john654321 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Καλησπερα σας , χρησιμοποιω το talk'n drive λογισμικό στο κινητο μου αλλα δεν μου πολυ αρέσει , εχετε καποιο ποιο καλο και ποιο ακριβειας να μου προτεινεται;; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas26 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 mireo dont panic και navigon για μενα τα 2 κορυφαια σε android. Αποστολή από το Nexus S με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr_Soul Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Google Maps (Brut.all) με χάρτες κατεβασμένους στην cache και ελληνική svox πλοήγηση με 3€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsakhs Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 NAVIGON όπως ειπώθηκε προηγουμένως αν και ακριβό αξίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Eυχαριστω για την ενημερωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 NDrive απο μενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GRG13 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Igo Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου Το ονομάζουν igo αλλα στην πραγματικοτητα ειναι το Αντίστοιχο amigo που υπήρχε στα windows mobile Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 έχω δουλέψει και το mls destinator και μου φάνηκε πολύ καλό. γρήγορο και ενημερωμένο στους χάρτες του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 απλα το NDRIVE εχει 3d χαρτες ενω το navi οχι παρα το τι λεει. δεν εχει χωρια μονο οδους επισης αλλα κλειδωνει πιο γρηγορα τους δορυφορους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EliasKir Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τι γινεται ρε? Κανεις δεν χρησιμποποιει το Sygic? Μονο εγω το προτιμω? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Τι γινεται ρε? Κανεις δεν χρησιμποποιει το Sygic? Μονο εγω το προτιμω? Οι δυο μας :Ρ Έχω δοκιμάσει ndrive, navigon, dont panic αλλά τελικά κατέληξα στο sygic. Θέμα γούστου (interface) κυρίως, δεν το ψαξα πολύ από άποψη ταχύτητας & διαδρομών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john654321 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Οι δυο μας :Ρ Έχω δοκιμάσει ndrive, navigon, dont panic αλλά τελικά κατέληξα στο sygic. Θέμα γούστου (interface) κυρίως, δεν το ψαξα πολύ από άποψη ταχύτητας & διαδρομών. και γω εχω ακουσει οτι ειναι ωραιο το sygic αλλα δεν ξερω αμα συνδεεται γρηγορα με δορυφορους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Kι εγω Sygic. Κλειδωνει αμεσα και αφου λειτουργει καλα δεν εχω μπει σε διαδικασια δοκιμης αλλης εφαρμογης. Πλην του Navigon το οποιο ειχα χρησιμοποιησει μια περιοδο αλλα δεν μου εκανε κλικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aikat90 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Igo Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου Το ονομάζουν igo αλλα στην πραγματικοτητα ειναι το Αντίστοιχο amigo που υπήρχε στα windows mobile Αποστολή από το Sony Ericsson Neo V μου Συμφωνο με Nexus S δεν εχω κανενα προβλημα...προσοχη στους χαρτες που θα βαλεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xero1991 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 6 Ιουνίου 2012 καλησπέρα και sry που ξεθάβω το thread αλλά όλα αυτά που λέτε είναι δωρεάν gps ή επί πληρωμή? Αν ναι, έχετε να προτείνετε κανένα καλό free? Και κάτι τελευταίο αυτά τα gps χρειάζοντε internet? Γιατι το google maps που έχει το κινητό από μόνο του , μόνο μέσω internet είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα