greeker Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 θα προσπαθήσω να εξηγήσω όσο πιο καλά μπορώ το πρόβλημά μου. έχω το index.php το οποίο έχει διάφορα div μέσα. ένα από αυτά είναι το #main_content που είναι το κύριο μέρος της σελίδας - το κεντρικό κάποια στιγμή ο χρήστης πατώντας ένα σύνδεσμο κάποιο div αλλάζει και φορτώνεται μέσω της > <a onclick="$('#main_content').load('./help.php');">Οδηγίες</a> έτσι το help.php φορτώνεται στο κεντρικό κομμάτι-div της σελίδας αλλά επάνω στον browser εξακολοθούμε να βλέπουμε το index.php τώρα μέσα στο help.php (επειδή θα είναι λίγο μακροσκελές) θέλω να βάλω links από το ένα σημείο στο άλλο. αν είχαμε μόνο του το αρχείο θα δούλευε ως εξής: > <b>Δυνατές ενέργειες</b> <ol> <li><a href="#link1">Θέμα 1</a></li> <li><a href="#link2">Θέμα 2</a></li> </ol> <hr> <ol> <li><a name="link1">Θέμα 1</a></li> lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum <li><a name="link2">Θέμα 2</a></li> lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum lorem ipsum </ol> αυτό έχει σαν αποτέλεσμα όμως ο browser να ψάχνει για το index.php#link1 και όχι για το help.php#link1 που θα έπρεπε επίσης αν βάλω το > <a href="help.php#link1">Θέμα1</a>< τότε εμφανίζεται "σκέτη" η σελίδα help.php και όχι μέσα στο div που τη θέλω... επίσης το: > <a onclick="$('#main_content').load('./help.php#link1');">test</a> δεν δουλεύει.... πως μπορώ να το πετύχω; edit: οκ δούλεψε παιδιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα