christophoros Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γεια σας και πάλι παιδιά, πριν λίγο κάθησε ένας φίλος μου στον υπολογιστή μου και μπήκε στην εξής ιστοσελίδα: https://cloudfront0.central.ntua.gr/sgd/hierarchy.jsp όπου για να μπει στον λογαριασμό του έκανε αποδοχή σε κάποια πράγματα που τον ρώτησε ο υπολογιστής, τα οποία δεν ξέρω τι είναι και τώρα ανοίγω το xampp, πατάω run στον apache και παρόλο που κάτω στον πίνακα γράφει started at port τάδε, δίπλα στο κουμπί δεν γράφει running και εννοείτε ότι δεν βρίσκει το localhost. θα το εκτιμούσα αφάνταστα αν με βοηθούσε κάποιος..
koslibpro Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Νομιζω πως απλα αποδεχθηκε το πιστοποιητικο της σελιδας.. Δεν πιστευω να εχει σχεση με την υπολοιπη δυσλειτουργια.. Προτινω επανεκκινηση,δεν εχω κατι αλλο στο μιαλο μου...
x_maras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 δες μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή apache στο υπολογιστή σου ... αν ναι κάνε την quit και ξανα τρέξ' τον Καμιά φορά το παθαίνω αυτό με τη mysql
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα