naturegodtm Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 hello fellow gamers!. Εχω ενα 13.3 αcer χώρίς dvd- drive , μονο usb , πως μπορώ να κάνω install ενα παιχνίδι? ας πούμε αμα αγοράσω το BF3 απο άμαζον, θα μου δώσει το serial number και θα μπορώ να το κατεβάσω απο το site? η blizzard ξέρω πως παρέχει αυτο το δικαίωμα.
Chaos3X Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Συγκεκριμένα για το BF3 μπορείς να το κάνεις download και install μέσω origin...
TheELF Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Γιατί;νομίζεις ότι το acerάκι σου είναι για παιχνίδια;; Και να τα παίζει θα στραβωθείς,και τα πλήκτρα είναι μικροσκοπικά. Γενικά πάντως για νόμιμα,όσα δεν σε αφήνουν download μόνο με εξωτερικό cd/dvd.
zeniath Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 κατέβασε τα .iso και κάνε τα mount με το Daemon Tools, δλδ θέλεις να μας πεις ότι δεν έχεις κατεβάσει παιχνίδι από τόρρεντ ποτέ;
naturegodtm Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 κατέβασε τα .iso και κάνε τα mount με το Daemon Tools, δλδ θέλεις να μας πεις ότι δεν έχεις κατεβάσει παιχνίδι από τόρρεντ ποτέ; το είχα αφήσει λίγο το αθλημα . 100 ευχαριστώ για απαντήσεις . βασικά κυρίως το multiplayer με ενδιαφέρει , και για να το έχω χρειάζεται το αυθεντικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα