Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια απορια για το τροφοδοτικο μου,γενικα δεν ειμαι καθολου διαβασμενος σε αυτον τον τομεα..Ειναι ενα το coolermaster gx 650watt bronze(η βελτιωμενη εκδοση).

Εκει που μπερδευομαι ειναι οτι στο +12 rail εχει output 624 watt,πως γινεται αυτο απο την στιγμη που ολο το τροφοδοτικο ειναι 650?

GX650_label.jpg

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι δηλαδη πολλα τροφοδοτικα λενε οτι ειναι 650w αλα μπορει να δινουνε λιγοτερο και οχι ακριβως την ταση που λενε ετσι γινεται συνηθως δινουνε λιγοτερο

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι δηλαδη πολλα τροφοδοτικα λενε οτι ειναι 650w αλα μπορει να δινουνε λιγοτερο και οχι ακριβως την ταση που λενε ετσι γινεται συνηθως δινουνε λιγοτερο

Ξαναδιάβασε λίγο τι ρωτάει ο Θάνος.

Δημοσ.

Στην περιπτωση μου μιλαμε για περισσοτερα,οχι λιγοτερα.Αυτην την θεωρια την ξερω.

Edit: Μηπως διχνει τι μπορει να δωσει μεμονομενα το καθε rail και τι μπορει να δωσει combined?

Δεν βρισκω μεγαλο νοημα σε αυτο αλλα specifications ειναι δεν εχουν παντα βαση :P

Δημοσ.

εξοδος στα 224 βγαζει απ οτι καταλαβα υσχης 224 αν καταλαβα καλα εκανα λαθος καπου

ωπα χιλια συγνωμη αυτο δεν το ξερω μην πω κατι και σε μπερδεψω νωμιζα αλλο ελεγες

Δημοσ.

εξοδος στα 224 βγαζει απ οτι καταλαβα υσχης 224 αν καταλαβα καλα εκανα λαθος καπου

ωπα χιλια συγνωμη αυτο δεν το ξερω μην πω κατι και σε μπερδεψω νωμιζα αλλο ελεγες

Anyway thanks παντως,η απορια μου βασικα φαινεται καθαρα στην εικονα που εχω προσθεσει.

Δημοσ.

οχι ενταξει λαθος δικο μου δεν καταλαβα τι ακριβως ηθελες να πεις η εικονα σου ειναι πεντακαθαρη απλα εγω καταλαβα λαθος

Δημοσ.
Μηπως διχνει τι μπορει να δωσει μεμονομενα το καθε rail και τι μπορει να δωσει combined?

Aκριβώς.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...