Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά SOS!!!! Φεύγω εξωτερικό και μου τα χαλάει το pc.

Λοιπόν έχω laptop acer 5920G και όλο θέματα μου έχει. Πριν κάνα 4μηνό άλλαξα κάρτα γραφικών που κάηκε.

Χτες λοιπόν αφού του έκανα φορματ και του ξανά έβαλα windows7 μετά από 20 λεπτά χρήσης σας να ψηλό- κόλλησε . Έντάξει είπα επειδή ακόμη θέλει δουλειά και τα updates κτλ κτλ ας μην το ταλαιπωρώ και ας φορτώσω αρχικά τα απολύτως απαραίτητα. Έκανα restart και τώρα που το ξεκινάω μαύρη οθόνη. Το είχα συνηθίσει αυτό για πολύ καιρό με την κάρτα γραφικών αλλά τώρα δεν είναι έτσι. Αν πατήσω πλήκτρα στο pc ξεκινάει (δηλαδή ενώ με το πρώτο άνοιγμα φαίνεται αδρανές - ίσως να λέει για ασφαλή εκκίνηση τον windows κτλ κτλ και να περιμένει απάντηση). Δηλαδή ακούω τον ήχο εκεί που ζητάει τον κωδικό και αν εισάγω τον κωδικό στην συνεχεία ακούγεται ο ήχος της εισόδου στα windows αλλά η οθόνη ΜΑΎΡΗ. Προσπάθησα να συνδέσω εξωτερική οθόνη αλλά ούτε αυτή ανταποκρίνεται.

Ανάγκη για βοήθεια παιδιά όσο το συντομότερο γίνεται.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Όταν συνδέεις εξωτερική οθόνη, συνήθως στα περισσότερα Laptop πρέπει να πατήσεις έναν συνδυασμό πλήκτρων (FN+F5 ίσως) για να στείλεις το σήμα από την οθόνη του Laptop στην εξωτερική. Το έκανες αυτό όταν συνέδεσες εξωτερική οθόνη;

Αν το έκανες κι επειδή έχει βεβαρυμένο ιστορικό με την κάρτα γραφικών, θα έλεγα ότι πάλι κάτι δεν πάει καλά σε αυτόν τον τομέα :fear:

Δημοσ.

Εύκολο να πεις , πιο δύσκολο να ψάξεις στην τσέπη και ακόμη πιο δύσκολο να βρεις κάτι στην τσέπη.

Δημοσ.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.Ποια καρτα γραφικων ειχες και ποια εβαλες? Γιατι αν ηταν η 8600GT η παλια αυτες καιγονταν ευκολα, αν εβαλες ομως στη θεση της ATI 3650 δεν δικαιολογειται να χεις παλι προβλημα. Ηταν καινουργια η νεα καρτα η μεταχειρισμενη? Απο ebay την αγορασες?

Δημοσ.

Γινε λιγο πιο συγκεκριμενος.Ποια καρτα γραφικων ειχες και ποια εβαλες? Γιατι αν ηταν η 8600GT η παλια αυτες καιγονταν ευκολα, αν εβαλες ομως στη θεση της ATI 3650 δεν δικαιολογειται να χεις παλι προβλημα. Ηταν καινουργια η νεα καρτα η μεταχειρισμενη? Απο ebay την αγορασες?

ναι ακριβώς .. είχα αυτήν που είπες και βρήκα μια από παρόμοιο pc αλλά λογικά είναι ίδια. Η τουλάχιστον σειρά 8 της nvidia.. μεταχειρισμένη την πήρα από φίλο.

Δημοσ.

Αφου η σειρα 8 της Nvidia βγηκε ολη προβληματικη τι ξαναπηρες την ιδια? Μπορει να καηκε κι η "καινουργια"! Μπορει και να ταν ηδη καμενη και ξαναζεσταμενη γι αυτο να στην πουλησε ο φιλος σου.Επρεπε να παρεις καμια ATI HD3650 με Acer BIOS απο ebay.

Δημοσ.

Αφου η σειρα 8 της Nvidia βγηκε ολη προβληματικη τι ξαναπηρες την ιδια? Μπορει να καηκε κι η "καινουργια"! Μπορει και να ταν ηδη καμενη και ξαναζεσταμενη γι αυτο να στην πουλησε ο φιλος σου.Επρεπε να παρεις καμια ATI HD3650 με Acer BIOS απο ebay.

Δεν μου την πούλησε. Μου την έδωσε μέχρι να πάρω δικιά μου καινούργια αφού δεν μπορώ να μένω χωρίς pc.

Δημοσ.

Και τωρα τι λες να κανεις? Θα αγορασεις τριτη καρτα αν αυτη δε στρωσει με τους drivers? Σε εξωτερικη οθονη δινει εικονα?

Δημοσ.

Και τωρα τι λες να κανεις? Θα αγορασεις τριτη καρτα αν αυτη δε στρωσει με τους drivers? Σε εξωτερικη οθονη δινει εικονα?

σε εξωτερική οθόνη δεν δίνει εικόνα. Έλα μου ντε ..τι θα κάνω?το πρόβλημα μου είναι ότι φεύγω Δευτέρα και χρειάζομαι το pc. Δεν ξέρω. Θα κοιτάξω να δω καμία φθηνή κάρτα και αν όχι μετά δεν ξέρω τι θα γίνει.

Ξέρεις μήπως συμβατές φθηνές κάρτες;

Δημοσ.

Αν δε δινει ουτε σε εξωτερικη δυσκολα τα πραγματα.Σου πα, σου προτεινω την ATI HD 3650.

Πάνω κάτω 100Ε την έχει στο ebay..... :(

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα την 3650 απο το ebay και μου ήρθε καμμένη....

Την έστειλα πίσω ( περιμένω full refund ) και παράγγειλα από άλλον πάλι την 3650 αλλά αυτή τη φορά από άλλο μαγαζί και την περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Θα σε ενημερώσω για ότι γίνει...

Δημοσ.

Εγώ παράγγειλα την 3650 απο το ebay και μου ήρθε καμμένη....

Την έστειλα πίσω ( περιμένω full refund ) και παράγγειλα από άλλον πάλι την 3650 αλλά αυτή τη φορά από άλλο μαγαζί και την περιμένω μέσα στην εβδομάδα. Θα σε ενημερώσω για ότι γίνει...

ευχαριστώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...