Προς το περιεχόμενο

Οδηγός για Parallel install;;

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα!

Έχω κάνει 2 partition στο ένα mac os ~200gb και στο άλλο ~50gb που θέλω να βάλω με parallel win 7 32bit.

Έχω ένα pro 13' mid '10 με 8 gb ram. Μπορώ να βάλω εκεί parralel χωρίς να επηρεάζει καθολου το osx

και να μην φαίνεται και partition στα mac?

Θέλω απλά να μην μπλέξει καθόλου το ένα με το άλλο.

Υπάρχει κάποιος οδηγός για το πώς θα μπορουσα να βαλω με αυτον τον τροπο parralel και να τρεχει καλα;

Εχω snow leopard

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Οταν λες επαφη τι εννοεις?

Απο τη στιγμη που μιλαμε για VM υπαρχει επαφη με το os απο τη στιγμη που τρεχει μεσω αυτου. Απο κει και περα, μπορεις να κοψεις το δικτυο στην vm, να κοψεις γενικα οτι δεν θελεις ωστε να μην βλεπει το ενα το αλλο (προσωπικα δεν βρισκω λογο να το κανεις, αλλα προφανως καποιο σκοπο εχεις).

Σχετικα με το partition, δεν υπαρχει τροπος να μην το βλεπει το macos και παραλληλα να τρεχεις τη vm σου απο κει.

Μηπως αυτο που ζητας ειναι bootcamp και κανονικη εγκατασταση Windows στο partition που θελεις?

Για να καταλάβω ..Εγω βλέπω στο desktop 2 σκληρους.

Εναν με mac os και ένα που είναι 50 γιγα και προορίζεται για win.

Θέλω παραλληλη χρηση mac & win οποτε το parallel ειναι μονοδρομος.

Θέλω στην ουσια να εγκαταστήσω στον 50αρι τα win αλλα να μην τον βλεπω

στο desktop των snow μπορω να τον κρύψω με κάποιον τρόπο;;

Απο την άλλη θελω ότι αρχεία δουλευω και αποθηκευω στα win να μένουν στον 50αρι αυτο εννοω μπλέξιμο..

Οτι κανω στα win να μένει στον 50αρι και οτι κάνω στa snow να μένει στα snow..

Νομιζω το εξηγησα καλυτερα;;

• Moderators

Θέλω στην ουσια να εγκαταστήσω στον 50αρι τα win αλλα να μην τον βλεπω

στο desktop των snow μπορω να τον κρύψω με κάποιον τρόπο;;

Oχι,δεν μπορεις να τον κρυψεις απο το show.

Απο την άλλη θελω ότι αρχεία δουλευω και αποθηκευω στα win να μένουν στον 50αρι αυτο εννοω μπλέξιμο..

Οτι κανω στα win να μένει στον 50αρι και οτι κάνω στa snow να μένει στα snow..

Νομιζω το εξηγησα καλυτερα;;

Oτι κανεις στα Win θα μενουν στα win,ασχετως σε ποιο partition τα εχεις βαλει. Γι αυτο σου ειπα και πριν πως το partition δεν αλλαζει κατι απο τη στιγμη που μιλαμε για virtual machine. Ειτε το εχεις, ειτε οχι, το ιδιο κανει για τα αρχεια των windows. Ο μονος τροπος για να "δει" το snow αρχεια που εχεις στα win, ειναι να τα βαλεις σε shared folder.

οκ..

Μου κάνει εντυπωση πως δεν μπορω να κρυψω τον σκληρο..

Δηλαδη εαν καποιος εχει ενωμενους 5 σκληρους usb πρεπει αναγκαστικα να τους βλεπει και τους 5 στο desktop?

Δεν μιλαω για τον finder αλλα για το desktop

• Moderators

οκ..

Μου κάνει εντυπωση πως δεν μπορω να κρυψω τον σκληρο..

Δηλαδη εαν καποιος εχει ενωμενους 5 σκληρους usb πρεπει αναγκαστικα να τους βλεπει και τους 5 στο desktop?

Δεν μιλαω για τον finder αλλα για το desktop

Οταν λες "να κρυψει", εννοεις απλα να μην φαινεται το εικονιδιο του σκληρου στο desktop??

Πηγαινε στα preferences του finder-->General και απενεργοποιησε το Hard Disks ή το External disks, αναλογα με το τι θελεις.

Ένας τρόπος που είναι λίγο "hellooo" είναι να κάνω δεξί κλικ στον mac os και make allias και μετά να πω στον finder να κρύψει τους

σκληρούς..

Έτσι μένει μόνο ο mac και όχι των win..

Επίσης υπάρχει κανένας καλός οδηγός εγκατάστασης των parallel?

• Moderators

Δεν το εχω ψαξει,αλλα δεν ειναι και κατι ιδιαιτερα δυσκολο.

Next next next στον installer πατας, δεν εχει κατι tricky. Εαν κολλας σε καποιο συγκεκριμενο σημειο, κανε τον κοπο να το αναφερεις.

• Moderators

Το μονο που εχεις να βρεις απο αποψη αποδοσης ειναι η μνημη την οποια θα δωσεις στα Windows.

Με MPB mid 2010 και 8gb ram, δινω στα windows 4gb και δουλευω χωρις προβλημα. Δεν ξερω τι ακριβως θα κανεις στα win, αλλα απο τη στιγμη που εχεις 8gb και εσυ, πιστευω τουλαχιστον 3 μπορεις να τα δεσμευσεις εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...