lef7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα παίδες.. Ψάχνω για 40-42 ιντσες tv..εχω δει αυτήν την προσφορά στo eshop και μου φαίνεται ενδιαφέρουσα..θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει την άποψη του σήμερα γιατί λήγει η προσφορά.Ευχαριστώ.. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.155553&sid=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ειναι η καλυτερη 42" 3d που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα.. Αν δεν σε ενδιαφερει το 3d, μπορεις να πας σε 50" σε αυτα τα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ειναι η καλυτερη 42" 3d που μπορεις να παρεις σε αυτα τα χρηματα.. Αν δεν σε ενδιαφερει το 3d, μπορεις να πας σε 50" σε αυτα τα χρηματα. σε ευχαριστώ φίλε εσυ τι πιστεύεις αξίζει το 3d ή καλύτερα να ανέβω σε ίντσες? πόσα στο περίπου πρέπει να δώσω ακόμη για να αξιποιήσω το 3d?(γυαλιά-bluray) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν θεωρω οτι αξιζει το 3d, ελαχιστα πραγματα κυκλοφορουν σε 3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 και πανω απ ολα μακρια απο το eshop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν θεωρω οτι αξιζει το 3d, ελαχιστα πραγματα κυκλοφορουν σε 3d. το ξέρω αλλά την παίρνω με προοπτική κάποιων ετών που πιστεύω ότι θα παιζεί αρκετά το 3d και πανω απ ολα μακρια απο το eshop. γιατί αυτό?δεν είχα ποτέ πρόβλημα..και συμφέρει επδ μένω σε νήσι και είναι δωρεάν τα μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ψαξε στο google προβλημα,eshop,εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ψαξε στο google προβλημα,eshop,εγγυηση. σε ευχαριστώ..πράγματι βλέπω πολλά παράπονα πάντως η τιμή είναι πολύ ελκυστική σε σχέση με άλλα μαγαζιά όπως βλέπω από το scroutz.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα