Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε μένα μάλλον απευθύνονταν ο otsalan αλλά έπρεπε να το κάνει με παράθεση για να καταλάβουμε.

Το encoding mode είναι στις ρυθμίσεις του xvid που εμφανίζονται όταν επιλέξεις avi (xvid) στο video. Δεν έχει σχέση με το demux (που και εγώ το 2.5.6 έχω).

Αν στο πετάει έξω μάλλον δεν γράφτηκε σωστά το δισκάκι. Στο Pc παίζει; Με ποιο πρόγραμμα το έγραψες;

Αν χρησιμοποιήσεις το dvdflick για να κάνεις την μετατροπή θα πάρεις ένα κανονικό dvd-video που θα παίζει σε όλα τα dvd players. Στο convertx, αν θέλεις να γίνει full screen θα πρέπει να πας στις ρυθμίσεις->Επεξεργασία βίντεο->Μέθοδος επανασυμπίεσης βίτνεο και να το άλεις stretch.

Μετά στο Φορμά tv να βάλεις την οθόνη 4:3

συγγνωμη για την ανασταστωση παιδια αλλα προσπαθω να βρω μια λυση και εχω τρελαθει. φιλε micos000 , το βρηκα το encoding mode. με nero το εγραψα και μου λεει open το dvd player οταν το βαζω. στην αρχη δειχνει να φορτωνει...γραφει loading....και μετα γραφει open και πεταει το dvd εξω, ενω παιζει στο pc, δεν παιζει στο dvd player.πολυ περιεργο.

θα δοκιμασω παντως και με convertxtodvd.

• Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το nero αν θυμάμαι καλά από default γράφει σε track-at-once mode και δεν κλείνει το δισκάκι. Αυτό το κάνει στα cd, στα dvd δεν το υποστηρίζει νομίζω.

Εσύ τι γράφεις στο δισκάκι, το avi; Το γράφεις σε cd ή dvd;

Δημοσ.

Το nero αν θυμάμαι καλά από default γράφει σε track-at-once mode και δεν κλείνει το δισκάκι. Αυτό το κάνει στα cd, στα dvd δεν το υποστηρίζει νομίζω.

σε dvd προσπαθω να γραψω το avi... αλλα τιποτα. τι να κανω. να το γραψω με αλλο προγραμμα?

το εκανα με convertxtodvd και εκαψα το dvd,στο pc παιζει κανονικα, μου δημιουργησε 2 φακελουσ(αudio ts kai video ts).

στο dvd player ομως, ενω η εικονα ειναι οκ, καπου σαν να κολλαει, ενω αν παω να το τρεξω πιο γρηγορα τα παιζει....και κολλαει περισσοτερο. δεν γινεται να μου το κανει avi το convertxtodvd ? ετσι δεν θα πρεπει να χρησιμοποιω το avidemux για μετατροπη των vob σε avι.

Δημοσ.

στο dvd player ομως, ενω η εικονα ειναι οκ, καπου σαν να κολλαει, ενω αν παω να το τρεξω πιο γρηγορα τα παιζει....και κολλαει περισσοτερο. δεν γινεται να μου το κανει avi το convertxtodvd ? ετσι δεν θα πρεπει να χρησιμοποιω το avidemux για μετατροπη των vob σε avι.

Κάνε άλλη μια δοκιμή γράφοντας το δισκάκι με χαμηλότερη ταχύτητα,λογικά από αυτό είναι αφού τα Player έχουν μηχανισμούς με πολύ ποιο χαμηλές ταχύτητες (χ2-χ4)αν μπορείς δοκίμασε και με άλλη μάρκα.

Το convertxtodvd κάνει μόνο DVD.

Δημοσ.

εχεισ υποψιν σου κανενα αλλο προγραμμα για μετατροπη σε avi και σε 4:3 (fullscreen), ετσι ωραια οπωσ το κανει το convertxtodvd?

Δημοσ.

το format fact. θα δοκιμασω τωρα. μπορεισ να μου πεις τι ρυθμισεις θα βαλω για να μην κανω καμμια βλακεια και μεριμενω με τισ ωρες? θελω λοιπον avi, σε fullscreen οθονη, και φόρμα για να παιζει σε οσα περισσοτερα dvdplayer γινεται (απλή φόρμα δλδ).

σε ευχαριστώ πολυ.

Δημοσ.

Ισχύουν τα ίδια που είπαμε και για το avidemux.

Κωδικoπoίηση βίvτεo MPEG4(Xvid)

Mέγεθoς βίvτεo (το πολύ)720x576

Pυθμός μετάδoσης Bit (KB/s) 1600,εδώ πρέπει να ξέρει τι μπορεί να αντέξει ο player σου το 1600 είναι για την «μέγιστη» ποιότητα.

edit:

Γωvία 4:3

Δημοσ.

720 x 576 για 4:3 ?

για 16:9 τι βαζω ?

Τηλεόραση με HD.... αφού λες ότι έχεις μεγάλη τετράγωνη TV αυτές δεν παίζουν 16:9 αλλά 4:3.

Δημοσ.

να ξερω γιατι μπορει να την αντικαταστήσω...

πως παει? 720 χ576 για 4:3 οθονη ωστε να μου βγαζει fullscreen?

και ?????????? για 16:9 οθονη ωστε να εχω fullscreen?

Δημοσ.

Αυτό εξαρτάτε πάντα από την TV και από την ταινία,αν δεν θες να αλλοιώνεται.

Τα πρότυπα είναι 1280x720( «απλό»HD/720p) και 1920x1080(fullHD 1080 i ή p)

Δημοσ.

Εγώ πάντως ένα dvd player που είχα πάρει από το lidl (30€ νομίζω) είχε usb και έπαιζε τα xvid/divx avi κανονικά από το στιάκι.

Ή δώσε 70€ για το media matchbox (http://www.skroutz.gr/s/351515/Crystal-Audio-MediaMatchBox.html) ή 94€ για το wdtv (http://www.skroutz.gr/s/399945/Western-Digital-WD-TV-Live-WDBGXT0000NBK.html) και θα ευχαριστιέσαι όλες τις ταινίες χωρίς μετατροπές και χαζομάρες. Παίζουν σχεδόν τα πάντα.

Δημοσ.

1280 ? καινουργιο αυτο? δεν εχω βαλει ποτε τετοια τιμη.

το φορματ φακτορι με ρωταει για καρε/δευτερολεπτο. εκει τι βαζω?

μετα με ρωταει για γωνια. εκεi, βαζω 16:9 η' full expand ? ασ πουμε οτι η τv ειναι 16:9 και οχι η παλια τετραγωνη.

και στην διπλη κωδικοποιησησ?

Δημοσ.

Τελικά αποφάσισες σε τι θα το κάνεις; :P

Αν έχεις 16:9 τηλεόραση δεν χρειάζεται να κάνεις μετατροπές. Αυτές οι τηλεοράσεις έχουν επιλογή για full screen από το τηλεκοντρόλ. Για τις παλιές τετράγωνες υπάρχει θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...