Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και μέρες προσπαθώ να βρω κάποιον τροπο για να μπορέσω να ανεβασω ενα quiz που εχω κανει για την ιστοσελιδα μου με αυτο το προγραμμα.Η ιστοσελιδα μου ειναι δημιουρημενη με το IP BOARD.

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

Εδώ και μέρες προσπαθώ να βρω κάποιον τροπο για να μπορέσω να ανεβασω ενα quiz που εχω κανει για την ιστοσελιδα μου με αυτο το προγραμμα.Η ιστοσελιδα μου ειναι δημιουρημενη με το IP BOARD.

Μηπως μπορειτε να με βοηθησετε??? :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:

Hmm δώσε λίγες πληροφορίες...

Από IP BOARD δεν ξέρω τίποτα αλλά λογικά θα έχει κώδικα ή κάποιο editor του κώδικα για ευκολότερη χρήση... Παίρνεις τον κώδικα του quiz και τον επικολλάς εκεί που θέλεις. Αλλά ακόμα δεν ξέρω τι θες... Οι απαντήσεις θες να αποθηκεύονται; Αν ναι πρέπει να φτιάξεις μία βάση δεδομένων στον server...

Δημοσ.

Εγω θελω απλα να αποθηκευσω το quiz στην ιστοσελιδα μου ετσι ωστε οποιος θελει να μπορει να απαντηση στο quiz στην ιστοσελιδα μου χωρις να χρειαστει να παει σε καμια αλλη κοιτα την εικονα που ανεβασα για να καταλαβειςpost-230906-0-62361900-1333391515_thumb.png

post-230906-0-83945500-1333391718_thumb.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...