veteranos123 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Γεια σας παιδιά έχω δυο modem.Το ένα είναι το zte zxc10w300 series (αυτό που δίνει η on telecom) και το άλλο είναι το d-link dsl-2640r. Τα προβλήματα που έχω είναι τα εξής, Στο πρώτο ενώ η ταχύτητα με καλώδιο είναι μια χαρά το internet μεσώ wi-fi σέρνεται απελπιστικά και στο άλλο modem εν το wi-fi είναι μια χαρά με το καλώδιο έχω απώλεια ταχύτητας -100kb/s.πως μπορούμε να φτιάξουμε τα προβλήματα ? Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 a.firmware Update και στα 2 .αλλιως βαζεις το zte για να παιρνεις με καλωδιο και βαζεις το d link να εχει μονο το κομματι του ασυρματου.εναλακτικα για το zte που δεν παιζει καλα στο ασυρματο δοκιμαζεις αλλο καναλι,αλλο κλειδωμα,Πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα στο pc σου.αν και τα -100 δεν ειναι κατι το τραγικο.για το dlink δες για αλλο firmware και κλεισε Firewall κτλ να δεις αν θα παιξει πιο γρηγορα.και τεστ ελπιζω οχι απο speedtest και τετοια.με καποιο download manager απο καποιο γρηγορο site www.apple.com www.nvidia.com www.nokia.com www.ati.com η με filezilla απο καναν ftp server.
veteranos123 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μπορείςνα μου πεις πως κλείνω τον firewall και πως θα κάνω firmware update ?Ευχαριστώ
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Μπορείςνα μου πεις πως κλείνω τον firewall και πως θα κάνω firmware update ?Ευχαριστώ αν εχει firewall κλεινει μεσα απο το μενου που μπαινεις και το σεταρεις.firmware update μπαινεις στο official site Της εταιρειας βρισκες το μοντελο λογικα βρισκεις και τα firmware που υπαρχουν αν υπαρχει πιο καινουριο απο αυτο που εχεις το κατεβαζεις και μεσα απο το μενου υπαρχει επιλογη για Firmware update.και λογικα καπου μεσα στο στο μενου γραφει και την υπαρχουσα εκδοση firmware Που εχεις.για το zte δεν ξερω αν θα βρεις κανα firmware για το dlink πιο ευκολα.
joker80 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 μια ερωτηση. εχω το TG585 v7 και καποιος εσπασε το κωδικο που ειχε απ τη μανα του το μοντεμ και μου εκλεβε ιντερνετ. τον κωδικο τον αλλαξα, υπαρχει περιπτοση να τον σπασουν κι αυτο? αν ναι τι αλλο μπορω να κανω?
veteranos123 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 μια ερωτηση. εχω το TG585 v7 και καποιος εσπασε το κωδικο που ειχε απ τη μανα του το μοντεμ και μου εκλεβε ιντερνετ. τον κωδικο τον αλλαξα, υπαρχει περιπτοση να τον σπασουν κι αυτο? αν ναι τι αλλο μπορω να κανω? Ναι.Αν θέλουν μπορούν να το ξανασπάσουν .Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις έναν μεγάλο κωδικό που να μην μπορεί ο άλλος να τον βρει εύκολα και να βάλεις καλύτερο επίπεδο ασφάλειας.
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μια ερωτηση. εχω το TG585 v7 και καποιος εσπασε το κωδικο που ειχε απ τη μανα του το μοντεμ και μου εκλεβε ιντερνετ. τον κωδικο τον αλλαξα, υπαρχει περιπτοση να τον σπασουν κι αυτο? αν ναι τι αλλο μπορω να κανω? ο default Κωδικος εσπασε γιατι πολυ απλα υπαρχει generator.οποτε πρεπει να αλλαζει καποιος το ssid και το password.απλα αλλαξε το ονομα δικτυου και μην βαλεις wep για κλειδωμα αλλα wpa2 η wpa η wpa+wpa2 και εναν κωδικο 8 γραμματα και πανω.αν εχει και αρθιμους μεσα ακομα καλυτερα. Ναι.Αν θέλουν μπορούν να το ξανασπάσουν .Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις έναν μεγάλο κωδικό που να μην μπορεί ο άλλος να τον βρει εύκολα και να βάλεις καλύτερο επίπεδο ασφάλειας. δεν σημαινει οτι θα το ξανασπασει εφοσον δεν ειναι το default.απλα θα βαλεις wpa2 η εστω wpa και διαφορετικο ssid και κωδικο απο τα default και θα ειναι οκ.απλα βρεθηκε κανας πιτσιρικας που κατεβασε το προγραμμα και βρηκε τον κωδικο επειδη ακριβως ειναι ο default.
joker80 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 (επεξεργασμένο) αλλαξα και το ssid και το κωδικο με wpa2. μεχρι τωρα ολα καλα. δε λεει να μοιραζω τσαμπα ιντερνετ Επεξ/σία 4 Απριλίου 2012 από joker80
poulinos Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 μια χαρα αρκει να εχεις βαλει ενα Password που να ειναι λιγο δυσκολο.οχι πχ μια λεξη που μπορει να ειναι ευκολη και να υπαρχει σε λεξικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα