paperscore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Επειδή είμαι τελείως άσχετος με θέματα hardware και games γενικότερα, ζητώ την βοήθειά σας. Το μόνο παιχνίδι που με είχε κολήσει για τα καλά ήτανε το Diablo. Όπως καταλαβαίνετε, μετά απο τόσα χρόνια αναμονής έχω μπει στην πρίζα και θέλω να ξαναρχίσω να λιώνω στο Battlenet. Κάνω attach τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή μου, για να με συμβουλέψετε τι αναβαθμίσεις πρέπει να κάνω ώστε να παίζει αξιοπρεπώς. Να σημειώσω εδώ, ότι δεν χρειάζεται να έχει την σούπερ ντούπερ ανάλυση και τα τέλεια γραφικά καθότι δεν έχω να διαθέσω πολλά πράγματα (άνεργος γαρ). Αν δηλαδή κάνω την δουλειά μου με μια φθηνότερη κάρτα γραφικών ακόμα καλύτερα. Όποιος έχει να προτείνει μια καλή και φθηνή λύση θα του είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Καλησπέρα. Μπορείς να γράψεις και ποιά οθόνη έχεις? Θα χρειαστείς μια κάρτα γραφικών και μιά ψύχτρα για τον επεξεργαστή μήπως χρειαστεί να τον ανεβάσεις. Πόσα στο περίπου διαθέτεις? Μεταχειρισμένα θέλεις ή μόνο καινούρια?
paperscore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Και έλεγα τι ξέχασα να γράψω... Το μόνιτόρ μου είναι αυτό http://www.amazon.co.uk/Fujitsu-Siemens-Amilo-3190T-inch-Monitor/dp/B002BZ1MD6 Θα προτιμούσα να πάρω κάτι καινούργιο αν είναι εφικτό οικονομικώς.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Σε καινούριο πας εδώ: http://www.skroutz.gr/s/425197/VTX3D-Radeon-HD-6770-1GB-GDDR5-V2.html Με την ανάλυση της οθόνης σου όχι απλά θα παίζεις, αλλά θα παίζεις και με φουλ ρυθμίσεις. Και αυτό και όλα τα παιχνίδια. Ψύκτρα: http://www.skroutz.gr/s/417046/Xigmatek-Loki-Cpu-Cooler-SD963.html Yγ. Πάλι δεν είπες πόσα δίνεις.
paperscore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δηλαδή με κανένα 100αρι θα είμαι οκ? Τοσα ειναι μια χαρα. Το είπα απο την αρχή! Είμαι άσχετος με hardware. Δεν εχω ιδεα πόσο κοστίζουν!
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 125. Βάλε και την ψύκτρα μέσα. Είναι κρίμα να πάρεις καινούρια κάρτα και να μην την αφήνει ο επεξεργαστής σου να αποδώσει.
nikos1982 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 η μητρικη τον βοηθαει να τον ανεβαση ομως??? το chipset δεν ξερω κατα ποσο ειναι φιλικο στο oc.
paperscore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Για να καταλαβω... Θα βγάλω την παλιά ψύκτρα και θα βάλω την καινούργια ή θα έχω και τις δυο? Είπαμε είμαι άσχετος... Θα κοιτάξω μήπως τα βρω φθηνότερα στο amazon.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Θα βγάλεις την παλιά και θα βάλεις την καινούρια. Και αν δεν σε βοηθάει η μητρική, ας τον κι έτσι. Όταν έρθει η ώρα να τα πάρεις άνοιξε ξεχωριστό θέμα στο o/c.
paperscore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Σας ευχαριστώ παιδιά! Ελπίζω να πάνε όλα καλα!
EddieObscurant Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Σε πρώτη φάση θα σου λέγα να περιμένεις να βγει το παιχνίδι και να δεις τι απαιτήσεις θα χει. Απο κει και πέρα, απο τη στιγμή που τα χρήματα δεν σου περισεύουν θα σού λεγα να πάρεις μια 4850 μεταχειρισμένη με 50 ευρώ. Εδω στις αγγελιες του φορουμ,τελευταία, έχω δει πάρα πολλες να δίνουν. Τα παιχνίδια της blizzard ετσι και αλλιως δεν εχουν ποτε τρελες απαιτησεις και εχουν παντα καλο optimization. Σε επιδοσεις είναι ένα κλικ κάτω απο την 6770 η οποια είναι στα επιπεδα της 4870. Απο κει και πέρα ίσως χρειαστεις κανα γιγα ακομα ραμ ή να ανεβασεις λίγο τον επεξεργαστή, αλλά αυτο το βλέπεις όταν αγοράσεις το παιχνίδι, αλλα δεν νομίζω να χεις κάποιο πρόβλημα. Απλα θα κατεβάσεις λίγο τα γραφικά. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά.
Prof_Chaos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 για την 330m που έχω στο macbook pro 2010 με ι5 θα τρέχει καλά ή θα σερνόμαστε; Φυσικά αυτο προυποθέτει να βγεί και έκδοση για OS ..
aris1986 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Συγνώμη i7 εχει!Γιατι να κανει overclock? O/C να κανει αμα παρει καρτα γραφικών των 450 ευρω +. Να μην εχει botlleneck για την 330m που έχω στο macbook pro 2010 με ι5 θα τρέχει καλά ή θα σερνόμαστε; Φυσικά αυτο προυποθέτει να βγεί και έκδοση για OS .. Εκδοση για mac OS και win θα βγει και τα 2 στο diablo 3. Το χουν δηλώσει εξ αρχης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα