Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτήσω αν άλλαξε κάτι σχετικά με το 4g του new ipad σε σχέση με το 3g του ipad2.

Δηλαδή αγοράζοντας ένα new iPad που υποστηρίζει τα δίκτυα της Ατ&t όπως γινόταν στο iPad 2 θα έχει και αυτό συμβατότηταμε τα ελληνικά δίκτυα?

Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Διευκρίνιση. Η αγορά δεν θα γίνει από κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα. Ο ξάδερφος είναι στο Χιουστον και όπως συνήθως θα χτυπήσει το τηλέφωνο ( κανά 2 -3 ώρες πριν ξημερώσει) και θα μου κάνει δυο ερωτήσεις. 1.AT&T ή vergin (ή κάπως έτσι) και 2. Τι χρώμα. Στο ipad2 ήξερα σίγουρα για την AT&T , στο new iPad τι λέω?

Κανένας καλός να ξέρει?

Δημοσ.

Tιποτα απο τα δυο διοτι θα ερθει κλειδωμένο και θα τρεχεις για jailbroken και τετοια

Παρε μονο συσκευη unlocked..

Δημοσ.

Μα και το iPad 2 έτσι το πήρα και δεν έχω κανένα πρόβλημα (από αυτό γράφω).

Άλλαξε κάτι?

Δημοσ.

To πηρες 3g απο Αμερική με συμβολαιο και σου δουλευει;; :huh:

Δεν ξερω ας σου πει και κανας αλλος μηπως μου διαφευγει κατι εδω

Δημοσ.

τα ipad δεν ειναι κλειδωμενα το vergin ειναι αυτο που δεν κανει για μας και μενα απο αμερικη ειναι

Δημοσ.

Χωρίς συμβόλαιο βέβαια! Απλώς είναι από αυτά που υποστήριζαν το δικτυο της at&t. Έβγαλα τη sim της AT&T (ναι είχε και ας ήταν χωρίς συμβόλαιο), έβαλα της vodafon (τώρα θα πάω cosmote) και δουλεύει κανονικά. Όπως λέει και ο ezy7. Οπότε αν δεν αλλάζει κάτι στα new iPad, πάμε για AT&T.

Σας ευχαριστώ πάντως για το χρόνο σας και τον κόπο σας να απαντήσετε.

Δημοσ.
To πηρες 3g απο Αμερική με συμβολαιο και σου δουλευει;; :huh:

Δεν ξερω ας σου πει και κανας αλλος μηπως μου διαφευγει κατι εδω

Μην μπερδεύεις το iPad με iPhone.Η τιμή είναι χωρίς συμβόλαιο στο apple store.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Προς απλή πληροφόρηση. Ο ξάδερφος βρήκε με άνεση ότι του ζητήθηκε στο Χιούστον, δηλαδή προβλήματα διαθεσιμότητας δεν υπάρχουν.

Δεν ξέρω αν υπάρχουν στην Ελλάδα, αλλά έχω την αίσθηση ότι η κατάσταση δεν έχει καμία σχέση με πέρσι και με την τότε ζήτηση του ipad2.

Είναι λογικό μια και το new iPad δεν έχει να προσφέρει σε σχέση με το προηγύμενο κάτι φοβερό. Άλλωστε τα λόγια του ξαδέρφου ήταν "πάλι κορόιδο σε έπιασαν τα αμερικανάκια" :-D :-D :-D

Δημοσ.
Άλλωστε τα λόγια του ξαδέρφου ήταν "πάλι κορόιδο σε έπιασαν τα αμερικανάκια" :-D :-D :-D

Καλα τυχερος εισαι,εγω αυτο το ακουω ολη μερα!!

Παντως,πιστευω οτι το 3ο iPad ειναι πολυ καλυτερο,για πολλους λογους βρε παιδια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...