Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενα thompson router απο την cyta και το προβλημα μου ειναι πως οποτε ειναι συνδεδεμενος στο νετ το pc μου και συνδεω και το κινητο(μεσω wifi ολα αυτα) πεφτουν και οι 2 συνδεσεις ταυτοχρονα και πρεπει να περιμενω ωρα μεχρι να ξανασυνδεθουν με το router. τι φταιει?

Δημοσ.

εχω ενα thompson router απο την cyta και το προβλημα μου ειναι πως οποτε ειναι συνδεδεμενος στο νετ το pc μου και συνδεω και το κινητο(μεσω wifi ολα αυτα) πεφτουν και οι 2 συνδεσεις ταυτοχρονα και πρεπει να περιμενω ωρα μεχρι να ξανασυνδεθουν με το router. τι φταιει?

τι εννοεις οταν λες πεφτει η συνδεση?κανει reboot το ρουτερ?πεφτει το ιντερνετ?πεφτει το dsl?τι απο ολα?αν κανει reboot το ρουτερ τοτε μιλα με cyta μηπως εχουν να σου περασουν καποιο αλλο Firmware γιατι αμα περασεις εσυ θα χασεις το τηλεφωνο μετα (εκτος αν δεν σε νοιαζει).

επισης περασε πιο νεους drivers στις ασυρματες καρτες στα pc οπως επισης αν δεν παιξει δοκιμασε να αλλαξεις καναλι και να βαλεις αλλο κλειδωμα στο wi fi.δοκιμασε σκετο wpa2 μετα wpa+wpa2 μετα wpa και τελευταιο το wep για να δουμε.και επισης πες μας αν κανει Reboot το ρουτερ.αν κανει Reboot θα σβησουν ολα τα λαμπακια και γενικα θα κανει ολη την διαδικασια σαν να το εχεις κλεισει απο τον διακοπτη(να ψαχνει το adsl,να σηκωσει wireless,να σηκωσει internet) κτλ.

αν δεν στρωσει το λες στην cyta και το πολυ να σου στειλουν αλλο ρουτερ αντι για Thomson

Δημοσ.

Γραψτε λαθος, τελικα το μtorrent φταιει. ετσι ξαφνικα αρχισε να το κανει. τεσπα, αυτο ομως με τα προβληματα με τις πολλαπλες συνδεσεις σε ρουτερ μου το εκανε σε ρουτερ στην ιταλια. μολις συνδεοταν και κατι αλλο στο ρουτερ, οπως κινητο ή αλλο pc, σταματουσαν οι συνδεσεις προς το ρουτερ(ενω εκεινο λειτουργουσε κανονικα, λογικα)και εκανε ωρα μεχρι να ξανασυνδεθουν. και μετα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Γραψτε λαθος, τελικα το μtorrent φταιει. ετσι ξαφνικα αρχισε να το κανει. τεσπα, αυτο ομως με τα προβληματα με τις πολλαπλες συνδεσεις σε ρουτερ μου το εκανε σε ρουτερ στην ιταλια. μολις συνδεοταν και κατι αλλο στο ρουτερ, οπως κινητο ή αλλο pc, σταματουσαν οι συνδεσεις προς το ρουτερ(ενω εκεινο λειτουργουσε κανονικα, λογικα)και εκανε ωρα μεχρι να ξανασυνδεθουν. και μετα παλι τα ιδια

αλλη εκδοση για το Mtorrent η δοκιμασε το vuze.κανε port forward επσης.τωρα για αυτο στην ιταλια μπορει να ειναι πολυ λογοι.εχω δει να γινεται σε Gennet.ασυμβατοτητα wifi ρουτερ με chipset της ασυρματης καρτας και κολλουσε το ρουτερ στο wifi.μετα μπορει θεμα firmware.μπορει θεμα drivers της συσκευης.μπορει με αλλο κλειδωμα να παιξει.κτλ κτλ.πολλα μπορει να ειναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...