spell75 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 μπα δυστυχώς wds δεν έχει το zte.το μόνο καλό που έχει είναι να λειτουργεί αυτόνομο με wireless N(έχω και άλλα 3 ρούτερ απο παλιά thomson tg585v7 ,baudtec tw263r4-a2 και το echolife 520c μήπως ξέρεις κανένα συνδυασμό για να λειτουργήσουν 2 από τα παραπάνω?) edit Απότι είδα μονό το thomson έχει wds,άρα μάλλον με βλέπω να αγοράζω repeater...
poulinos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 μπα δυστυχώς wds δεν έχει το zte.το μόνο καλό που έχει είναι να λειτουργεί αυτόνομο με wireless N(έχω και άλλα 3 ρούτερ απο παλιά thomson tg585v7 ,baudtec tw263r4-a2 και το echolife 520c μήπως ξέρεις κανένα συνδυασμό για να λειτουργήσουν 2 από τα παραπάνω?) edit Απότι είδα μονό το thomson έχει wds,άρα μάλλον με βλέπω να αγοράζω repeater... το μονο που θα μπορουσε να γινει αλλα δεν ξερω αν θα πετυχει και δεν αξιζει τον κοπο ειναι να βρεις δυο ρουτερ απο τα 3 να εχουν wds και απο το zte να δωσεις με καλωδιο στο thomson και απο το Thomson με wds σε καποιο αλλο που υποστηριζει wds.αλλα θα παιξει με wep και γενικα πολλες ρυθμισεις πολλα ρουτερ και δεν αξιζει να παιδευτεις αν δεν τα πας και πολυ καλα με τα ρουτερ. εκτος αν καποιο απο ολα αυτα εχει repeater functions που το θεωρω απιθανο.μονο το siemens sl2-141 εχω δει να λεει για Repeater αλλα και εκει δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι Repeater η wds γιατι γραφει και τα 2 και δεν το εχω δοκιμασει να δω τι στο καλο ειναι τελικα. απλο Repeater που επαιξε ευκολα ηταν Tp link wa701nd.σε 10 λεπτα το ειχα σεταρει και ειχα κανει και το firmware update.
GIANNIS400 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 α.κινεζικο ειναι μην περιμενεις πολλα περα απο design.τα zyxel ειναι μεν καλα αλλα τωρα τελευταια ακομα και σε εταιρειες που παω ολοι βγαζουν τα zyxel και βαζουν vigor.(draytek).το zyxel μπορει να εκανε αποσυνδεσεις λογω αποστασεις διοτι 3,5 Km ειναι λιγο μακρια.σε σενα θα επαιζε σταθερα το Thomson.γραψε μας μια τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε.1-5 την εβδομαδα δεν ειναι πολλα disconnects.μια χαρα ειναι επρεπε να αφησεις το zyxel πανω.ελπιζω να μην πληρωσες για το zte. Δεν πληρωσα για το zte... το zyxel δεν το ξαναβαζω επανω με τιποτα διοτι στην καλητερη ειχα 5-6 αποσυνδεσεις την εβδομαδα, τυχαινε και 7-8 αποσυνδεσεις την ημερα ενώ με το zte εδω και 4 μερες δεν εχω καμια αποσυνδεση και atenuation downstream 47db απο 55 του zyxel. Μετα το zyxel μου ειχε σπασει τα νευρα με το pes2012 και το pes2011... ειχα όλο lag και με το portforword δεν εβρισκα ακρη με τιποτα... ισως για αυτο μοθ κολαγε... ασε που ενα διαστημα ειχα προβλημα και με την κυριοτερη θυρα του παιχνιδιου την 5739 και κατα τυχη εκανε καποιες ρυθμισεις ενασ φιλοσ μου και φτιαχτηκε.Με το ZTE δεν χρειαστηκε καθολου να ανοιξω πορτες για το παιχνιδι... επαιξε με την μια, και προχθες κατεβασα 60γιγα χωρις κανενα προβλημα. ναι οκ αμα ειμαι εταιρεια θα το κλεινω κιολας για να μην καει.η χειροτερη δικαιολογια ever για ενα λογο.το ρουτερ μεσα σε 10 λεπτα αντε 20 θα εχει πιασει την max Θερμοκρασια .δεν ειναι οτι την πιανει μετα απο 10 ωρες οποτε λες οκ στις 8 το εκλεισα.οκ σιγουρα παρατεινεις την ζωη του αλλα ενα ρουτερ εχει φτιαχτει για 24/24 οχι 8/24. Τοσες μερες δεν το εχω κλεισει κ δεν προεκυψε τιποτα.. ειδομεν ενταξει αμα ο αλλος το βαλει κατω απο τα καρβουνα δεν του φταιει κανεις.β.ειτε βαλεις πανω το zte ειτε βαλεις πανω το zyxel δεν υπαρχει κατι να διορθωσουν απο την wind για τα Online games.Ποιο stupid ατομο απο την wind το ειπε αυτο?το μονο που μπορει να κανει ενας provider ειναι ειτε να σου αλλαξει profile οταν εχεις αποσυνδεσεις που γινεται απο την πλευρα του dslam η να σου βαλει fast path αντι για Interleave για μικροτερο ping που και παλι γινεται απο το dslam.στο ρουτερ δεν υπαρχει κατι να διορθωσουν.εκτος αν θελουν να σου βαλουν adsl2 αντι για adsl2+ για να μην εχεις αποσυνδεσεις που το θεωρω απαραδεκτο και θα σου ριξει την ταχυτητα.οποτε δεν υπαρχει κατι να σου διορθωσουν.μαμακιες σου λενε κοινως.απλα αν θες καλυτερο Ping πας α.σε αλλη εταιρεια .β.σε fast path.το fast path λογω οτι εισαι μακρια μπορει ομως να σου κανει α.περισσοτερες αποσυνδεσεις.β.θα σου ριξει λιγο την ταχυτητα που συγχρονιζεις. Δεν ξερω εκανε πολλα κουλα το zyxel στο online gaming, αλλα να πω και ενα καλο και οχι ολο αρνητικα για το zyxel.. το καλο λοιπον ηταν οτι το ρουτερ οταν η γραμμη δεν ειχε προβλημα και δεν εκανε αυτο τα παλαβα του ηταν πολυ γρηγορο...δλδ το ιδιο πατημα την ιδια χρονικη στιγμη για το ανοιγμα της ιδιας σελιδας ηταν τρελα γρηγορο με το zyxel ενω με τα αλλα ρουτερ καταλαβενω οτι ειναι μια ταχητυτα ποιο κατω... καΙ οσο για την wind υπαρχουν φορες που κανει 1 λεπτο να ανοιξει το in.gr ή to google.gr... τι να πεις ειναι λιγο γτπ η εταιρεια με 10 ευρω ρουτερ πως να μην βγει λαθος.μου θυμιζει crypto.εψηνες μπεικον πανω.γενικως θα συμφωνησω με τον φιλο.οταν το ρουτερ εχει εξαερισμο απο κατω ακομα και αν εχουν βαλει ποδαρακια για να ειναι πιο ψηλα ακομα και αν δεν μπορει να στηριχτει ανετα ορθιο καλο ειναι να μπαινει ορθιο.εχω το thomson 784.ο εξαερισμος ειναι απο κατω.εχει ποδαρακια.η θερμοκρασια ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.λιγο ζεστο οχι τιποτα τραγικο.απο κατω ομως υπαρχει μονο ενα εκατοστο κενο απο το ρουτερ οποτε ολη η ζεστη παγιδευεται αναμεσα σε τραπεζακι και ρουτερ.και το ξυλο απο το τραπεζι ζεστενεται καμποσο ειδικα το καλοκαιρι.το εχω σηκωσει ορθιο (στεκεται ευτυχως γιατι ειναι σαν κουτι) και η θερμοκρασια ειναι μερα με την νυχτα.ειναι τελειως παγομενο ακομα και το καλοκαιρι που το σπιτι ψηνεται.αλλιως η αλλη λυση ειναι αυτο που λεει ο φιλος.το αφηνεις ξαπλωτο απλα στις γωνιες βαζεις κατι για να το σηκωσει λιγο πιο ψηλα. Δεν ειναι λιγα 50-70ευρω για ρουτερ ή και παραπανω... δεν θα ηταν τιποτα να βαλουν φαν αθορυβο στα ρουτερ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ μου πουλουν τα ρουτερ λες και ειναι χρυσος οι μαμακες :mad
poulinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 το οτι το zyxel ανεφερε 55 αντι για 47 δεν εχει να κανει κατι.πολλες φορες το chipset διαβαζει διαφορετικα το attenuation.αμα θες δοκιμασε να βαλεις αλλο firmware στο zyxel. το Port forward στο zyxel δεν ειναι κατι δυσκολο αλλα κλεισε και τα firewall.η κανε dmz(δεν θυμαμαι αν εχει σιγουρα). λογικα το zte επαιξε λογω upnp β.δεν σημαινει οτι θα καει το zte σε 10 μερες.απλα και τα crypto μετα απο καποιους μηνες καιγοντας.αν τα εκλεινες απλα εδινες παρατηση.απλα βαλτο οπως μπορεις ορθιο κτλ δεν ξερω πως να ειναι οσο γινεται πιο δροσερο ειδικα τωρα που παμε για καλοκαιρι. τα zyxel ειναι καλα αλλα α.τωρα τελευταια ολους βλεπω να βγαζουν zyxel να βαζουν vigor. β.η zyxel δεν βγαζει πολλα firmware. γ.οταν ξεκινησει να κανει κουλα κατι τρελα κουλα απλα και τρως χρονο να δεις τι στο καλο κανει. τωρα δεν ξερω αν φταιει το zte η το μεγαλο attenuation η η κατασταση στην wind για ολο αυτο το χαλια με το να αργουν τα sites να ανοιξουν. δεν ειπα οτι ειναι λιγα τα 50-70 ευρω αλλα καποιες εταιρειες χρησιμοποιουν οτι χρησιμοποιουν και τα ρουτερ δεν ζεστενονται.πιθανοτατα καλης ποιοτητας και πιο ακριβα υλικα που ομως τους βγαινει φτηνοτερα απο το να γινει ολοκληρη εγκατασταση για fan το οποιο αμα δεν ειναι καλης ποιοτητας θα τα παιξει. απο εκει και περα τα ρουτερ των 10 ευρω zte ,crypto κτλ που κανουν 10 ευρω και απλα τα πουλανε 50 ειναι αστα να πανε και οκ μπορει το fan να ειναι 2 ευρω παραπανω στην τιμη του ρουτερ στην κατασκευη αλλα η εταιρεια το βλεπει οτι 2 ευρω επι 100.000 κομματια =200.000 ευρω.οποτε γιατι να το κανουν.για εμας φαινονται απλα και λεμε γιατι εκεινο γιατι οχι το αλλο αλλα για την εταιρεια και το μισο ευρω πιο κατω στην κατασκευη ειναι αρκετα λεφτα.βεβαια μετα μην παραπονιουνται γιατι πανε κατα διολου και κλεινουν. 1
mentorxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Ένα ZTE ZXV10 H108L οπως στην foto.Eιναι καλο αυτο ή δεν λεει τιποτα? Εγω ειχα προβληματα με ενα zyxel p-660HW-T1 V3 με αποσυνδεσεις λόγο αποστασης.. ειμαι 3,5χλμ μακρια. Τους έπερνα τηλεφωνο και μου έλεγαν οτι δεν μπορουν να κανουν ρυθμισεις επειδη δεν ειχα δικο τους ρουτερ, απαντησα οτι το δικο τους το πεταξα πριν 2 χρονια επειδη εκανε αποσυνδεσεις καθε 15 λεπτα οταν το zyxel που πηρα εκανε κατα καιρους αποσυνδεσεις... δλδ 1-5 την εβδομαδα... τωρα τελευταια ειχε διορθωθεί η κατασταση αλλα ειχαν ειδη δρομολογηση να μου στειλουν το zte. Τι λεει λοιπον το ΖΤΕ απο αποκριση-θερμοκρασιες-και γενικα σαν ρουτερ.Παντως απο design ειναι πολυ καλο ενταξει για τζαπε modem/router μια χαρα ειναι, εχει ολα τα βασικα options και για καμια δεκαρια μερες που το ειχα δουλεψει ηταν μια χαρα, ουτε αποσυνδεσεις, ουτε προβληματα, καλο ping, καλες ταχυτητες download. Εχει επισης και wireless-n support, βασικη λεπτομερεια να το τοποθετησεις ορθιο οπως λεει στο manual με τα ποδαρακια που θα βρεις μεσα στο κουτι , αλλιως δεν θα γινεται σωστη κυκλοφορια του αερα. τωρα αν θελεις να παρεις κατι καλυτερο θα σου προτεινα draytek ή cisco-linksys.
poulinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 ενταξει για τζαπε modem/router μια χαρα ειναι, εχει ολα τα βασικα options και για καμια δεκαρια μερες που το ειχα δουλεψει ηταν μια χαρα, ουτε αποσυνδεσεις, ουτε προβληματα, καλο ping, καλες ταχυτητες download. Εχει επισης και wireless-n support, βασικη λεπτομερεια να το τοποθετησεις ορθιο οπως λεει στο manual με τα ποδαρακια που θα βρεις μεσα στο κουτι , αλλιως δεν θα γινεται σωστη κυκλοφορια του αερα. τωρα αν θελεις να παρεις κατι καλυτερο θα σου προτεινα draytek ή cisco-linksys. to n λογικα πρεπει να ειναι 150αρι ε? β.μακρια απο cisco linksys.ουτε καν cisco like δεν θα τα αποκαλουσα .και το ονομα cisco linksys Κοροιδευει ποτε.ουδεποτε ποιοτικα ειχαν σχεση αυτες οι δυο εταιρειες.με εξαιρεση το wag200 και τα wrt ολα τα υπολοιπα wag ηταν ετσι και ετσι.για τα draytek ναι +1
mentorxxx Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 Δημοσ. 13 Απριλίου 2012 to n λογικα πρεπει να ειναι 150αρι ε? β.μακρια απο cisco linksys.ουτε καν cisco like δεν θα τα αποκαλουσα .και το ονομα cisco linksys Κοροιδευει ποτε.ουδεποτε ποιοτικα ειχαν σχεση αυτες οι δυο εταιρειες.με εξαιρεση το wag200 και τα wrt ολα τα υπολοιπα wag ηταν ετσι και ετσι.για τα draytek ναι +1 δεν θυμαμαι γενικα παντως to ZTE ειναι καλο μοντεμακι , αξιοπιστο και εχει ολα τα βασικα settings και options. εχω δουλεψει 2 χρονια με ενα Cisco Linksys WAG320n dual band gigabit gateway ... ειναι το top της cisco-linksys , θα το χαρακτηριζα οχι απλα καλο αλλα κορυφαιο, οσον αφορα παλιοτερα ή φθηνοτερα μοντελα δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν ετυχε να χρησιμοποιησω καποιο ... τα draytek εκτος απο καλα μοντεμ/ρουτερ εχουν και καποια special features (οπως dual wan κτλ) ... κορυφαια ποιοτητα αλλα πληρωνεις περιπου x2 σε σχεση με αλλη μαρκα ... αν τα extra features κρινονται απαραιτητα τοτε θα ελεγα οτι draytek rulez
poulinos Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 Δημοσ. 14 Απριλίου 2012 δεν θυμαμαι γενικα παντως to ZTE ειναι καλο μοντεμακι , αξιοπιστο και εχει ολα τα βασικα settings και options. εχω δουλεψει 2 χρονια με ενα Cisco Linksys WAG320n dual band gigabit gateway ... ειναι το top της cisco-linksys , θα το χαρακτηριζα οχι απλα καλο αλλα κορυφαιο, οσον αφορα παλιοτερα ή φθηνοτερα μοντελα δεν μπορω να εχω γνωμη γιατι δεν ετυχε να χρησιμοποιησω καποιο ... τα draytek εκτος απο καλα μοντεμ/ρουτερ εχουν και καποια special features (οπως dual wan κτλ) ... κορυφαια ποιοτητα αλλα πληρωνεις περιπου x2 σε σχεση με αλλη μαρκα ... αν τα extra features κρινονται απαραιτητα τοτε θα ελεγα οτι draytek rulez το zte ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις.τα Linksys αν εδιναν λιγο παραπανω προσοχη θα ηταν πολυ καλα διοτι ποιοτικα ειναι ηδη παρα πολυ καλα.δυσκολο να καουν κτλ.απλα μερικα Firmware θα τα ηθελαν.και εχουν κανει και κατι βλακειες τα margin attenuation να ειναι σε κρυφο μενου κτλ.συν οτι τα μισα δεν εχουν cli.και καποια ποιο παλια μοντελα δεν την παλευαν με τα μεγαλα attenuation. vigor ενταξει πας αλλη κατηγορια αλλα και η τιμη τσιμπαει αρκετα. ωραια απο τα φτηνα ειναι το Thomson για τα λεφτα που εχει.πολυ σταθερο σε χαλια γραμμες.αυτο ειναι το μεγαλο του ατου για καποιους που παιζουν με κατι 45+ attenuation
potis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Το ΖΤΕ zxv h108l εχει παλαβό προβλημα με υπερθερμάνσεις. Κάποιο σχεδιαστικό λάθος φαινεται οτι προκαλέι υπερθέρμανση του τσίπ της infineon (Lantiq Danube) που αποτελεί την καρδιά του ρουτερ. Ειναι το SoC, ο κεντρικός επεξεργαστής. Μετά απο προβλήματα το ανοιξα και του αρχισα την διαγνωση. Αυτός μετά την λειτουργία επι 15 λεπτά του ρουτερ, την πλακέτα γυμνή επι αντιστατικής επιφάνειας και καλή λειτουργία, αρχισε τις διακοπές. Ενας θερμοκρασιακός ελεγχος αφής εδειξε γύρω στους 70 βαθμους κελσίου στην εξωτερική επιφάνεια του τσίπ - το τσιπ δεν αγγιζοταν, προκαλουσε εγκαυματα. Φανταστείτε τώρα, με τόσα πινάκια να απλώνουν το θερμικό φορτίο πάνω στην πλακέτα, τι συνθήκες επικρατουν στο ίδιο το wafer. Αν το εχει κάποιος και του κάνει κολλήματα, καλό ειναι να προσπαθήσει να προλάβει το electromigration βρισκοντας ενα μικρό ψυγειάκι χαμηλό, αυτόκόλλητο απο κατάστημα ηλεκτρονικών, και να το τοποθετήσει πάνω στο τσιπ που γράφει lantiq σταθερά και αμετακίνητα, αποφευγοντας την επαφή με τα τριγύρω εξαρτήματα. Πρέπει φυσικά να μπορεί να κλεισει πάλι το σασί. Στην χειρότερη των περιπτώσεων, λίγη αυτοκόλλητη αλουμινένια ταινία (την χρησιμοποιουν στους εξαερισμους) κατάλληλα μορφοποιημένη μπορεί να κολλήσει πάνω στο τσιπ και σε πλαστικά περιφερειακά ωστε να αυξήσει την απαγωγή, αλλά θέλει πολλη προσοχή αυτή να μην ακουμπήσει πουθενά τριγυρω με μεταλλικές επιφάνειες. Εγω αυτό θα κάνω.
poulinos Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2012 το πιο απλο να κανεις ειναι να το πεταξεις και να παρεις καποιο αλλο ρουτερ παρα να καθεσαι να ασχολεισαι με το καθε σαπιο ρουτερ που δινει η καθε εταιρεια.
makis722 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ποσ ομοσ σαφτο το ρουτερ ανιγισ napt για να βγαλισ κατι online?
poulinos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2012 ποσ ομοσ σαφτο το ρουτερ ανιγισ napt για να βγαλισ κατι online? καλο θα ειναι να το γραφουμε σωστα.οχι στα ελληνικα οι λεξεις των αγγλικων γιατι δεν βγαζει καν νοημα. για να ανοιξεις το nat θα πρεπει να κανεις port forward.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα