hackertom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Χαρακτηριστικά συστήματος : Apple Power Macintosh G5 1.6 (M9020LL/A) Model No : M9020LL/ACPU : 1.6GHz PowerPC G5 Cache : L2 Cache, 512K FSB : 800MHz Memory RAM : 4GB VGA CARD : GeForce FX 5200 Ultra 64 MB Hard Drive : 80GB Serial ATA 7200 rpm Optical drive : SuperDrive (DVD-R/CD-RW) System software : Mac OS X v10.4 “Tiger” Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να πάρει Windows 7 χωρίς emulator και αν μπορώ να αναβαθμίσω motherboard και στην συνέχεια κάρτες γραφικών μνήμες κτλπ... Ευχαριστώ!
haHa Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δεν παιρνει windows(χωρις emulation) το μηχανημα αυτο , γιατι ειναι με powerpc επεξεργαστη.
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Χαρακτηριστικά συστήματος : Apple Power Macintosh G5 1.6 (M9020LL/A) Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να πάρει Windows 7 χωρίς emulator και αν μπορώ να αναβαθμίσω motherboard και στην συνέχεια κάρτες γραφικών μνήμες κτλπ... Ευχαριστώ! ουσιαστικά θέλεις να κρατήσεις το κουτί για ομορφιά και να φτιάξεις ενα Β.Τ.Ο υπολογιστή.Εχει πάρει το μάτι μου σε ξένα apple based forums αλλα θέλει λίγο διάβασμα .Με λίγο μοντάρισμα όλα γίνονται.. Γιατι όμως να μην παίρνει τα 7 οπως είναι; λόγω επεξεργαστή; ή υπάρχει αλλος περιορισμος;
hackertom Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 ουσιαστικά θέλεις να κρατήσεις το κουτί για ομορφιά και να φτιάξεις ενα Β.Τ.Ο υπολογιστή.Εχει πάρει το μάτι μου σε ξένα apple based forums αλλα θέλει λίγο διάβασμα .Με λίγο μοντάρισμα όλα γίνονται.. Γιατι όμως να μην παίρνει τα 7 οπως είναι; λόγω επεξεργαστή; ή υπάρχει αλλος περιορισμος; Χα εσυ είσαι δικός μου... Sent from my iPhone using Insomnia
fylatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ξέρει κανείς να μας πει το γιατί; Powerpc αρχιτεκτονικη επεξεργαστή όχι x86 υποθέτω. Αποστολή από το V9 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα