rabesatratana Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εδω και 2 μερες(βασικα χθες το παρατηρησα) δεν μπορω πλεον να εχω το προσωπικο ιστορικο των αναζητησεων μου στο GOOGLE με το να γραφω πχ ενα γραμμα ή 2-3 ή μια λεξη κλπ και να μου βρισκει τι ειχα ψαξει παλια. Πχ τι εννοω: Μπαινοντας στο κλασικο http://www.google.gr οταν γραφεις κατι εχει αυτο το ΑΠΑΙΣΙΟ(για εμενα) autocomplete και σου συμπληρωνει προτασεις αναζητησης, αναλογως με τα γραμματα που γραφεις, πχ αν γραψεις "πα" σου συμπληρωνει αυτοματα "παιχνιδια", "ΠΑΟΚ", "παμε στοιχημα", "πασχα 2012" κλπ λεξεις που αρχιζουν απο "πα". Αυτο εγω το μισω. Και χρησιμοποιουσα το http://www.google.gr/webhp?complete=0 οπου εως και χθες-προχθες το google εκανε το ιδιο με το autocomplete αλλά με αναζητησεις που ειχα κανει ΕΓΩ στον παρελθον. Πχ εαν ειχα κανει τις αναζητησεις στο παρελθον "Michael Jordan", "chess program mirage", "Angelina Jolie", κλπ, τοτε αν εγραφα "mi" μου εβγαζε τα αποτελεσματα "Michael Jordan" και "chess program mirage", ενω αν εγραφα "jo" θα μου εβγαζε "Michael Jordan" και "Angelina Jolie", ενω αν εγραφα "jol" θα εβγαζε "Angelina Jolie", κλπ. Πρακτικοτατο ηταν. Πλεον οι καταραμενοι της google μαλλον αφαιρεσαν αυτη την δυνατοτητα. Ξερει κανείς τιποτα ή κανεναν τροπο να βρω την αποθηκευμενη λιστα που ειχα και πως να την χρησιμοποιησω? Πλεον και μετα αυτο το ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-τραγικο που εκαναν πριν κανα μηνα χωρις να μας ειδοποιησουν, με το να εχουν βαλει σε κοινη θεα το ιστορικο των αναζητησεων μας(!!!!!!!!! ), νομιζω οτι θα αρχισω να ψαχνω για αλλες μηχανες αναζητησης αν και δεν ειναι ευκολο. Oι ανθρωποι ειναι τραγικοι εκει στην GOOGLE. Κατι που δουλευει δεν το αλλαζεις. Αυτοι το αλλαζουν. Προς το χειροτερο. Πλεον τους ευχομαι τα χειροτερα και αν συνεχισουν ετσι σιγουρα θα τα εχουν.....
Luciddream Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 βέβαια είναι τραγικοί αυτοι στην google... εγώ λέω έτσι για σπάσιμο να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις ΔΩΡΕΑΝ και γαμάτες υπηρεσίες της έτσι για να τους σπάσουμε και εμείς τα νεύρα... (που ειναι η φατσούλα για trolling?) μην σου πώ και να τους κάνουμε μήνυση γιατι το Google έχει πολλά χρώματα και ζαλίζομαι......
isay Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Oι ανθρωποι ειναι τραγικοι εκει στην GOOGLE. Κατι που δουλευει δεν το αλλαζεις. Αυτοι το αλλαζουν. Προς το χειροτερο. Πλεον τους ευχομαι τα χειροτερα και αν συνεχισουν ετσι σιγουρα θα τα εχουν..... http://www.youtube.com/watch?v=Hfec8Myi048
argirisparxas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 EDIT: Μία πολύ καλή μηχανή αναζήτησης είναι το startpage.
adi32 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Ειναι πολυ αλητες τελικα Να κλεισουν Επισης εδω και καιρο εχουν αφαιρεσει το κουμπι αναζητηση μεσα στα αποτελεσματα Εβαζες μια λεξη και εβγαζε πχ 100000 αποτελεσματα Μετα εβαζες μια αλλη και την εψαχνε μεσα στα αποτελεσματα αυτα
mandipl Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 προτεινω να κλειδωθει το θεμα γιατι ο τιτλος ειναι ιεροσυλος και προσβαλει τα θεια του καθε insomniac nerd που σεβεται τον εαυτο του ...θυμαμαι μια φορα που επεσε η google το ιρνετνετ ηταν κυριολεκτικα αχρηστο ..ουτε αναζητηση ουτε youtube ουτε fb ουτε καν email ...
KilliK Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 γιαυτο χρειαζομαστε εναλλακτικες υπηρεσεις. ελπιζω οι Apple και Μicrosoft να ξυπνησουν και να προσφερουν το ιδιο ανταγωνιστικες υπηρεσεις με την Google.
Luciddream Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 προτεινω να κλειδωθει το θεμα γιατι ο τιτλος ειναι ιεροσυλος και προσβαλει τα θεια του καθε insomniac nerd που σεβεται τον εαυτο του ...θυμαμαι μια φορα που επεσε η google το ιρνετνετ ηταν κυριολεκτικα αχρηστο ..ουτε αναζητηση ουτε youtube ουτε fb ουτε καν email ... και εσύ τους nameservers της google έχεις βάλει ε??
ravend Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 εμένα πάλι με βολεύει αυτό το αυτόματό,ψάχνω πολύ πιο γρήγορα καθώς διαλέγω τις λέξεις που με ενδιαφέρουν απο τις προτεινόμενες και συντάσσω τη φράση/λέξη που ψάχνω χωρίς να πληκτρολογώ πολύ! ουσιαστικά οι ψαχτικές μου γίνοντε μόνο με βελάκια και delete στις περισσότερες των περιπτώσεων.
kurokokoro Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Κάποιοι είναι apple bitches....εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό γιατί δεν την πάω την apple... Αλλα εκ των πραγμάτων είμαι...google bitch... Μας δίνει ένα σωρο υπηρεσίες δωρεάν και έχουμε πρόβλημα? Μαλλον ξεχνάμε οτί θα μπορούσε απλά να χρεώνει για το οτιδήποτε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα