rafinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πως ενεργοποιήτε το SMTP;;; (χρησιμοποιώ XAMPP) Σε αυτόν τον κώδικα ><?php $from_name = "Admin"; $from_email = "[email protected]"; $headers = "From: $from_name <$from_email>"; $message = $_POST['message']; $subject = $_POST['subject']; $to = $_POST['to']; if (mail($to, $subject, $message, $headers)) { echo "success!"; } else { echo "fail…"; } ?> εμφανίζει >Warning: mail() [function.mail]: SMTP server response: 530 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. n8sm14604576wix.10 in C:\xampp\htdocs\..................php on line 20 fail… **Για την ακρίβεια με ενδιαφέρει να στείλω mail από την php και θα προτιμούσα με gmail οπότε δεν ξέρω αν όντως πρέπει να ανοιχτεί το SMTP *** Μη μου δώσετε κάποιο αγγλικό σάιτ με οδηγίες... δεν βοηθάνε και πολύ δεν ξέρω αγγλικά
Tony_Ts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το Gmail προϋποθέτει ασφαλή σύνδεση (TLS/SSL). Ο συγκεκριμένος κώδικας, δε νομίζω πως χρησιμοποιεί TLS/SSL. Ας απαντήσει όμως και κάποιος πιο έμπειρος επί του θέματος.
rafinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ναι μπορεί να μου πει κάποιος πως μπορώ μέσω της phpmailer να στείλω mail μέσω gmail;;;; Ότι βρήκα δεν δούλεψε.... έχω φτάσει στο σημείο να μου βγάζει αυτό... Mailer Error: The following From address failed: το_email_μου@gmail.com o κώδικας είναι αυτός ><?php require("../phpmailer/class.phpmailer.php"); $mail = new PHPMailer(); $mail->IsSMTP(); // send via SMTP $mail->SMTPAuth = true; // turn on SMTP authentication $mail->Username = "τοemailμου@gmail.com"; // SMTP username $mail->Password = "ο_κωδικός_μου"; // SMTP password $webmaster_email = "τοemailμου@gmail.com"; //Reply to this email ID $email=$_POST['to']; // Recipients email ID $name="name"; // Recipient's name $mail->From = $webmaster_email; $mail->FromName = "O_tade"; $mail->AddAddress($email,$name); $mail->AddReplyTo($webmaster_email,"Webmaster"); $mail->WordWrap = 50; // set word wrap $mail->IsHTML(true); // send as HTML $mail->Subject = $_POST['subject']; $mail->Body = "Hi, This is the HTML BODY "; //HTML Body $mail->AltBody = $_POST['message']; //Text Body if(!$mail->Send()) { echo "Mailer Error: " . $mail->ErrorInfo; } else { echo "Message has been sent"; } ?> και πρόσθεσα αυτά $host = "ssl://smtp.gmail.com"; $port = 587; πριν από το " // connect to the smtp server" στο αρχείο class.smtp.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα