todi4444 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδιά! Έχω ξεκινήσει να φτιάχνω μια σελίδα. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό οδηγό. Γνωρίζω λίγα πράγματα από προγραμματισμό. Κατέληξα πως ο ιδανικός τρόπος είναι με τα αυτοματοποιημένα συστήματα όπως το joomla επειδή θέλει καλή διαχείριση με αναζήτηση με λέξεις κλειδιά για κάθε κατηγορία κ.α. Ψάχνοντας όμως templates joomla, διαπίστωσα πως δεν είναι ακριβώς αυτό που ψάχνω. Έχει καλή αναζήτηση όμως τις κατηγορίες που θέλω να φτιάξω π.χ εστιατόρια, καφετέριες πως θα τις καταχωρώ και θα μου εμφανίζονται? Σαν άρθρα? Θέλω την βοήθειά σας. Ποιος είναι ο ιδανικός τρόπος για να φτιάξεις μια τέτοιου είδους σελίδα? Υπάρχουν templates? Ευχαριστώ!
@sterios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν είναι απαραίτητο να βρεις templates που να έχουν built-in αυτή την δυνατότητα. Θα μπορούσες να δεις κάποια σχετικά components (από τα free δες το sobi2 και από τα commercial το mosets tree) και να προσαρμόσεις την εμφάνιση τους στο εκάστοτε template σου.
todi4444 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 ευχαριστώ πολύ sterio, αλλά το sobi2 δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. κατέβασα το συμπιεσμένο αρχείο αλλά μου βγάζει Fatal error: Class 'PclZip' not found in .../administrator/components/com_sobi2/install.sobi2.php on line 34 και δεν βρίσκεται στα modules. Μήπως επειδή χρησιμοποιώ joomla 2.5? ενώ για το mosets tree δεν μπορώ να δημιουργήσω λογαριασμό για να το κατεβάσω. έχει μόνο για αυτούς που ήδη έχουν λογαριασμό. τι κάνω λάθος?
Gigenis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Το mosets tree δεν είναι δωρεάν οπότε λογικά δεν μπορείς να το κατεβάσεις, γιατί πρέπει πρώτα να το αγοράσεις. Από δωρεάν θα σου πρότεινα το SobiPro που είναι και η εξέλιξη του sobi2
@sterios Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εφόσον θα παίξεις με 2.5 τότε θα πας αναγκαστικά σε sobipro. Το sobi2 είναι μόνο για την 1.5, αλλά μην ανησυχείς καθώς όπως είπε και ο Gigenis και τα δυο είναι από τους ίδιους developers και ουσιαστικά το sobipro αποτελεί την εξέλιξη του sobi2. Επίσης όπως σου είπα στο πρώτο μου post το mosets tree δεν είναι free αλλά commercial, άρα πρέπει να αγοράσεις license για να το κατεβάσεις.
todi4444 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Εφόσον θα παίξεις με 2.5 τότε θα πας αναγκαστικά σε sobipro. Το sobi2 είναι μόνο για την 1.5, αλλά μην ανησυχείς καθώς όπως είπε και ο Gigenis και τα δυο είναι από τους ίδιους developers και ουσιαστικά το sobipro αποτελεί την εξέλιξη του sobi2. Επίσης όπως σου είπα στο πρώτο μου post το mosets tree δεν είναι free αλλά commercial, άρα πρέπει να αγοράσεις license για να το κατεβάσεις. ok, κατεβασα το sobi2 pro. δημιούργησα και τις κατηγορίες. όλα καλά όμως κάποια εξακολουθούν να είναι στα αγγλικά όπως στο search το extended search, search for, all words κ.α. Υπάρχει τρόπος να αλλάξουν αυτά?
Gigenis Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Αν δεν υπάρχει κάποια "επίσημη" μετάφραση τότε αντέγραψε το αγγλικό αρχείο γλώσσας (πρέπει να είναι en_GB_sobopro) από τον φάκελο language/en στον φάκελο language/gr μετονόμασε το σε el_GR_sobipro και άρχισε να το μεταφράζεις. Προσοχή στην κωδικοποίηση, θα πρέπει να είναι UTF8 αλλιώς θα στα βγάζει κινέζικα.
takis1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 ok, κατεβασα το sobi2 pro. δημιούργησα και τις κατηγορίες. όλα καλά όμως κάποια εξακολουθούν να είναι στα αγγλικά όπως στο search το extended search, search for, all words κ.α. Υπάρχει τρόπος να αλλάξουν αυτά? http://sobipro.sigsiu.net/download/languages/98-Greek-Language Δες λιγο το site τους πριν ρωτήσεις.... ή ένα search στο google....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα