nikosggg3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Σκεφτομαι να αγοράσω μια καινουργια καρτα γραφικων αλλα εχω μια απορια σχετικα με τον τρόπο συνδεσης. Η οθόνη μου είναι η LG IPS235 και την συνδέω με καλώδιο dvi-d στην καρτα MSI 9800GT. Όμως οι περισσότερες νεες καρτες εχουν μονο dvi-i. αν αγορασω μια τέτοια θα εχω προβλημα?.
CMD Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Τα DVI είναι a = analog = μόνο τα 4pin γύρο από το πλατύ, d=digintal=μόνο με το πλατύ και i = Integrated = και a & d μαζί! Πρόσεξε γιατί αν η οθόνη σου είναι d, δεν θα μπαίνει το καλώδιο i γιατί δεν θα υπάρχουν οι τρύπες των 4pin.
nikosggg3 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δηλαδη θα πρεπει η καρτα που θα αγορασω να εχει dvi-d?.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 όχι, σε καλύπτει η κάρτα σου διότι στο dvi-i μπαίνουν και dvi-d και dvi-a καλώδια
nikosggg3 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 σκεφτομαι να αγορασω αυτη Link την καρτα η οποια εχει και dvi-i και dvi-d. απο την οθονη μου βγαινει ενα καλωδιο dvi-d. εγω που θα το συνδεσω! αφου μπορω οπως ειπατε να το βαλω και στο dvi-i. μπορει να μπει και στα 2.?
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 σκεφτομαι να αγορασω αυτη Link την καρτα η οποια εχει και dvi-i και dvi-d. απο την οθονη μου βγαινει ενα καλωδιο dvi-d. εγω που θα το συνδεσω! αφου μπορω οπως ειπατε να το βαλω και στο dvi-i. μπορει να μπει και στα 2.? http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/DVI_Connector_Types.svg/181px-DVI_Connector_Types.svg.png yes μαλλον ειναι η απαντηση οπως βλεπεις απο τα βυσματα.το d θα κουμπωσει και στο i.
ninos30 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Όπως σου είπαν και παραπάνω δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα όπου και να συνδέσεις. Λίγες παραπάνω πληροφορίες αν θες εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_Visual_Interface Έχει και την φώτο που σου έβαλε ο κ. Administrator, απλά έχει και της ονομασίες τους για να βοηθηθείς περισσότερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα