Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, εχω το Logitech G500 απο τον Ιουλιου και χθες παρατηρησα οτι αν βαλω το αυτι μου κοντα κανει εναν ηχο σας αυτον που κανει ο μετασχημαστιστης στους φορτιστες κινητων τηλεφωνων...ειναι λογικο να κανει εναν τετοιο ηχο??

Ευχαριστω....

Δημοσ.

η παραμορφωση γινεται ητε γιατι το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου δινει λαθος τασεις.ητε τα ηχεια εχουν αρχισει να τρωνε τα ψωμια τους.δοκιμασε αλλα ηχεια.το κανει και σ αυτα?

Δημοσ.

η παραμορφωση γινεται ητε γιατι το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου δινει λαθος τασεις.ητε τα ηχεια εχουν αρχισει να τρωνε τα ψωμια τους.δοκιμασε αλλα ηχεια.το κανει και σ αυτα?

Ποντικι ειναι!

γιατι λες το εκανε?? τωρα δεν το κανει??

Εχω αλλο τωρα.

Δημοσ.

δεν μιλαμε για ηχεια αλλα για το ποντικι....

Δημοσ.

H αληθεια είναι πως αν το κολλήσεις στο αυτί, πράγματι κάνει αυτό τον ήχο.

Η ερώτηση είναι, τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν κόλλησες το mouse στο αυτί σου; ^_^

Δημοσ.

Εγω την πρωτη φορα που το διαπιστωσα δεν χρειαστηκε να κολλησω το αυτι μου. Ειναι αρκετα διαπεραστικος ηχος. Και βεβαια μου πηρε καποιο καιρο να καταλαβω οτι προηρχετο απο εμενα και ειδικα απο το mouse.

Δημοσ.

H αληθεια είναι πως αν το κολλήσεις στο αυτί, πράγματι κάνει αυτό τον ήχο.

Η ερώτηση είναι, τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν κόλλησες το mouse στο αυτί σου; ^_^

δεν το εκανα επιτηδες απλα εσκηψα προς το ποντικι για παρω κατι και το ακουσα και λεω καλα ακουω?? :whistle:

ειναι προβλημα, δηλαδη ειναι ελατωματικο ή ετσι κανει απο μονο του?

Δημοσ.

Ελατωματικο επειδη κανει ενα ελαχιστο μπιπ δε θα το ελεγα. Απλα σπαστικο. Απο την αλλη επειδη ενα ποντικι δε θεωρειται οτι μπορει να ερχεται και με ενα ηχειο που ενοχλει μπορει να βρεις καποιο δικιο στο δικαστηριο ομως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...