Meraklis56 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ωραία. Οπότε δεν με ενδιαφέρει. What?Εκτός αν έχεις κινητό 2ετίας το οποίο η κάρτα γραφικών είναι άθλια,τότε πάω πάσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 όχι βέβαια, αλλά υπάρχει μια ελπίδα ότι θα ψαχνόμαστε πρώτα μόνοι μας και αφού δεν βρούμε κάτι ρωτάμε http://en.wikipedia.org/wiki/Ice_Cream_Sandwich_(operating_system)#v4.x_Ice_Cream_Sandwich όλες οι versions και features που προσθέτουν... Είναι και θέμα των κατασκευαστών το πως θα το προσαρμόσουν στις συσκυές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Όποιος βιάζεται περνάει μια βόλτα απο xda και χαίρεται το ics στο smartphone του. Έτσι θα λένε οι υπάλληλοι των καταστημάτων στους πελάτες τους: "Καταπληκτικό κινητό και οικονομικό, έχει βέβαια παλιά έκδοση λειτουργικού αλλά αν "βιάζεστε", περάστε μια βόλτα από xda". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 What?Εκτός αν έχεις κινητό 2ετίας το οποίο η κάρτα γραφικών είναι άθλια,τότε πάω πάσο. Neo v έχω αλλά εντάξει στην αρχή το έλιωσα στα παιχνίδα τώρα το βαρέθηκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 οσοι "έξυπνοι" δεν νοιάζονται για την αναβάθμιση, κακώς το πήραν... με την λογική τους θα έπρεπε να ειμασταν στην εποχη του ΝΟΚΙΑ 1011... είναι δυνατόν να μην μπορούν να ετοιμάσουν μια αναβάθμιση και να παιδεύουν τον κόσμο τόσους μήνες? ευτυχώς που υπάρχουν και οι XDA... αλλιώς αν περιμέναμε από τις κ@λ@εταιρειες που το μονο που τους ενδιαφέρει είναι πως θα μας πουλήσουν για 500-600 ευρώ μια συσκευή και μετά να μας ξεχάσουν ... άστα να πάνε τότε. Υ.Γ. όσοι "δικαιολογούν" τις εταιρείες ... ας σκεφτούν οτι μέσα στο ποσό αγοράς είναι και η ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ... Προτιμω τουλαχιστον να εχω αναβαθμιση στο λειτουργικο παρα αναβαθμιση σε εφαρμογες οπως κανουν αλλοι και το λενε major update. Το να βαλεις notification bar στο λειτουργικο δεν ειναι major update. Ειναι ενα παραπανω app. To να βαζεις φωνητικες εντολες μονο στη ναυαρχιδα σου και στα πιο παλια που την σηκωνουν ανετα να μην βαζεις τιποτα δεν ειναι update. Το να μου λες οτι με το καινουριο major update μπορω να φτιαχνω φακελους, δεν ειναι update. Aπο την αλλη το να μου λες οτι πλεον εχει πολυπυρηνη υποστηριξη, hardware accelaration και ολικη αλλαγη του γραφικου περιβαλλοντος, τοτε ΝΑΙ ειναι update. Και οταν ενα λειτουργικο αλλαζει τοσο πολυ θελει και παραπανω δουλεια για να μπει σε συσκευες με αλλο HW και με αλλες δυνατοτητες. Οποιος εχει προβλημα με τις μικροκαθυστερισεις, μπορει να παει σε γειτονικη νοοτροπια και να χαιρεται που στο επομενο update θα παρει αναφορα μηνυματων και εφε κατα την ληψη φωτογραφιων, απο την αλλη ισως θα πρεπει να αγορασει καινουρια συσκευη 700 ευρω για να εχει τα εφε στην καμερα γιατι οπως και με την φωνητικη εντολη τα παλιοτερα μοντελα δεν το σηκωνουν. Οπως φυσικα δεν το σηκωνει το wildfire ας πουμε. Οh wait ξεχασα, το wildfire το εχει απο το 2010 :S οπως και το HTC hero απο το 2009. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Προτιμω τουλαχιστον να εχω αναβαθμιση στο λειτουργικο παρα αναβαθμιση σε εφαρμογες οπως κανουν αλλοι και το λενε major update. Το να βαλεις notification bar στο λειτουργικο δεν ειναι major update. Ειναι ενα παραπανω app. To να βαζεις φωνητικες εντολες μονο στη ναυαρχιδα σου και στα πιο παλια που την σηκωνουν ανετα να μην βαζεις τιποτα δεν ειναι update. Το να μου λες οτι με το καινουριο major update μπορω να φτιαχνω φακελους, δεν ειναι update. Aπο την αλλη το να μου λες οτι πλεον εχει πολυπυρηνη υποστηριξη, hardware accelaration και ολικη αλλαγη του γραφικου περιβαλλοντος, τοτε ΝΑΙ ειναι update. Και οταν ενα λειτουργικο αλλαζει τοσο πολυ θελει και παραπανω δουλεια για να μπει σε συσκευες με αλλο HW και με αλλες δυνατοτητες. Οποιος εχει προβλημα με τις μικροκαθυστερισεις, μπορει να παει σε γειτονικη νοοτροπια και να χαιρεται που στο επομενο update θα παρει αναφορα μηνυματων και εφε κατα την ληψη φωτογραφιων, απο την αλλη ισως θα πρεπει να αγορασει καινουρια συσκευη 700 ευρω για να εχει τα εφε στην καμερα γιατι οπως και με την φωνητικη εντολη τα παλιοτερα μοντελα δεν το σηκωνουν. Οπως φυσικα δεν το σηκωνει το wildfire ας πουμε. Οh wait ξεχασα, το wildfire το εχει απο το 2010 :S οπως και το HTC hero απο το 2009. Καλά το ξέρουμε ότι η ''Μήλο'' δεν έχει καινοτομίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ares225 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Προτιμω τουλαχιστον να εχω αναβαθμιση στο λειτουργικο παρα αναβαθμιση σε εφαρμογες οπως κανουν αλλοι και το λενε major update. Το να βαλεις notification bar στο λειτουργικο δεν ειναι major update. Ειναι ενα παραπανω app. To να βαζεις φωνητικες εντολες μονο στη ναυαρχιδα σου και στα πιο παλια που την σηκωνουν ανετα να μην βαζεις τιποτα δεν ειναι update. Το να μου λες οτι με το καινουριο major update μπορω να φτιαχνω φακελους, δεν ειναι update. Aπο την αλλη το να μου λες οτι πλεον εχει πολυπυρηνη υποστηριξη, hardware accelaration και ολικη αλλαγη του γραφικου περιβαλλοντος, τοτε ΝΑΙ ειναι update. Και οταν ενα λειτουργικο αλλαζει τοσο πολυ θελει και παραπανω δουλεια για να μπει σε συσκευες με αλλο HW και με αλλες δυνατοτητες. Οποιος εχει προβλημα με τις μικροκαθυστερισεις, μπορει να παει σε γειτονικη νοοτροπια και να χαιρεται που στο επομενο update θα παρει αναφορα μηνυματων και εφε κατα την ληψη φωτογραφιων, απο την αλλη ισως θα πρεπει να αγορασει καινουρια συσκευη 700 ευρω για να εχει τα εφε στην καμερα γιατι οπως και με την φωνητικη εντολη τα παλιοτερα μοντελα δεν το σηκωνουν. Οπως φυσικα δεν το σηκωνει το wildfire ας πουμε. Οh wait ξεχασα, το wildfire το εχει απο το 2010 :S οπως και το HTC hero απο το 2009. Μ'αρεσει που οτι κανει το wildfire το παρουσιαζεις σαν πρωτια του android η τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω.Παντως αυτα που λες με την καμερα τα ειχα απο το k800 μου.Τελος παντων το παλικαρι ρε συ δεν μιλησε για αλλα τηλεφωνα που εσυ ξεκινησες αμεσως επιθεση στο iphone απλα ειπε το αυτονοητο οτι αν μια εταιρια θελει να ειναι σοβαρη τι αν ειναι major τι αν ειναι minor το update πρεπει να τηριε τις ημερομινιες που λεει η ιδια γιατι τοτε φαινεται ασυνεπης.Επισης συμφωνα με οσα λες τα android περνουν παντα την υποστηριξη που "αντεχουν" ε?Τοτε γιατι το galaxy s του αδερφου μου δεν θα παρει update ενω αλλα κινητα με το ιδιο hardware θα παρουν?Η να σου θυμησω την περιπτωση του motorola milestone που διαφιμηζοταν οτι θα χει flash player αλλα το update για flash player το πηρε ενα χρονο μετα?Οσο για την επιθεση που βλεπω οτι κανεις συνεχεια στο iphone δεν την καταλαβαινω.Οκ μας το χεις κανει ξεκαθαρο ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ το android οκ αλλος γουσταρει το ios κι αλλος γουσταρει τα windows phone.Εδω ξερω ατομα που ναι ακομη fan του symbian οποτε δεν καταλαβαινω γιατι να μην παιρνει ο καθενας αυτο που γουσταρει και του αρεσει και τον κανει ευτυχισμενο και πρεπει να τσακωνεται για το ποιος το χει .......... "καλυτερο" για να τονωσει τον εγωισμο του.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Προτιμω τουλαχιστον να εχω αναβαθμιση στο λειτουργικο παρα αναβαθμιση σε εφαρμογες οπως κανουν αλλοι και το λενε major update. Το να βαλεις notification bar στο λειτουργικο δεν ειναι major update. Ειναι ενα παραπανω app. To να βαζεις φωνητικες εντολες μονο στη ναυαρχιδα σου και στα πιο παλια που την σηκωνουν ανετα να μην βαζεις τιποτα δεν ειναι update. Το να μου λες οτι με το καινουριο major update μπορω να φτιαχνω φακελους' date=' δεν ειναι update. Aπο την αλλη το να μου λες οτι πλεον εχει πολυπυρηνη υποστηριξη, hardware accelaration και ολικη αλλαγη του γραφικου περιβαλλοντος, τοτε ΝΑΙ ειναι update. Και οταν ενα λειτουργικο αλλαζει τοσο πολυ θελει και παραπανω δουλεια για να μπει σε συσκευες με αλλο HW και με αλλες δυνατοτητες. Οποιος εχει προβλημα με τις μικροκαθυστερισεις, μπορει να παει σε γειτονικη νοοτροπια και να χαιρεται που στο επομενο update θα παρει αναφορα μηνυματων και εφε κατα την ληψη φωτογραφιων, απο την αλλη ισως θα πρεπει να αγορασει καινουρια συσκευη 700 ευρω για να εχει τα εφε στην καμερα γιατι οπως και με την φωνητικη εντολη τα παλιοτερα μοντελα δεν το σηκωνουν. Οπως φυσικα δεν το σηκωνει το wildfire ας πουμε. Οh wait ξεχασα, το wildfire το εχει απο το 2010 :S οπως και το HTC hero απο το 2009.[/quote'] Εφόσον δεν υπήρχαν στο λειτουργικό πριν, τότε μια χαρά update είναι. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις απαράδεκτες καθυστερήσεις με επίθεση στο iPhone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Greatape Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Όταν αγοράζετε κινητό δηλαδή έχετε σαν κριτήριο την μελλοντική αναβάθμιση που θα έχει στο λειτουργικό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ares225 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Όταν αγοράζετε κινητό δηλαδή έχετε σαν κριτήριο την μελλοντική αναβάθμιση που θα έχει στο λειτουργικό? Και αυτο απο τοτε που την πατησα με το milestone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μ'αρεσει που οτι κανει το wildfire το παρουσιαζεις σαν πρωτια του android η τουλαχιστον ετσι το καταλαβα εγω.Παντως αυτα που λες με την καμερα τα ειχα απο το k800 μου.Τελος παντων το παλικαρι ρε συ δεν μιλησε για αλλα τηλεφωνα που εσυ ξεκινησες αμεσως επιθεση στο iphone απλα ειπε το αυτονοητο οτι αν μια εταιρια θελει να ειναι σοβαρη τι αν ειναι major τι αν ειναι minor το update πρεπει να τηριε τις ημερομινιες που λεει η ιδια γιατι τοτε φαινεται ασυνεπης.Επισης συμφωνα με οσα λες τα android περνουν παντα την υποστηριξη που "αντεχουν" ε?Τοτε γιατι το galaxy s του αδερφου μου δεν θα παρει update ενω αλλα κινητα με το ιδιο hardware θα παρουν?Η να σου θυμησω την περιπτωση του motorola milestone που διαφιμηζοταν οτι θα χει flash player αλλα το update για flash player το πηρε ενα χρονο μετα?Οσο για την επιθεση που βλεπω οτι κανεις συνεχεια στο iphone δεν την καταλαβαινω.Οκ μας το χεις κανει ξεκαθαρο ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ το android οκ αλλος γουσταρει το ios κι αλλος γουσταρει τα windows phone.Εδω ξερω ατομα που ναι ακομη fan του symbian οποτε δεν καταλαβαινω γιατι να μην παιρνει ο καθενας αυτο που γουσταρει και του αρεσει και τον κανει ευτυχισμενο και πρεπει να τσακωνεται για το ποιος το χει .......... "καλυτερο" για να τονωσει τον εγωισμο του.... Nαι το οτι γουσταρω το android δεν ειναι κρυφο, απο εκει και περα μιλαμε για ενα λειτουργικο που ακομα ειναι υπο development. Μολις τωρα εγινε stable σε galaxy nexus prime και μολις μπηκε σε μερικα νεα tablet που πααμετροποιηθηκε και τροποποιηθηκε εξ αρχης για αυτα. Ναι καθυστερισεις υπαρχουν αλλα υπηρχαν και bugs και προεκυψαν και αλλα. Εκτος αν θελαμε να παρουμε major update και να μην δουλευε η καμερα, να freezare κτλ. Παρακολουθουσα ολη την εξελιξη του ICS για το GS2. Ολες τις εκδοσεις που βγηκαν. Ειχε θεματα. Δεν ειναι απλα περνω αυτο που μου εδωσε η google και κανω μια εγκατασταση. Τα πραγματα εχουν ως εξης. Η google βγαζει ενα developement phone. nexus one, nexus s, nexus prime. στο πιο προσφατο φτιαχνει τις καινουριες αναβαθμισεις. Οταν βγαλει την εκδοση την δινει στον κοσμο. Την περνουν οι εταιριες και γραφουν drivers και κανουν τροποποιησεις για να παιζει απροβληματιστα με το HW των συσκευων τους. Καποιες φορες προκυπτουν προβληματα οπου κατι δεν λειτουργει τοσο καλα και κανει το ολο συστημα ασταθες, οποτε δεν μπορουν να στο δωσουν και να σου σκαει γιατι μετα θα κατεβαζεις χειροτερα καντηλια. Οταν τελειωσει το development αρχιζουν οι μεταφρασεις. Εχω ICS στο GS2 μου και η μεταφραση του αυτη τι στιγμη ειναι ημιτελης για αυτο και δεν εχει βγει ακομα. Δεν ειναι δουλεια 20 ημερων ολο αυτο. Ποσο μαλλον οταν το update το περιμενουν παραπανω απο μια συσκευες. Ποσο μαλλον οταν ακομα και στο nexus prime υπαρχουν αρκετα bugs (που διορθωνονται στην 4.0.4 που θα παρει τωρα. Το θεμα ειναι οτι τοσες μερες ακουω γκρινια για τα updates και οτι η apple και η MS ειναι πιο συνεπεις κτλ. Παιδια με αυτο το update αλλαξει εντελως το λειτουργικο στα περισσοτερα σημεια του, ειτε απο θεμα UI ειτε απο θεμα λειτουργικοτητας. Ειναι πολλες οι αλλαγες. Λιγο υπομονη και ολοι θα το παρουμε. Τα κινητα οσων δεν το βαλαν μονοι τους απο αλλου ειναι πληρως λειτουργικα και δεν εχουν κανενα απολοιτως προβλημα. Το 99% που θα κανουν με το ICS το κανουν ηδη με το Gingebread. Ας χαλαρωσουμε λιγακι και ολα θα γινουν. Ήδη το ICS εχει ξεκινησει να κυκλοφορει για τις ναυαρχιδες σχεδον ολων των εταιριων και μεχρι τον Μάιο θα το εχουν σχεδον ολοι οσοι ειναι να το παρουν. Εφόσον δεν υπήρχαν στο λειτουργικό πριν, τότε μια χαρά update είναι. Μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις απαράδεκτες καθυστερήσεις με επίθεση στο iPhone. Δηλαδη αν εγω παρω το iphone για παραδειγμα και βγαλω update να ξεκλειδωνει προς τα αριστερα για τους αριστεροχειρες, θα το θεωρεις update; Ειναι διαφορετικο το να αλλαξεις πραγματα και διαφορετικο το να προσθετεις apps τα οποια καλλιστα θα μποροσες να τα δινεις απο το apps store. Δηλαδη σε καθε update του maps στο android και του market Που εγινε Play store και μπηκαν και ταινιες - μουσικη μεσα θα επρεπε να βγαλει νεα εκδοση για να το δωσει; Εκει διαφωνω. Αλλω αναβαθμιζω το λειτουργικο μου και αλλο αναβαθμιζω τα apps που τρεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Τι παραπάνω προσφέρει αυτή η έκδοση ρε καρντάση; Αυτό ρωτάω. Θα ήθελα μια απάντηση από όλους αυτούς που φουσκώνουν αερόστατα με την γκρίνια τους Υποστήριξη Proxy , ήταν το χειρότερο ελλάτωμα του Android για χρήστες που δεν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στο internet (για όσους δουλεύουν σε εταιρία με Proxy Server). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad_apo Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ρε koulouri λες μηπως η apple ειναι καλυτερη? Μετρια Hardware (ισως) ΑΛΛΑ Μετριο software???????? Μεγα λαθος ως προς το software που λες. Ειναι κλασεις ποιο μπροστα απο android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gagarin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το πιο σοφό ήταν αυτο που είπε ένας φιλος εδω μέσα... Όταν δίνουμε 600€ για συσκευή κινητού δεν είναι μόνο για το διπλό πυρήνα κ τα 8 mp camera... Αλλα είναι κ για το γνωστό support... Αυτο που πραγματικά βγάζω το καπέλο στο κόμπλεξ της apple...σου λέει το βγαλα σήμερα έτοιμο για διάθεση σε αυτο κ αυτο το μοντέλο...οι άλλοι κοψτε το κεφάλι σας και πάρτε καινούργιο...(αν κ απο θέμα λειτουργικού) μετα απο 3ετη παρα κάτι ακόμα υποστηρίζει το 3GS.. Αν δεν κάνω λάθος το ICS ανακοινώθηκε οκτώβριο του 11...μισό χρόνο δλδ... Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alextrela172 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εχει καταντησει ανεκδοτο οι αναβαθμισεις των andriod συσκευων,και αντε πες οτι Ice Cream δεν προσφερει κατι το πολυ παραπανω σε σχεση με τη 2.3,το θεμα ειναι οτι οι ιδιες εταιρειες δεν ειναι συνεπεις και με τις πιθανες χρονολογιες αναβαθμισεις που πηγαινουν απο μηνα σε μηνα.Καλοκαιρι παιδια και παλι βλεπουμε.Αν δεν βρει τροπο η google μαζι με τους κατασκευαστες να βρουν μια φορμουλα για τις αναβαθμισεις,εγω android συσκευη δεν ακουμπαω,και σκεφτομουν για το xperia s,αλλα και αυτο Ice Cream καλοκαιρι και βλεπουμε.Καλα κρασια,μια χαρα ειμαι με το N9. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα