Προς το περιεχόμενο

Epic Mickey 2 PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι το παν τα γραφικα.Ειδικα σε fun game.

στο pc gaming το παν ειναι τα γραφικα. Τα pc μας ειναι πολυ πιο δυνατα απο τις κονσολες και γι αυτο θελουμε να εχουμε οσο δυνατον καλυτερα γραφικα στο pc :-D

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε φίλε αυτό χρειάζεται ισχυρό μηχάνημα

με τον μηχαμημα που εχω (core i5 2500k 3,3ghz 4 gb ddr3 1600 mhz GTX 560 TI MSI 1280 MB ) μπορω και παιζω ολα τα παχνιδιια του wii στο dolphin χωρις προβλημα. Βεβαια εχω και πολυ δυνατο μηχανημα οπως βλεπεις γι αυτο παιζουν ολα τελεια! Αλλα λιγοι ανθρωποι εχουν τοσο δυνατο pc οσο εγω. Το epic mickey το επαιξα απο την αρχη μεχρι το τελος στο dolphin και δεν κολλησε πουθενα οπως και πολλα αλλα παιχνιδια του wii που εχω παιξει με το dolphin.

Δημοσ.

μπορεις να παιξεις η με πληκτρολογιο και ποντι αλλα και με χbox 360 controler. εγω προτιμω πληκτρολογιο και ποντικι!

αλήθεια με το χειρισμό τι κάνεις; (όχι στο συγκεκριμένο παιχνίδι)

τι pc εχεις?

Δημοσ.

με τον μηχαμημα που εχω (core i5 2500k 3,3ghz 4 gb ddr3 1600 mhz GTX 560 TI MSI 1280 MB ) μπορω και παιζω ολα τα παχνιδιια του wii στο dolphin χωρις προβλημα. Βεβαια εχω και πολυ δυνατο μηχανημα οπως βλεπεις γι αυτο παιζουν ολα τελεια! Αλλα λιγοι ανθρωποι εχουν τοσο δυνατο pc οσο εγω. Το epic mickey το επαιξα απο την αρχη μεχρι το τελος στο dolphin και δεν κολλησε πουθενα οπως και πολλα αλλα παιχνιδια του wii που εχω παιξει με το dolphin.

Στη standard ανάλυση του Wii κι εγώ τα παίζω χωρίς πρόβλημα. :rolleyes:

Δημοσ.

PENTIUM DUAL CORE E5200 2.50GHZ 2γίγα ραμ

εννοώ τον χειρισμό όπου χρειάζεται το άλλο χειριστήριο σαν το κινέτικ

σου απαντησα ηδη πως μπορεις να παιξεις η με πληκτρολογιο και ποντικι η με xbox 360 controler. μπορεις επισης να συνδεσεις το wii remote στο pc και να παιξεις με αυτο

Στη standard ανάλυση του Wii κι εγώ τα παίζω χωρίς πρόβλημα. :rolleyes:

ναι αλλα εγω εχω καλυτερο pc απο εσενα! και μπορω να τα παιξω ανετα και σε μεγαλυτερη αναλυση απο του wii

Δημοσ.

Δεν είπα πουθενά το αντίθετο, απλά στη standard ανάλυση της κονσόλας και πιο αδύναμο PC μπορεί να τρέξει παιχνίδια, φυσικά με τις κατάλληλες ρυθμίσεις.

υγ : σε 1080p δεν μπορείς :P :mrgreen:

• 1 μήνα μετά...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...