Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λεω για αρχη να το βαψω το κουτακι. σιγουρα θα γινει κοκκινο-μαυρο.

σκεφτομαι εξωτερικα κοκκινο,οι 2 χρυσες γραμμες μαυρες οπως επεισης και το πλαστικο πανω που βγαινει να γινει μαυρο. μεσα λεω στην μητρικη να βαφτει κοκκινο,στον πισω fan μαυρο, και το μερος των σκληρων μαυρο εκτος απο αυτα που θα γινουν κοκκινα.

τωρα απο χρωματα δεν ξερω τι να παρω. παντως θελω και τα 2 να ειναι εντονα και οχι γυαλιστερα. απο γυαλοχαρτο τι χρειαζομαι?

επεισης σκεφτομαι αυτον τον συνδιασμο μιας και μετα το καλοκαιρακι θα αγορασω νεα μητρικη-cpu και σιγουρα θα ειναι κοκκινο-μαυρο (asus,fatality) 

Δημοσ.

βασικα και το δωματιο μου μαλλον θα βαφτει σε αυτα τα χρωματα.+μητρικη+καρτα γραφικων+sata καλωδια (δες στο φωτο Thread,εχω βαλει καποιες απο το κουτι)

βασικα επειδη το ολο κοκκινο απο εξω μου φερνει πολυ κοριτσε :rolleyes: λεω μονο τα side panel κοκκινα οπως επεισης και τις λωριδες.

EDIT: τα σπαει κιολλασ αυτος ο συνδιασμος κοκκινο-μαυρο :)

Δημοσ.

Αν δεν εχεις πιστολι θα πας σε ενα χρωματοπολειο και θα ζητησεις να σου φτιαξει σε σπρει το χρωμα που θες(μπορεις να του πεις να σου βαλει και λιγο μεταλο μεσα να μην ειναι,ματ το χρωμα) τα χρωματα αυτα ειναι αυτοκινητου και θα κανουν αψωγη δουλεια αν τα βαψεις σωστα.γιαλοχαρτα δεν θυμαμαι νουμερα αυτη την στιγμη,θα κοιταξω να σου πω.οσο για την τεχνικη στο βαψιμο φροντισε μην βαφεις.με το σπρει απο πολυ κοντα αλλα απο μια αποσταση 10-15 εκατοστα απο το κουτι ωστε να απλονεται ομοιομορφα το χρωμα.σε μερικες περιπτωσεις μπορει να περασεις και δευτερο χερι αναλογα το αποτελεσμα.σε πλαστικα κοματια του κουτιου θα χρειαστεις πλαστικοποητη να τα περασεις πριν τα βαψεις καθως δεν συμπεριφορονται το ιδιο με τα μεταλλα.τελος παρε.στοκο σε σπρει αξ υπαρχουν ατελειες απο το τριψιμο του κουτιου και αν θες παρε ασταρι σε σπρει και περνα ενα χερι τις μεταλικες επιφανιες πρινψτο βαψιμο(δεν ειναι,απαραιτητο το ασταρι εγω δεν ειχα χρισημοποιησει)

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...