Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τα χp και δεν μπορω να κουνισω τα εικονιδια στην επιφάνεια εργασίας, παταω αριστερω και σερνω αλλα τιποτα, εχω δοκιμασει πολλα πραγματα αλλα τιποτα. μηπως εχει κανεισ καμμια ιδεα; επισησ δεν ριχνει με αντιγραφη και επικολληση τον εναν φακελο μεσα στον αλλον, πρεπει να ανοιξεισ πρωτα το παραθυρο που θελεισ να στειλεισ τον φακελο και μετα να κανεισ επικολληση. μηπωσ δεν επρεπε να κανω εκκαθαριση δισκου απο τα εργαλεια συστηματος;;

Δημοσ.
μηπωσ δεν επρεπε να κανω εκκαθαριση δισκου απο τα εργαλεια συστηματος;;

Αυτό τι σχέση έχει; Εγώ κάνω εκκαθάριση μόνο με το εργαλείο του λειτουργικού.

Κάνε scan & clean με το malwarebytes ή το super antispyware.

Δες επίσης μήπως έχεις ενεργοποιήσει το web στη

ο desktop. Νομίζω είναι εκεί που αλάζεις το φόντο και στο Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Δημοσ.

μου βγαζει το techguys και με ρωταει:

-εκτελεση αντιγραφου ασφαλειασ?

-επανεγκατασταση windows?

-εκκινηση διαγνωστικων εφαρμογων?

-εξοδος και restart pc

Δημοσ.

Τι είναι πάλι ετούτο; Θα έπρεπε να σου εμφανίζει λίστα όπως παρακάτω (όμως στα Ελληνικά)

safemodehi4.gif

Περίμενε να περάσει η 1η εικόνα και μόλις φύγαι πάτα αμέσως f8.

Αν πάλι δεν σου βγάζει τις επιλογές μπες στα xp και πήγαινε Έναρξη->Εκτέλεση και γράψει msconfig. Πάτα ΟΚ και στην καρτέλα Εκκίνηση υπολογιστή τσεκάριστε το Ασφαλής εκκίνηση. Πάτα ΟΚ και κάνε επανεκκίνηση, θα πρέπει να μπεις σε safe mode τώρα.

Για να μπεις κανονικά τρέξε πάλι msconfig κα ξετσεκάρισε την Ασφαλή εκκίνηση.

Δημοσ.

Αυτό το techguys που σου έβγαλα πριν τι είναι; Το έχεις ξαναδεί; Έχεις laptop ή σταθερό;

Το msconfig το έτρεξες; Στα vista που είμαι τώρα είναι όπως παρακάτω.

post-100994-0-74291800-1333562189_thumb.png

Δημοσ.

λαπτοπ εχω. στην επιφανεια εργασιας εχω ενα εικονίδιο που λεει : "η αποκατασταση αντιγραφου ασφαλειας της techguys"

Δημοσ.

Αν έχεις κανένα πρόγραμμα όπως το microsoft intellipoint βγάλτο.

Άλλαξε επίσης την επιλογή στο δεξί κλικ->"τακτοποίηση εικονιδίων κατά". Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο προς το παρόν.

Δημοσ.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δούμε αν σε ασφαλή λειτουργία τα εικονίδια συμπεριφέρονται κανονικά.

Στο ζήτησα πριν 3 μέρες αλλά ακόμα δεν είπες αν το έκανες και τι αποτέλεσμα είχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...