Iwannhs_S Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 καλημέρα παιδιά χαιρετώ όλη την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει μέχρι στιγμής. έχω χρόνια που παρακολουθώ το site και έχω πάρει πάρα πολλές πληροφορίες. ασχολήθηκα με το joomla όταν ανέλαβα την πτυχιακή μου πριν απο 2 χρόνια . έφτιαξα ένα site με joomla 1.5.9. το οποίο εμπορευέται παραδοσιακά προϊόντα και λειτουργεί τοπικά στο laptop. o προβληματισμός μου ποιος είναι: προσπαθώ να το περάσω στο κινητό μου (nokia c5)με σκοπό να λειτουργεί απο κεί.εγκατέστησα επιτυχώς την εφαρμογή mobile joomla ωστόσο δεν ξέρω πως να την μεταφέρω στο κινητό γιατί στο site λειτουργεί τοπικά και όχι σε κάποιο server ωστε να το τρέξω απευθείας βάζοντας το url στο κινητό. υγ.: είμαι νέος στο χώρο γι αυτό συγχωρέστε με για τυχόν λάθη και παραλήψεις. ρωτήστε με να σας πω οτιδήποτε θέλετε με σκοπό να με βοηθήσετε αλλά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε την κοινότητα. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
nspyrou Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 καλημέρα παιδιά χαιρετώ όλη την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει μέχρι στιγμής. έχω χρόνια που παρακολουθώ το site και έχω πάρει πάρα πολλές πληροφορίες. ασχολήθηκα με το joomla όταν ανέλαβα την πτυχιακή μου πριν απο 2 χρόνια . έφτιαξα ένα site με joomla 1.5.9. το οποίο εμπορευέται παραδοσιακά προϊόντα και λειτουργεί τοπικά στο laptop. o προβληματισμός μου ποιος είναι: προσπαθώ να το περάσω στο κινητό μου (nokia c5)με σκοπό να λειτουργεί απο κεί.εγκατέστησα επιτυχώς την εφαρμογή mobile joomla ωστόσο δεν ξέρω πως να την μεταφέρω στο κινητό γιατί στο site λειτουργεί τοπικά και όχι σε κάποιο server ωστε να το τρέξω απευθείας βάζοντας το url στο κινητό. υγ.: είμαι νέος στο χώρο γι αυτό συγχωρέστε με για τυχόν λάθη και παραλήψεις. ρωτήστε με να σας πω οτιδήποτε θέλετε με σκοπό να με βοηθήσετε αλλά και όλοι μαζί να βοηθήσουμε την κοινότητα. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Φίλε μου, δεν νομίζω οτι είναι τόσο απλό. To mobile joomla, (απ'όσα είδα), έχει απλώς διαφοροποιημένο layout, για να παίζει με τους browsers, των mobile devices, (minification, bundling κλπ). Mini-Site δηλαδή. Είναι δηλαδή φτιαγμένο, για χαμηλό traffic, και τέτοια πραγματάκια. Δεν σημαίνει οτι θα μεταφέρεις το site στο κινητό σου, και θα παίξει απο'κεί. Μη ξεχνάς οτι έχεις και μια βάση δεδομένων απο πίσω, με έναν database server, που (αν δεν κάνω λάθος), ειναι MySQL!? Υποθέτω οτι έχεις ένα WiFi ... Θα σου πρότεινα να χτυπήσεις το site σου από το κινητό σου, στο εσωτερικό σου δίκτυο. Τώρα επειδή δεν παίζω με joomla,, δεν γνωρίζω τις ρυθμίσεις που χρειάζονται για να το πετύχεις αυτό. Ένας φίλος από το forum, γνώστης του joomla, θα ήταν ευκολότερο να μας δώσει εδώ τα φώτα του για να πετύχεις κάτι τέτοιο. Αυτό που κάνεις το έχω κάνει αλλά σε MVC4, ASP.NET, με mobile Views, για το site μου. Για να το τεστάρω έχω κάνει αυτό ακριβώς που σου περιγράφω. Ο IIS μου "ακούει" στο εσωτερικό μου δίκτυο, και σερβίρει ανάλογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα