sotos23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 καλημερα σας εχω μιτρικη την 770ΤΑ-ud3 kαι σκεφτομε να τν πουλισω για να παρω τν ASUS M4A89TD PRO/USB3 να το κανω η να παραμινω με αυτην που εχω ??
sotos23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 kαι κατι αλλο αν δεις κανεναν να πουλαει κανα σκλυρο 250 gb kana 30 ευρω πεσ μου
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δεν μου απάντησες. Για το δίσκο δες τις αγγελίες. Αν θες να αλλάξεις μητρική για να γίνει πιο "γρήγορο" το σύστημά σου, δεν θα γίνει. Σου είπα, 2 λύσεις έχεις α)φρέσκια εγκατάσταση των windows σ αυτόν που έχεις και μετά βλέπεις πως πάει β) αγορά ssd και εγκατάσταση των windows και των προγραμματων εκεί. Κατέβασε το hdsentinel και δώσε ένα screenshot από την πρώτη καρτέλα να δούμε τι λέει.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Πατάς printscreen στο πληκτρολόγιο σου (κάπου πάνω δεξιά θα είναι), ανοίγεις τη ζωγραφική και πατάς επικόληση (πάνω αριστερά είναι). Μετά σώζεις το αρχείο και το ανεβάζεις εδώ πατώντας click to attach files στο μενου΄που σου ανοίγει όταν ποστάρεις νέο μήνυμα.
duffyduck Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Αμα ειναι να παρεις νεα μητρικη, τοτε θα παρεις μια AM3+ μητρικη. Ποιος ο λογος να παρεις μητρικη AM3 με παλιο τσιπσετ?
Aspidas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Βασικά δεν βλέπω τον λόγο της αλλαγής εφόσον θα μπει ο ίδιος cpu επάνω.
sotos23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 το θεμα ειναι αν παρω με am3+ ua mporesv meta na balω τν επεξεργαστη που εχω χωρις να παρω αλλον??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σώτο δεν ξέρω αν το κάνεις και στην προσωπική σου ζωή αλλά στη διαδικτυακή έχεις χοντρό πρόβλημα. Ανοίγεις ένα θέμα για βοήθεια και σου κάνω κάποιες ερωτήσεις. Και εντελώς αγενως δεν μου απαντας ποτέ. Για τελευταία φορα: Γιατί θέλεις να αλλάξεις μητρική.
sotos23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 γτ αυτη που εχω ειναι φτινιαρα και δν ξερω για ποσο θα μ κρατισει ??
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μια χαρά είναι αυτή που έχεις και δεν θα έχεις κανένα θέμα. Διαφορά στις επιδόσεις δεν θα δεις αν αλλάξεις μητρική. Περιμένω το screenshot από το hard disk sentinel.
sotos23 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 δν μπορεσα να το κανω γτ χαθηκα με αυτο το προγραμμα μια ειναι η λιση θα παρω εναν 250 γιγα σκλυρο και μετα ενα φορματ και ξενιασα ...!!!
Aspidas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Έχω την εντύπωση πως δεν υπάρχουν "φθηνιάρες" μητρικές στις μέρες μας. Όλες πάνω - κάτω την ίδια ποιότητα κατασκευής εχουν, απλά μια μητρική των 50ε έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από μία των 100ε. Αν δεν έχεις πρόβλημα ΜΗΝ πετάς λεφτά τζάμπα σε αυτές τις δύσκολες εποχές που ζούμε. Μια χαρά είναι και αυτή που έχεις όπως λέει και ο .
Δεινόσαυρος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα μέσα στο προγραμμα. Απλά άνοιξέ το και πάρε ένα σκρινσοτ με τον τρόπο που σου είπα. Δεν αξίζει να πάρεις σκληρό εφόσον έχεις ήδη. Πάρε ssd στα ίδια λεφτά να δεις διαφορά στις επιδόσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα