Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα-καλημερα παιδες κ μπαινω κατευθειαν στο θεμα.. εχω ενα sony vaio vgn-fw21e κ υστερα απο καθαρισμο που το εκανα εσπασε το διακοπτακι που ανοιγει το wireless... το ξανανοιξα κ με την βοηθεια ενος κατσαβιδιου ανοιξα κ παλι το διακοπτη.. ελα ομως που σημερα δεν ανοιγε... ετσι κοιταξα το διακοπτη κ ειδα τα ποδαρακια του διακοπτη δεν ακομπουσαν καλα πανω στο pcb.. πηρα λοιπον το κολλητηρι μου εβαλα καλαι αλλα παλι τπτ... τι κινηση να κανω απο εδω κ περα? να κ μερικες φωτο....

post-231633-0-60431300-1333149997_thumb.jpg

post-231633-0-38797400-1333150013_thumb.jpg

post-231633-0-30071400-1333150031_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορει να κάνω και λαθος αλλά έτσι όπως το βλέπω εγω η δουλεια που εκανες με το καλαι δεν ειναι και τοσο καλή... πολύ καλαι... μαλλον πολύ θερμοκρασία διοτι μου φαινετ εοτι ο διακοπτης εχει λιώσει για τα καλά.... και πιθανοτητα να πειραχτικε και το board...

Things dont seen so good για την υγεία του λαπτοπακιου!!

Δημοσ.

το λαπτοπ ανοιγει κανονικα.. δεν εχει προβλημα... αυτο που βλεπεις ειναι αλχημειες με λογκο κιολας.. δεν ακομπησα το διακοπτακι...

Δημοσ.

βραχυκύκλωσε με ενα καλώδιο και ΛΙΓΟ καλαι τις επαφές που πρέπει για να ειναι πάντα στο ON και τελείωσε η υπόθεση.

φιξντ...;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

βραχυκύκλωσε με ενα καλώδιο και ΛΙΓΟ καλαι τις επαφές που πρέπει για να ειναι πάντα στο ON και τελείωσε η υπόθεση.

φιξντ...;

χιλια ευχαριστω..!!!!! :-D :-D :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...