tsaviman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 καλησπερα-καλημερα παιδες κ μπαινω κατευθειαν στο θεμα.. εχω ενα sony vaio vgn-fw21e κ υστερα απο καθαρισμο που το εκανα εσπασε το διακοπτακι που ανοιγει το wireless... το ξανανοιξα κ με την βοηθεια ενος κατσαβιδιου ανοιξα κ παλι το διακοπτη.. ελα ομως που σημερα δεν ανοιγε... ετσι κοιταξα το διακοπτη κ ειδα τα ποδαρακια του διακοπτη δεν ακομπουσαν καλα πανω στο pcb.. πηρα λοιπον το κολλητηρι μου εβαλα καλαι αλλα παλι τπτ... τι κινηση να κανω απο εδω κ περα? να κ μερικες φωτο....
stm00192 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μπορει να κάνω και λαθος αλλά έτσι όπως το βλέπω εγω η δουλεια που εκανες με το καλαι δεν ειναι και τοσο καλή... πολύ καλαι... μαλλον πολύ θερμοκρασία διοτι μου φαινετ εοτι ο διακοπτης εχει λιώσει για τα καλά.... και πιθανοτητα να πειραχτικε και το board... Things dont seen so good για την υγεία του λαπτοπακιου!!
tsaviman Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 το λαπτοπ ανοιγει κανονικα.. δεν εχει προβλημα... αυτο που βλεπεις ειναι αλχημειες με λογκο κιολας.. δεν ακομπησα το διακοπτακι...
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 παρακαλω τα θεματα να ανοιγονται στην σωστη κατηγορια
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 βραχυκύκλωσε με ενα καλώδιο και ΛΙΓΟ καλαι τις επαφές που πρέπει για να ειναι πάντα στο ON και τελείωσε η υπόθεση. φιξντ...;
tsaviman Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 βραχυκύκλωσε με ενα καλώδιο και ΛΙΓΟ καλαι τις επαφές που πρέπει για να ειναι πάντα στο ON και τελείωσε η υπόθεση. φιξντ...; χιλια ευχαριστω..!!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα