Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαγκες έχω το συστημα της υπογραφης μου και θα ηθελα τον q6600 να τον παω στα 3 χωρις να πειραξω ρευματα? Γινεται αυτο που λέω η καμια σχέση ? ( πρωτη φορα o/c). Επίσης έχω την στοκ ψυκτρα και σε σχετικα idle έχω 30 με 35 με το coretemp.Θα παρακαλουσα οι οδηγιες να ειναι κατανοητες για έναν πρωταρη. Ευχαριστω εκ των προτερων :rolleyes: :rolleyes:

Y.Γ : Είναι revision GO

Υ.Γ : ΡΑΜ : dual channel ddr2@400mhz ( 5-5-5-18)

Δημοσ.

Μαγκες έχω το συστημα της υπογραφης μου και θα ηθελα τον q6600 να τον παω στα 3 χωρις να πειραξω ρευματα? Γινεται αυτο που λέω η καμια σχέση ? ( πρωτη φορα o/c). Επίσης έχω την στοκ ψυκτρα και σε σχετικα idle έχω 30 με 35 με το coretemp.Θα παρακαλουσα οι οδηγιες να ειναι κατανοητες για έναν πρωταρη. Ευχαριστω εκ των προτερων :rolleyes: :rolleyes:

Y.Γ : Είναι revision GO

Εγώ τον έχω σταθερά στα 3 όμως πείραξα το ρεύμα και έχω αλλάξει την cpu cooler και του έχω την v8 και είναι στα 38.. Πάντως δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις o/c με stock fan ειδικά με τον q6600 που είναι και ξεστός..!

Δημοσ.

Εγώ τον έχω σταθερά στα 3 όμως πείραξα το ρεύμα και έχω αλλάξει την cpu cooler και του έχω την v8 και είναι στα 38.. Πάντως δεν θα σου συνιστούσα να κάνεις o/c με stock fan ειδικά με τον q6600 που είναι και ξεστός..!

Έγινε ευχαριστώ θα το λαβω υποψιν μου.Μαζι με τις οδηγιες του oc αν μπορειτε να μου προτεινεται και καμια ψυκτρουλα.... :rolleyes:

Δημοσ.

Έγινε ευχαριστώ θα το λαβω υποψιν μου.Μαζι με τις οδηγιες του oc αν μπορειτε να μου προτεινεται και καμια ψυκτρουλα.... :rolleyes:

Για πες ένα budget για να υπολογίσουμε.. να σου προτείνουμε..

Δημοσ.

χμμμ μεχρι 50 το μεγιστο....αλλα θα ηθελα πρωτα να μαθω πως να κλοκαρω και μετα να παω σε αγορα

Δες εδώ

Εάν έχεις απορία ρώτα ελεύθερα...!

Δημοσ.

Και άλλος με Q6600? Πόσοι είμαστε ρε σεις? :-D

Ρε φίλε εσύ που έχεις την Α50 μου συστήνεις να την πάρω και εγώ?? από θόρυβο πώς τα πάει?

Edit: το ξέρω είμαι λίγο off topic..!

Δημοσ.

Ρε φίλε εσύ που έχεις την Α50 μου συστήνεις να την πάρω και εγώ?? από θόρυβο πώς τα πάει?

Edit: το ξέρω είμαι λίγο off topic..!

Μετά από λίγες μέρες που έστρωσε η πάστα, έχω αρχίσει να την συμπαθώ . Και όλα αυτά χωρίς τον δικό της ανεμιστήρα αλλά αυτόν που έχει το Supercase πίσω (τον μαύρο).

Από θόρυβο ο Stock σε εκνευρίζει όταν είναι σε μεγάλο load ο επεξεργαστής αλλά στα λεφτά που ζητάει είναι καλή επιλογή. Παρακάτω στην εικόνα δες θερμοκρασίες με oc στα 3.2Ghz τώρα (πριν που έπαιζα Pro πήγαν στους 42. Μια χαρά είναι, έτσι νομίζω τουλάχιστον ;)

post-227586-0-67447200-1333114683_thumb.jpg

Δημοσ.

Μετά από λίγες μέρες που έστρωσε η πάστα, έχω αρχίσει να την συμπαθώ . Και όλα αυτά χωρίς τον δικό της ανεμιστήρα αλλά αυτόν που έχει το Supercase πίσω (τον μαύρο).

Από θόρυβο ο Stock σε εκνευρίζει όταν είναι σε μεγάλο load ο επεξεργαστής αλλά στα λεφτά που ζητάει είναι καλή επιλογή. Παρακάτω στην εικόνα δες θερμοκρασίες με oc στα 3.2Ghz τώρα (πριν που έπαιζα Pro πήγαν στους 42. Μια χαρά είναι, έτσι νομίζω τουλάχιστον ;)

Έβαλες τον μαύρο 120αρι του case?? και δεν σε τρελαίνει από το θόρυβο ή στην ψήκτρα μειώθηκε?

Υπάρχει τρόπος να ρυθμίζεις τις στροφές/θόρυβο της ψήκτρας?

Δημοσ.

Στον q6600 χρειαζεσαι μια ψυχτρα τον 30 ευρο το λιγοτερο .. Ειναι κοματι που ζεματαει , 108w tdp νομιζω του δινει η intel .. Και μετα θες πολλους πειραματισμους με ρευματακια και κολπακια τετοια , που εκτος απο τον οδηγο και τις γνωμες ολλων των αξιολογων insomniacs ,χρειαζεται εμπειρια για να μαθεις .. Εγω ακομα το ψαχνω φαντασου :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...