pavlos0160 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, εχω το Logitech G500 απο τον Ιουλιου και χθες παρατηρησα οτι αν βαλω το αυτι μου κοντα κανει εναν ηχο σας αυτον που κανει ο μετασχημαστιστης στους φορτιστες κινητων τηλεφωνων...ειναι λογικο να κανει εναν τετοιο ηχο?? Ευχαριστω....
pavlos0160 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Και σε μενα το εκανε. γιατι λες το εκανε?? τωρα δεν το κανει??
discoboyminimal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 η παραμορφωση γινεται ητε γιατι το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου δινει λαθος τασεις.ητε τα ηχεια εχουν αρχισει να τρωνε τα ψωμια τους.δοκιμασε αλλα ηχεια.το κανει και σ αυτα?
Giorgos09 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 η παραμορφωση γινεται ητε γιατι το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου δινει λαθος τασεις.ητε τα ηχεια εχουν αρχισει να τρωνε τα ψωμια τους.δοκιμασε αλλα ηχεια.το κανει και σ αυτα? Ποντικι ειναι! γιατι λες το εκανε?? τωρα δεν το κανει?? Εχω αλλο τωρα.
pavlos0160 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 η παραμορφωση γινεται ητε γιατι το τροφοδοτικο του υπολογιστη σου δινει λαθος τασεις.ητε τα ηχεια εχουν αρχισει να τρωνε τα ψωμια τους.δοκιμασε αλλα ηχεια.το κανει και σ αυτα? δεν μιλαμε για ηχεια αλλα για το ποντικι....
liopyr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 H αληθεια είναι πως αν το κολλήσεις στο αυτί, πράγματι κάνει αυτό τον ήχο. Η ερώτηση είναι, τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν κόλλησες το mouse στο αυτί σου;
Giorgos09 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Εγω την πρωτη φορα που το διαπιστωσα δεν χρειαστηκε να κολλησω το αυτι μου. Ειναι αρκετα διαπεραστικος ηχος. Και βεβαια μου πηρε καποιο καιρο να καταλαβω οτι προηρχετο απο εμενα και ειδικα απο το mouse.
pavlos0160 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 H αληθεια είναι πως αν το κολλήσεις στο αυτί, πράγματι κάνει αυτό τον ήχο. Η ερώτηση είναι, τι ακριβώς σκεφτόσουν όταν κόλλησες το mouse στο αυτί σου; δεν το εκανα επιτηδες απλα εσκηψα προς το ποντικι για παρω κατι και το ακουσα και λεω καλα ακουω?? ειναι προβλημα, δηλαδη ειναι ελατωματικο ή ετσι κανει απο μονο του?
Giorgos09 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ελατωματικο επειδη κανει ενα ελαχιστο μπιπ δε θα το ελεγα. Απλα σπαστικο. Απο την αλλη επειδη ενα ποντικι δε θεωρειται οτι μπορει να ερχεται και με ενα ηχειο που ενοχλει μπορει να βρεις καποιο δικιο στο δικαστηριο ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα