να καταλαβεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα