astroman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Βλέποντας ένα youtube video στον internet explorer, όταν το πάταγα μου έβγαζε επιλογή να το ανοίξει με youtube ή με explorer. Όταν έβαλα firefox μου έβγαζε επιλογή να το ανοίξει με internet explorer ή firefox (το youtube χάθηκε). Όταν έβγαλα τον firefox μου το ανοίγει κατευθείαν με τον internet explorer. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρω την επιλογή youtube; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 internet explorer στο gs2 δεν υπάρχει. Εννοείς τον default browser; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astroman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ναι, αυτόν εννοώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Πάνε στις ρυθμίσεις, στις εφαρμογές, στον default browser (το όνομα του είναι "internet") και πάτησε "διαγραφή προεπιλογών". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
astroman Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μου λέει ότι δεν έχουν οριστεί προεπιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα