Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τίτλος. Μου ήρθε ενα μήνυμα απο χθες καμια 10ρια φορές απο την cosmote οτι με χρεώνουν 1 euro για internet χωρίς να εχω ενεργοποιήσει κάτι, λεω οκ θα πάρω τηλ να τους πω να το απενεργοποιήσουν. Ελα όμως που μου έφαγαν το ενα euro κάρτα που είχα και προσπαθώντας να πάρω την εξυπιρέτιση πελατών μου λέει πως το υπόλιπο δεν επαρκεί και θα πρέπει να ανανεώσω την κάρτα μου. Δηλαδή με χρεώνουν για κάτι που δεν ζήτησα χωρίς να με ρωτήσουν και μετά για να το απενεργοποιήσουν θα με αναγκάσουν να βάλω κάρτα με το έτσι θέλω αλλα και να ξαναχρεωθω για να τους πάρω τηλέφωνο??

ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??????? :mad: :mad:

ηρθε σε κανεναν άλλο το μήνυμα ?

edit : -

τελικά βρήκα λύση , μπορεί να κλειδωθεί το θέμα.

με ταράξανε πρωινιάτικα οι αναθεματισμένοι :-)

Δημοσ.

Οπως λεει και ο τίτλος. Μου ήρθε ενα μήνυμα απο χθες καμια 10ρια φορές απο την cosmote οτι με χρεώνουν 1 euro για internet χωρίς να εχω ενεργοποιήσει κάτι, λεω οκ θα πάρω τηλ να τους πω να το απενεργοποιήσουν. Ελα όμως που μου έφαγαν το ενα euro κάρτα που είχα και προσπαθώντας να πάρω την εξυπιρέτιση πελατών μου λέει πως το υπόλιπο δεν επαρκεί και θα πρέπει να ανανεώσω την κάρτα μου. Δηλαδή με χρεώνουν για κάτι που δεν ζήτησα χωρίς να με ρωτήσουν και μετά για να το απενεργοποιήσουν θα με αναγκάσουν να βάλω κάρτα με το έτσι θέλω αλλα και να ξαναχρεωθω για να τους πάρω τηλέφωνο??

Προφανως θα εχεις καποιο smartphone, στο οποιο δε θα εχεις κλεισεις τα ενεργα δεδομενα, και καποιο widget οπως π.χ. του καιρου, σε χρεωνει ασυστολως!! προσεξε το απο δω και περα!!

Δημοσ.

Δεν θα ηταν καλο να γραψεις τι ακριβως συνεβη;

Διαβασα το θεμα σου και αισθανομαι ΛΑΛΑΚΑΣ που εχασα 3 λεπτα απο το χρονο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...