Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,χθες πουλησα την 2η καρτα γραφικων που ειχα στον υπολογιστη μου αφου δεν παιζω βαρια παιχνιδια!μονο προ παιζω..δεν υπηρχε λογος να την εχω...σημερα πηγα να παιξω προ και μου εχει ενα εκνευριστηκο lag..τι μπορει να φταιει?εκανα uninstall τους drivers του cf και εβαλα τους καινουριους αλλα τα ιδια!!τι φταιει...?

Δημοσ.

Αν και δεν μπορω να σε βοηθησω μπορεις να μου πεις τι τις εκανες και τις 2 καρτες αφου δεν παιζεις τιποτα? :P

Δημοσ.

ναι freezes κανει..οχι κατι το τρελο αλλα ειναι εκνευριστηκο!!και πριν που ειχα μονο την καρτα που εχω και τωρα δεν μου εκανε τπτ!!επαιζε μια χαρα!!

Δημοσ.

υπάρχει περίπτωση να φταίει ο επεξεργάστης που είναι στα 3.9;;εννοώ μήπως είναι χαμηλών δυνατοτήτων η κάρτα για έναν τόσο υπερχρονισμενο επεξεργάστη;;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

εκανα load to defaults στο Βios αλλα τα ιδια!!τι στο καλο ειναι ρε παιδια?

Δοκιμασε να κανεις full απεγκατασταση με το atiman uninstaller και να ξαναπερασεις οδηγους απο την αρχη,επισης δοκιμασε και διαφορους οδηγους και πιο παλιους να δεις αν θα φτιαξει.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιοι σε κράζουν επειδή είχες για τους λόγους σου CrossFire !!!Γουστο του και καπρίτσιο του ρε παιδιά!!

1)Μπες σε safe mode και με το πρόγραμμα driver sweeper απεκατέστησε οτι εχει σχέση με Ati/AMD

2)Αν δεν φτιάξει κάνε System restore σε χρονική στιγμή πριν βάλεις την δεύτερη κάρτα (Αν την είχες 1 μήνα θα μπορέσεις να πας τόσο πίσω)

3) Αν και πάλι δεν γίνει κάτι κάνε ενα format !!

Δημοσ.

Εκανα φορματ..αλλα τα ιδια..η καρτα στην αξιολογηση μου βγαζει 7,7 και γενικα στο παιχνιδι δεν μου κανει lag Μονο οταν παιζω online!!τι στο καλο...πριν παρω την αλλη δεν θυμαμαι να ηταν ετσι!!και εχω καλη συνδεση..15mbit σε fast path με 10-15ms ping!!και γενικα οποιον ρωταω δεν εχει θεμα με lag κτλ στο online!!

Δημοσ.

Σκέφτηκα κάτι..μόλις πήρα την κάρτα την δεύτερη μετα απο λίγο καιρο πήρα και οθόνη...την dell της υπογραφής μου..πριν έιχα μια lg full hd 23άρα..υπάρχει περίπτωση να την κολλάει η οθόνη την καρτα λόγω του ότι έχει υψηλή ανάλυση;;με Μονή κάρτα δεν την είχα ποτε..

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κοίταξε, όταν παίζεις online και σου κάνει lag δεν είναι πιθανότατα θέμα κάρτας, αλλά του server του παιχνιδιού. Αν θέλεις δες στο google αν με την κάρτα που έχεις στο pes έχουν και άλλοι πρόβλημα. Σχετικά με την οθόνη που αγόρασες μήπως ανέβασε η οθόνη την ανάλυση του παιχνιδιού και έγινε το παιχνίδι πιο απαιτητικό σε γραφικά;

Δημοσ.

βασικα αν και δεν ειχα ποτε προβλημα ξαφνικα μου βγηκε!!εδω αλλαξα και καρτα γραφικων....αλλα νομιζω πως ειναι το controller!!η ο ανταπτορας..γι αυτο παραγγειλα το χειριστηριο του xbox!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...