Ozone Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 γεια σας έχω είδη ένα dvr μαζί με μια κάμερα ενωμένη επάνω και τώρα θέλω να αγοράσω μια πολύ καλή κάμερα που να κάνει πραγματικά την νύκτα μέρα είτε πράσινο η μαυρόασπρο. θα είναι για εξωτερικό χώρο και θα τοποθετηθεί 6 μέτρα ύψος από το έδαφος και θα είναι αδύνατη η χειροκίνητη εστίαση και ρύθμιση από εκείνο το ύψος. οπότε πρέπει να γίνεται μέσα από το dvr. δεν θέλω ptz ούτε ip cam. απλά μια πολύ καλή νυκτερινή.
nomikarios Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι απαγορεύεται να βιντεοσκοπείς εξωτερικό δημόσιο χώρο, ακόμα και το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σου, έτσι; Εκτός κι αν είναι για την αυλή του σπιτιού σου, οπότε πάσο
Ozone Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το γνωρίζεις φαντάζομαι ότι απαγορεύεται να βιντεοσκοπείς εξωτερικό δημόσιο χώρο, ακόμα και το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σου, έτσι; Εκτός κι αν είναι για την αυλή του σπιτιού σου, οπότε πάσο ναι το γνωριζω. ειναι για την αυλη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα