KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 κααααλημερα σε ολους εχω ενα προβλημα..εχω μια ταινια rip απο blu ray σε mp4 format...και τους υποτιτλους ξεχωριστα...επειδη σαν default player εχω τον windows media..εβαλα και το k lite mega pack με codecs...και το μονο που εκανα..εβαζα το αρχειο απτην ταινια και τους υποτιτλους μεσα σε ενα φακελο..και παιζανε οι υποτιτλοι...αλλα με την συγκεκριμενη ταινια δεν γινεται..τι να κανω? (δοκιμασα παλι να μετανονασω το srt αρχειο με το ονομα απτην ταινια αλλα παλι τα ιδια)
corrupted Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ανοιξε τους υποτιτλους με το notepad, και κανε "αποθηκευση ως". Στο παραθυρο που θα σου βγαλει, παιξε με το encoding. Συνηθως πρεπει να ειναι ANSI για να εμφανιζονται σωστα οι υποτιτλοι. Ισως να ειναι unicode τωρα και θελει αλλαγη...
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 αδερφε τιποτα..ηταν σε unicode..το εβαλα σε ansi..σε unicode και σε pt8 κατι που ειχε..κανενα δεν επαιξε
lamogio0 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 γνωμη μου ειναι να κατεβασεις τον bsplayer και εαν δεν εμφανιστουν κανονικα οι υποτιτλοι που εχεις κατεβασε αλλουσ μετου του bs player.αυτον εχς και πολυ καιρο και θα κανω αλλο τοσο καιρο να τον αλλαξω!
KoKoPsOpSaRoS Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τελικα οι υποτιτλοι παιξανε με το player classic home cinema...δεν ξερω γιατι δεν επαιζαν με τον media player...anyway ευχαριστω για την βοηθεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα