Junior22 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπερα!Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα android κινητο,το οποιο να εχει: καλη φωτογραφικη μηχανη οθονη εως 3.4 ιντσες καλη αποκριση wifi sd card ενσωματωμενη και να κοστιζει εως 150€
christs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Καλησπερα!Θα ηθελα να μου προτεινετε ενα android κινητο,το οποιο να εχει: καλη φωτογραφικη μηχανη οθονη εως 3.4 ιντσες καλη αποκριση wifi sd card ενσωματωμενη και να κοστιζει εως 150€ Link αυτο ειναι η καλυτερη επιλογη που μπορεις να κανεις φιλε μου, τσιμπησε το
Junior22 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ανεβαινει και η τιμη αλλα και η οθονη..μεχρι 3.4!καποιο αλλο?κανενα lg αξιζει? Sent from my Nexus S using Insomnia
christs Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 ανεβαινει και η τιμη αλλα και η οθονη..μεχρι 3.4!καποιο αλλο?κανενα lg αξιζει? Sent from my Nexus S using Insomnia lg στα ιδια χαμηλα λεφτα, και στις ιδιες δυνατοτητες, δε βρισκεις!
opera Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Το Motorola FIRE XT είναι κοντά σε αυτό που ζητάς υστερεί λίγο σε σχέση με το Sony Ericsson Live with Walkman αλλά είναι κατα πολύ φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα