lak10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 παιδια γεια σας θελω να αγορασω ενα modem router γιατι με το baudtec δεν παλευεται η κατασταση ειμαι αναμεσα σε Netgear N600 και σε Draytek Vigor 2710ne ποιο να διαλεξω και γιατι
Tony_Ts Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 παιδια γεια σας θελω να αγορασω ενα modem router γιατι με το baudtec δεν παλευεται η κατασταση ειμαι αναμεσα σε Netgear N600 και σε Draytek Vigor 2710ne ποιο να διαλεξω και γιατι Έχω ένα Vigor 2700 από το τέλος του 2006 κι ακόμα είναι αστέρι! Από αυτή μου και μόνο την εμπειρία, όταν κάποια στιγμή το αλλάξω, πάλι Vigor θα πάρω
SPANK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 +1 για vigor , εχω ηδη 2 draytek vigor (2710 & 2820) και ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Έχουν αναφερθεί οι λόγοι αν ψάξεις λίγο τα αλλα threads αλλα επιγραμματικά θα σου πω για εμένα τι εχω συναντήσει σε σχέση με τα αλλα που ειχα. Σταθερότητα Καλύτερο συγχρονισμός (σε ορισμένες περιπτώσεις) Συχνή υποστήριξη απο draytek με καινούργια firmware Αντοχή σε πολλα connection (δεν μπουκώνει ευκολα) Ουτε καναταλαβάινεις οτι ζεσταίνεται Καλο wireless Σχεδόν πλήρες menu για αρκετές λειτουργίες
corrupted Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Κι'απο μενα Draytek Vigor 2710ne... Απλα καλυτερο.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 vigor και απο εμενα.χαρακτηριστικα γραμμης?ελπιζω να μην εχεις καμια γραμμη με 55 attenuation γιατι εκει θα σου πω thomson. επισης για vigor υπαρχει και η λυση να παρεις το 2700vg απο το www.ebw.gr και να του αλλαξεις firmware και να το κανεις over isdn>οπως εχουν αναφερει και στο αντιστοιχο θεμα γινεται.και το ρουτερ κανει 25 ευρω μονο.απλα εχει custom firmware απο altec και εσυ το αλλαζεις.απλα του βαζεις Over isdn.βεβαια δεν εχει 802.11 n ειναι μονο g αλλα αμα δεν σε ενδιαφερει το n και δεν θες να σκασεις 100+ ευρω που κανει το 2710 ειναι και αυτο μια λυση
lak10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 αυτη ειναι η γραμμη μου για το netgear τι λετε? εκτος απο σκετο ρουτερ βγαινει και ως modem router
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 9mbit για 19 attenuation ειναι πολυ λιγο.τωρα πρεπει να κανεις δοκιμες για να δεις τι φταιει.αν ειναι θεμα γραμμης η θεμα καλωδιωσης η θεμα splitter κτλ.αν παρεις το netgear θατο παρεις Modem router εννοειται .μια χαρα θα εισαι και με netgear.μια χαρα μαρκα ειναι απλα το vigor Το θεωρω πιο καλο.
lak10 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ειναι καλωδιακο προβλημα εδω στην περιοχη ετσι μου εχουν πει οι τεχνικοι του ΟΤΕ θα αλλαξω βεβαια το splitter το εχω απο το 2007 παντως δεν ειναι θεμα splitter
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ειναι καλωδιακο προβλημα εδω στην περιοχη ετσι μου εχουν πει οι τεχνικοι του ΟΤΕ θα αλλαξω βεβαια το splitter το εχω απο το 2007 παντως δεν ειναι θεμα splitter δυσκολα χαλανε τα splitter.απλα δοκιμασε χωρις splitter χωρις τηλεφωνα μονο με το ρουτερ απευθειας στον τοιχο να δεις.αν επιαναν τα χερια σου θα σου λεγα κατεβα και κατανεμητη αλλα δεν ξερω αν πιανουν για να κανεις δοκιμη εκει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα