Xvipes Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Είναι μια adsl2 forthnet με router Thomson: Product Name: TG585 v8 Software Release: 8.2.7.8 Τα νούμερα σας φαίνονται οκ?γιατί έχω θέματα με το ίντερνετ και θέλω να δω αν φταίει ο isp ή το router για αρχή Είμαι με wireless σύνδεση.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 α.οτι εισαι με wireless δεν επηρεαζει.τα hec errors κτλ τα βγαζουμε εκτος γιατι εχουν bug Οι counters και μενουμε στα κλασσικα 8 Mbit με 33 attenuation και οριακα margin 6,5 και attainable στα 7 δεν ειναι οτι καλυτερο.οποτε θα σου ελεγα για αρχη κανε τις παρακατω δοκιμες εσυ αν πιανουν τα χερια σου κατεβαινεις κατανεμητη δοκιμαζεις εκει το ρουτερ βγαζοντας ολη την καλωδιωση του σπιτιου στον αερα. αν δεν μπορεις να το κανεις τοτε ανοιγεις κεντρικο πριζακι κρατας μονο τα 2 καλωδια που ερχονται απο κατω και δοκιμαζεις εκει να δεις τι γινεται.αν δεν μπορεις τοτε κανεις δοκιμη μονο με το ρουτερ σε μια τηλεφωνικη πριζα και βγαζεις ολα τα τηλεφωνα φιλτρα splitter κτλ απο πανω. επισης αν εχεις συναγερμο χρειαζεται φιλτρο ο συναγερμος.δυσκολο να φταιει ο ρουτερ δυσκολο ο παροχος.η το σπιτι σου η το καλωδιο απο του οτε απο τον κατανεμητη μεχρι το αστικο κεντρο.επισης μην εχεις μεγαλα τηλεφωνικα καλωδια.βαλε το ρουτερ με ενα μικρο καινουριο τηλεφωνικο να δεις.θελει δοκιμες δηλαδη και δεν ξερω ποσα ξερεις για να κανεις τα παραπανω γιατι μερικα θελουν εργαλεια και γνωσεις.
Xvipes Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εμμ η σύνδεση είναι του γείτονά μου (τον ξέρω μεν αλλά δε μπορώ να πάω να ξηλώνω καλώδια ) Θα δοκιμάσω αυτό με το τηλεφωνικό καλώδιο να δω αν θα αλλάξει κάτι. Τι τιμές είναι καλές σε attenuation και noise margin εφόσον κλειδώνω σταθερά σε 8αρα? Πως θα μπορώ να πω πως το ρούτερ φταίει οπότε αν αγοράσω ένα της προκοπής θα δω σωστά νούμερα? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πουλινος από εσένα περίμενα εξ αρχής απάντηση
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Εμμ η σύνδεση είναι του γείτονά μου (τον ξέρω μεν αλλά δε μπορώ να πάω να ξηλώνω καλώδια ) Θα δοκιμάσω αυτό με το τηλεφωνικό καλώδιο να δω αν θα αλλάξει κάτι. Τι τιμές είναι καλές σε attenuation και noise margin εφόσον κλειδώνω σταθερά σε 8αρα? Πως θα μπορώ να πω πως το ρούτερ φταίει οπότε αν αγοράσω ένα της προκοπής θα δω σωστά νούμερα? Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον πουλινος από εσένα περίμενα εξ αρχής απάντηση ρωτα τον αν εχει συναγερμο και αν εχει φιλτρο καταρχην στο συναγερμο. β.το attenuation ειναι νορμαλ επειδη ειναι ο γειτονας απο τον οτε 2 κμ.αλλα τα margin με σχεση με αυτο το attenuation και το ποσο συγχρονιζεις δεν ειναι τελειως σωστα.το καλο ειναι οτι παιζεις σταθερα.μπορει να ειναι κατι στο σπιτι του μπορει κατι απεξω.το ρουτερ το αποκλειω να ειναι.συνηθως ενα ρουτερ δεν θα συγχρονισει η θα κανει αλλα κουφα παρα να μην συγχρονισει σωστα την γραμμη(πολυ σπανιο φαινομενο).και το Thomson μια χαρα ειναι και ειναι πολυ σταθερο.μπορει με αλλο ρουτερ επειδη η γραμμη για τον xy λογο δεν ειναι στα καλυτερα της να εχεις αποσυνδεσεις.δεν σημαινει οτι φταιει το σπιτι του απλα απο εκει ξεκιναμε συνηθως.μπορει να ειναι και το καλωδιο του οτε και ο οτε να μην το δεχτει καν σαν βλαβη και να σου πει μια χαρα εισαι.δεν εισαι τρελα χαμηλα (για να το παρει ο οτε σαν βλαβη)αλλα ουτε οσο θα πρεπε κανονικα.κατω απο το μεσο ορο δηλαδη εισαι αλλα οχι πατο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα