Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω μια φτηνη αλλα οσο το δυνατον αξιοπιστη επιλογη για μητρικη.

Τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν ειναι

1. usb 3.0

2. AMD για να κινηθω δε φτηνη επιλογη επεξεργαστη.

3. Sata 3

4. ram 16gb και πανω

5. Ηdmi

ποια πρτεινετε ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

απο 50-100 ευρω αν ειναι καποια που θεωρεις οτι αξιζει σε αυτα τα χρηματα.

αν και δεν γνωριζω αρκετα μου φαινεται καλη επιλογη αυτη η asrock.

Δημοσ.

εγω θα σου προτινα να παρεις αυτην εδω http://www.multirama.gr/products/product?pid=0524048&catid=020200 ειναι πολη καλη και σιναμα θα μπορεις να κανεις και crossfire και τα 16gb ram einai πολλα παρε mia μονη 4 tis kingston sta 23,50 sta 1333 mhz kai θα εισαι ωραιος ...και γ σκλυρο θα σου ελεγα να παρεις εναν ssd 60 gb

Δημοσ.

^ δεν υπαρχει λόγος να στραφεί σε κάτι ήδη παρωχημένο όπως μια mobo με 8ΧΧ chipset.

To safe bet της κατηγορίας είναι η Gigabyte 990XA-UD3. Πληρεί αυτά που ζητάς. Το HDMI που αναφέρεις είναι θέμα κάρτας γραφικών που θα επιλέξεις και όχι θέμα motherboard -- ή μήπως θέλεις να έχει και ενσωματωμένη κάρτα γραφικών κιόλας;

Δημοσ.

συμφωνω με obsidian, δεν υπαρχει λογος να πας σε 8** chipset αφου βρισκεις φθηνη μητρικη με 970!!!

αν καποιος ενδιαφερεται για Xfire δεν παει σε φθηνες μητρικες..!!!

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

δεν γνωριζω αρκετα απο υπολογιστες. νομιζα οτι η μητρικη δινει τη δυνατοτητα για HDMI η οχι.

μπορω να βρω τα χαρακτηριστικα που ζητω και μονος μου αλλα δεν ξερω να αξιολογησω την ποιοτητα της μητρικης . πρωτο κριτηριο για μενα ειναι η αξιοπιστια . σε αυτο θελω τη γνωμη σας.

ευχαριστω.

οταν εννοεις safe bet θεωρεις οτι υπερτερει σε αξιοπιστια της asrock που μου πρωταθηκε πριν?

Δημοσ.

oi ASRock ειναι value for money μητρικες. δλδ για τα λεφτα τους, ειναι αριστες. αν θες κορυφαια ποιοτητα κατασκευης, υλικα κλπ, σαφως και θα κατευθυνθεις σε πολυ ακριβοτερες μητρικες..!

η ASRock ειναι μια θυγατρικη εταιρεια που εφτιαξε η ASUS, για να προωθει τετοια προιοντα (vfm) στην αγορα. δεν ειναι μια τυχαια εταιρεια..!!

HDMI εχουν/βγαζουν οι μητρικες που εχουν ενσωματωμενες καρτες γραφικων (onboard).

Δημοσ.

ωραια , αν λοιπον σε ρωτουσα ποια μητρικη να αγορασω , με τα χαρακτηριστικα που με ενδιαφερουν,που οσο το δυνατον να μην εχω προβληματα τι θα μου προτεινες ?

τη gigabyte που μου προτεινε ο obsisian ?

το πρωτο για μενα η αξιοπιστια.

Δημοσ.

Αφου μπορεις να δωσεις πανω κατω 100 ευρω, ειναι μονοδρομος η Gigabyte 990XA-UD3.

+1000! για 100€ ειναι απαιχτη! αυτην εχω κι εγω.

αλλα εχω και ASRock, οπως βλεπεις στην υπογραφη μου και μαλιστα σε πισι που ειναι 24/7 ανοιχτο, εδω και 1,5 χρονο τωρα..!!

Δημοσ.

εγω θα σου προτινο και αλλη μια μιτρικη αυτιν που εχω εγω στν δικο μου τησ gigabyte kai και φτινη και δεχετε μεχρI 16 γβ ραμ http://www.gigabyte.com.gr/products/page/mb/ga-770ta-ud3_10 EINAI korifei g ta lefta tis kai to kostos tis einai 90 eyrw στα μουλτιραμα της βαζεις και εναν τετραπιρινο επεξεργαστη επανω και καθαρισες και διο μνημες διαρες adata sta 1333 mhz aksias 24 eyrv και εισαι προτοσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...