tolis_c Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Γεια σας, ψαχνω για ενα καλο gamepad για pc. Καμια ιδεα? Γι αυτα τι λετε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580196 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580197 Απλα ακουγεται πως ta analog joystick εχουν μεγαλο θεμα με deathzone , το οποιο δημιουργει προβλημα στα racing games. Το εχει κανεις? Εχετε να προτινετε κανενα αλλο?
mchls Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Logitech Cordless Rumblepad 2 και ξερο ψωμι! Αν μπορεις να το βρεις πουθενα και σε καλη τιμη τσιμπα το αδερφε!
Junior22 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 xbox 360 controller..απλα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!και στο λεει καποιοε που δεν εχει ακουμπησει xbox,παρα μονο ps..ειναι οτι καλυτερο,μεγαλο,ευχρηστο,πολυ καλοι triggers και γενικα ειναι πολυ καλο στη λεοτουργια του! Sent from my Nexus S using Insomnia
kavros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 xbox360 controller αν και είναι ακριβούτσικο είναι κορυφαίο.
tolis_c Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να συνηθισω ενα xbox 360 controller, μου φαινεται καπως περιεργο, δεν το εχω ποιασει βεβαια για να εχω μια γνωμη.Σε τι τιμες παιζει? Το γνησιο που ειναι για consola λειτουργει και στο pc?Παιζει και ασυρματα? Οσο για το Logitech Cordless Rumblepad 2 δε το βρισκω σε καταστηματα μεχρι στιγμης. Ps3 controller παιζει σε pc? Αν και εχω ακουσει πως γινετε αλλα δεν λειτουργει ασυρματα οποτε δεν αξιζει 60 ευρω να δωσω. Για ps2 controller παιζει με adaptor? Λειτουργουν οι ριθμισεις τον κουμπιων οπως στο playstation p.x. οταν παιζω κανενα προ?
mchls Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 http://ca-microland.skroutzstore.gr/p.LOGITECH-CORDLESS-RUMBLEPAD-2-940-000062.97233.html Αλλα η τιμη ειναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ!!!
EliasKir Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Παρε το XBOX που ειναι Plug n play γιατι με τα αλλα, οσο καλα κι αν ειναι μπορει σε μερικα παιχνιδια να συναντησεις ασυμβατοτητες. Χθες πουλησα το F710 που ειχα (πολυ καλο παρεπιπτοντως) και παρηγγειλα το gamepad της Microsoft.
kavros Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να συνηθισω ενα xbox 360 controller, μου φαινεται καπως περιεργο, δεν το εχω ποιασει βεβαια για να εχω μια γνωμη.Σε τι τιμες παιζει? Το γνησιο που ειναι για consola λειτουργει και στο pc?Παιζει και ασυρματα? Οσο για το Logitech Cordless Rumblepad 2 δε το βρισκω σε καταστηματα μεχρι στιγμης. Ps3 controller παιζει σε pc? Αν και εχω ακουσει πως γινετε αλλα δεν λειτουργει ασυρματα οποτε δεν αξιζει 60 ευρω να δωσω. Για ps2 controller παιζει με adaptor? Λειτουργουν οι ριθμισεις τον κουμπιων οπως στο playstation p.x. οταν παιζω κανενα προ? μην το σκέφτεσαι καν είναι φοβερό χειριστήριο και συμβατό με όλα τα παιχνίδια , και απο οσο βλέπω η τιμή του είναι 25 ευρώ(έκανε 40 πριν 2 μήνες που πήρα το 2ο για αυτό σ ειχα πει οτι ειναι λιγο ακριβό) ,χρειαζεται drivers για να δουλεψει , αυτο π ειναι στην κονσολα ειναι ακριβως τ ιδιο απλως για το pc χρειαζεσαι ενα ανταπτορακι π μετατρεπει το καλωδιο σε usb(αν το αγοράσεις καινουριο το εχει μεσα) ενω αν ειναι ασυρματο χρειαζεσαι εναν δεκτη. το χειριστηριο του ps3 δεν εχει επισιμα drivers για pc απο οσο ξερω. Παρε το XBOX που ειναι Plug n play γιατι με τα αλλα, οσο καλα κι αν ειναι μπορει σε μερικα παιχνιδια να συναντησεις ασυμβατοτητες. Χθες πουλησα το F710 που ειχα (πολυ καλο παρεπιπτοντως) και παρηγγειλα το gamepad της Microsoft. χρειάζεται drivers και ειναι διαθέσιμα εδω
Junior22 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ξερω κατα ποσο μπορω να συνηθισω ενα xbox 360 controller, μου φαινεται καπως περιεργο, δεν το εχω ποιασει βεβαια για να εχω μια γνωμη.Σε τι τιμες παιζει? Το γνησιο που ειναι για consola λειτουργει και στο pc?Παιζει και ασυρματα? Οσο για το Logitech Cordless Rumblepad 2 δε το βρισκω σε καταστηματα μεχρι στιγμης. Ps3 controller παιζει σε pc? Αν και εχω ακουσει πως γινετε αλλα δεν λειτουργει ασυρματα οποτε δεν αξιζει 60 ευρω να δωσω. Για ps2 controller παιζει με adaptor? Λειτουργουν οι ριθμισεις τον κουμπιων οπως στο playstation p.x. οταν παιζω κανενα προ? Και εγω δεν πιστευα πως θα με βολευε,αλλα πραγματικα το χερι δενεται με το gamepad και ειναι βολικοτατο..παρ'το χωρις αναστολες!
tolis_c Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Αυτο http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00521 ειναι ασυρματο απο οτι βλεπω. Το εχει κανεις? Εχει μπανταρια που την φορτιζεις η μονο τις αλλαζεις , σε περιπτωση που την αλλαζεις την μπανταρια αντεχει τουλαχιστον για καποιο χρονικο διαστημα? Υποθετω πως παιζει και με καλωδιο σε περιπτωση που αδειασει η μπανταρια? Στα youtube videos δειχνει παντος πως παιρνει μπανταριες τις οποιες τις αλλαζεις.Ουτε καν καλωδιο βλεπω σε περιπτωση που ξεμινεις απο μπανταρια, να εχεις εναλλακτικη μεθοδο να το συνδεσης απευθειας στο pc.
Junior22 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Αυτο http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=XB3.00521 ειναι ασυρματο απο οτι βλεπω. Το εχει κανεις? Εχει μπανταρια που την φορτιζεις η μονο τις αλλαζεις ' date=' σε περιπτωση που την αλλαζεις την μπανταρια αντεχει τουλαχιστον για καποιο χρονικο διαστημα? Υποθετω πως παιζει και με καλωδιο σε περιπτωση που αδειασει η μπανταρια? Στα youtube videos δειχνει παντος πως παιρνει μπανταριες τις οποιες τις αλλαζεις.Ουτε καν καλωδιο βλεπω σε περιπτωση που ξεμινεις απο μπανταρια, να εχεις εναλλακτικη μεθοδο να το συνδεσης απευθειας στο pc.[/quote'] Αν δεν ειναι αναγκη,μην παρειε ασυρματο,αλλα ενσυρματο..δεν υπαρχει καμια διαφορα γιατι το καλωδιο ειναι τεραστιο και παιζεις απο μακρυα!αν παλι θες οπωσδηποτε το ασυρματο μπορεκς να 1)χρησιμοποιεις αλκαλικες μπαταριες 2)να παρεις το play and charge kit η' οπωσ το λενε και να το επαναφορτιζεις,αλλα κοστιζει 20€ νομιζω!οποτε προτιμησε το ενσυρματο! Sent from my Nexus S using Insomnia
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Logitech Cordless Rumblepad 2 και ξερο ψωμι! Αν μπορεις να το βρεις πουθενα και σε καλη τιμη τσιμπα το αδερφε! το αυτό που λεει ο φίλος αλλα και με το καλώδιο αν δεν σε πειράζει είναι πιο ανθεκτικά και δεν χρειάζεται να αλλάζεις μπαταρίες..
rebellion Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Γεια σας, ψαχνω για ενα καλο gamepad για pc. Καμια ιδεα? Γι αυτα τι λετε? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.580196 Το εχει κανεις? Εχετε να προτινετε κανενα αλλο? Εγω το εχω αυτο εδω και καιρο και στο προτεινω ανεπιφυλακτα!παιζω Fifa 12 με το σταυρο κατευθυνσης και τους νικαω ολους Χαχαχα ! Παντως ειναι πολυ βολικο καλο κ ανθεκτικο για μενα.
trayban Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2014 Έχω ενα ασύρματο χειριστήριο για 360 αλλά μετά από μια πλήρη φόρτιση των μπαταριών και 1-2 ώρες παιχνιδιού, χάνει τη σύνδεση(κάνει ξαφνικες αποσυνδεσεις και επανασυνδεσεις) . Αν πάρω το play and charge kit,θα το λύσω αυτό το πρόβλημα; Επίσης, έχει διαφορά το αυθεντικό που πουλάνε τα σκρουτζομαγαζο με ένα generic του ebay;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα