Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένα ZTE ZXV10 H108L οπως στην foto.Eιναι καλο αυτο ή δεν λεει τιποτα?

Εγω ειχα προβληματα με ενα zyxel p-660HW-T1 V3 με αποσυνδεσεις λόγο αποστασης.. ειμαι 3,5χλμ μακρια. Τους έπερνα τηλεφωνο και μου έλεγαν οτι δεν μπορουν να κανουν ρυθμισεις επειδη δεν ειχα δικο τους ρουτερ, απαντησα οτι το δικο τους το πεταξα πριν 2 χρονια επειδη εκανε αποσυνδεσεις καθε 15 λεπτα οταν το zyxel που πηρα εκανε κατα καιρους αποσυνδεσεις... δλδ 1-5 την εβδομαδα... τωρα τελευταια ειχε διορθωθεί η κατασταση αλλα ειχαν ειδη δρομολογηση να μου στειλουν το zte.

Τι λεει λοιπον το ΖΤΕ απο αποκριση-θερμοκρασιες-και γενικα σαν ρουτερ.Παντως απο design ειναι πολυ καλο ^_^

post-106565-0-29325400-1333039719_thumb.png

Δημοσ.

Έχω και εγώ ένα ίδιο ZTE, καλό είναι ,την δουλειά του την κάνει,δεν καταλαβαίνω και πολλά από routers ,αλλα έχει τρεις μήνες που το έχω και δεν είχα κανένα πρόβλημα !!!

Δημοσ.

εδω κ 1.5 χρονο που ειναι στη wind Ο κολλητος μου εχει αλλαξει 2 τετοια γιατι καιγονται.Τωρα ειναι με το τριτο ρουτερ :Ρ

η απαντηση της wind για ολο αυτο:ΟΤΑΝ δεν χρειαζεστε ιντερνετ να απενεργοποιειτε τη συσκευη να κρυωνει.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι αλλο...

Δημοσ.

εδω κ 1.5 χρονο που ειναι στη wind Ο κολλητος μου εχει αλλαξει 2 τετοια γιατι καιγονται.Τωρα ειναι με το τριτο ρουτερ :Ρ

η απαντηση της wind για ολο αυτο:ΟΤΑΝ δεν χρειαζεστε ιντερνετ να απενεργοποιειτε τη συσκευη να κρυωνει.Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να πω κατι αλλο...

μεχρι να καεί τα πηγαινε καλα? 2 μεσα σε ενα χρονο :confused: , πολλά μου φαίνονται βρε φιλε... μηπως το εχει σε κανα μαγαζι διπλα απο θερμικες συσκευες και τα παιζει... πχ ενας φιλος μου ειχε ταβερνα... διπλα απο το μαγειρίο ειχε το ταμειο, ειχε αλλάξει σε 3 χρονια 3 υπολογιστες κ 3 ρουτερ... λογικο δεν ειναι αν το καλοκαιρι ανεβαίνει η θερμοκρασια στους 50. Κοίτα εγω θα το δουλεψω και οσο παει, αν με παει καλα και στα online παιχνιδια και μου διορθωσουν μερικα πραγματα στο zte απο την wind που δεν ξερω εγω να διορθωσω στο zyxel για τα online game τοτε οκ.Και μπορει αυτο με τις πορτες να τα παει καλητερα απο το zyxel οσο αναφορα το online pes2012 :-)

Κανεις αλλος καμια αποψη για το zte?

Δημοσ.

το ρουτερ επι 1 χρονο(τα 2 αυτα που καηκαν δλδ)ηταν μεσα στο δωματιο του και το καλοριφερ ηταν στην αλλη ακρη του δωματιου.Στην αρχη ξεκιναει με αποσυνδεσεις κ μετα οσο ζεσταινεται τοσο ειναι νεκρο.Αν κρυωσει παιζει μια χαρα.Πλεον επειδη μετακομισε υπαρχει μια κεντρικη πριζα τηλεφωνου στο σαλονι κ ειναι εκει.

Σαν εταιρια παντως δεν εχω δει και τα καλυτερα που θα μπορουσε,σε σχεση παντα με τη δικη μου forthnet.Κατεβαζω με 1.3-1.4 κ εκεινου πανω απο 1.1 δεν πηγαινε κ κλειδωνει 14000 κ λιγο παραπανω.Κατεβαζαμε ακριβως τα ιδια εγω με ασυρματο(airties 5440)κ εκεινος με αυτο που εχεις κ εσυ κ δεν πηγαινε παραπανω απο 1.1 με καμια δυναμη.Στο μισαωρο κατεβασμα αναβε το ρουτερακι.

βεβαια μπορει και να ετυχαν ολα αυτα δεν κατηγορω κανεναν,σου λεω απλα τις εμπειριες(οσο μπορω να το πω εμπειριες)με τη wind

Δημοσ.

Είναι προφανές οτι υπάρχει γενικό κατασκευαστικό λάθος και για αυτό ζεσταίνονται αλλά πολλοί το βάζουν ξαπλωμένο (για να μην πέσει). Το συγκεκριμένο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι όρθιο. Όπου εγκαθιστώ router (κλασσικά σε φίλους/γνωστούς) ακόμα κι αν το router ειναι φτιαγμένο για να μπαίνει ξαπλωτό, ΠΑΝΤΑ βαζω κάτι για να σηκωθεί 1+ εκατοστό, έστω και απο την μια πλευρα. Έτσι η κυκλοφορία του αέρα ειναι καλύτερη και βελτιώνεται η απαγωγή της θερμότητας. Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερο πρήξιμο σε μένα.

Δημοσ.

Είναι προφανές οτι υπάρχει γενικό κατασκευαστικό λάθος και για αυτό ζεσταίνονται αλλά πολλοί το βάζουν ξαπλωμένο (για να μην πέσει). Το συγκεκριμένο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι όρθιο. Όπου εγκαθιστώ router (κλασσικά σε φίλους/γνωστούς) ακόμα κι αν το router ειναι φτιαγμένο για να μπαίνει ξαπλωτό, ΠΑΝΤΑ βαζω κάτι για να σηκωθεί 1+ εκατοστό, έστω και απο την μια πλευρα. Έτσι η κυκλοφορία του αέρα ειναι καλύτερη και βελτιώνεται η απαγωγή της θερμότητας. Αυτό πρακτικά σημαίνει λιγότερο πρήξιμο σε μένα.

η μαμακια ειναι οτι δεν εχουν σκεφτει να βαλουν ενα αθορυβο ανεμιστηρακι στα ρουτερ των 60+ ευρω τουλαχιστον.Το zyxel μου εκανε και εμενα κατι κουλα οταν καταβαζα ωρες κ το ειχα παρει και 75ευρω... αποσυνδεσεις ειχα και αργη ταχητυτα μερικες φορες.Το arties που λεει ο φιλος ποιο πανω πρεπει να ειναι καλο.., εδω μεσα τα παιδια και ο poulinos προτείνουν πολυ ta DRAYTEK κ τα netgear.Θα δω πως θα παει αυτο και θα παρω netgear αν τα παιξει και αυτο, ασε που σκεφτομαι να την κανω για forthnet τον ιουλιο.Tι ρουτερ δινει η forthnet? ειναι καλα?

Δημοσ.

Ένα ZTE ZXV10 H108L οπως στην foto.Eιναι καλο αυτο ή δεν λεει τιποτα?

Εγω ειχα προβληματα με ενα zyxel p-660HW-T1 V3 με αποσυνδεσεις λόγο αποστασης.. ειμαι 3,5χλμ μακρια. Τους έπερνα τηλεφωνο και μου έλεγαν οτι δεν μπορουν να κανουν ρυθμισεις επειδη δεν ειχα δικο τους ρουτερ, απαντησα οτι το δικο τους το πεταξα πριν 2 χρονια επειδη εκανε αποσυνδεσεις καθε 15 λεπτα οταν το zyxel που πηρα εκανε κατα καιρους αποσυνδεσεις... δλδ 1-5 την εβδομαδα... τωρα τελευταια ειχε διορθωθεί η κατασταση αλλα ειχαν ειδη δρομολογηση να μου στειλουν το zte.

Τι λεει λοιπον το ΖΤΕ απο αποκριση-θερμοκρασιες-και γενικα σαν ρουτερ.Παντως απο design ειναι πολυ καλο ^_^

α.κινεζικο ειναι μην περιμενεις πολλα περα απο design.τα zyxel ειναι μεν καλα αλλα τωρα τελευταια ακομα και σε εταιρειες που παω ολοι βγαζουν τα zyxel και βαζουν vigor.(draytek).το zyxel μπορει να εκανε αποσυνδεσεις λογω αποστασεις διοτι 3,5 Km ειναι λιγο μακρια.σε σενα θα επαιζε σταθερα το Thomson.γραψε μας μια τα χαρακτηριστικα της γραμμης να δουμε.1-5 την εβδομαδα δεν ειναι πολλα disconnects.μια χαρα ειναι επρεπε να αφησεις το zyxel πανω.ελπιζω να μην πληρωσες για το zte.

ναι οκ αμα ειμαι εταιρεια θα το κλεινω κιολας για να μην καει.η χειροτερη δικαιολογια ever για ενα λογο.το ρουτερ μεσα σε 10 λεπτα αντε 20 θα εχει πιασει την max Θερμοκρασια .δεν ειναι οτι την πιανει μετα απο 10 ωρες οποτε λες οκ στις 8 το εκλεισα.οκ σιγουρα παρατεινεις την ζωη του αλλα ενα ρουτερ εχει φτιαχτει για 24/24 οχι 8/24.

μεχρι να καεί τα πηγαινε καλα? 2 μεσα σε ενα χρονο :confused: , πολλά μου φαίνονται βρε φιλε... μηπως το εχει σε κανα μαγαζι διπλα απο θερμικες συσκευες και τα παιζει... πχ ενας φιλος μου ειχε ταβερνα... διπλα απο το μαγειρίο ειχε το ταμειο, ειχε αλλάξει σε 3 χρονια 3 υπολογιστες κ 3 ρουτερ... λογικο δεν ειναι αν το καλοκαιρι ανεβαίνει η θερμοκρασια στους 50. Κοίτα εγω θα το δουλεψω και οσο παει, αν με παει καλα και στα online παιχνιδια και μου διορθωσουν μερικα πραγματα στο zte απο την wind που δεν ξερω εγω να διορθωσω στο zyxel για τα online game τοτε οκ.Και μπορει αυτο με τις πορτες να τα παει καλητερα απο το zyxel οσο αναφορα το online pes2012 :-)

Κανεις αλλος καμια αποψη για το zte?

ενταξει αμα ο αλλος το βαλει κατω απο τα καρβουνα δεν του φταιει κανεις.β.ειτε βαλεις πανω το zte ειτε βαλεις πανω το zyxel δεν υπαρχει κατι να διορθωσουν απο την wind για τα Online games.Ποιο stupid ατομο απο την wind το ειπε αυτο?το μονο που μπορει να κανει ενας provider ειναι ειτε να σου αλλαξει profile οταν εχεις αποσυνδεσεις που γινεται απο την πλευρα του dslam η να σου βαλει fast path αντι για Interleave για μικροτερο ping που και παλι γινεται απο το dslam.στο ρουτερ δεν υπαρχει κατι να διορθωσουν.εκτος αν θελουν να σου βαλουν adsl2 αντι για adsl2+ για να μην εχεις αποσυνδεσεις που το θεωρω απαραδεκτο και θα σου ριξει την ταχυτητα.οποτε δεν υπαρχει κατι να σου διορθωσουν.μαμακιες σου λενε κοινως.απλα αν θες καλυτερο Ping πας α.σε αλλη εταιρεια .β.σε fast path.το fast path λογω οτι εισαι μακρια μπορει ομως να σου κανει α.περισσοτερες αποσυνδεσεις.β.θα σου ριξει λιγο την ταχυτητα που συγχρονιζεις.

το ρουτερ επι 1 χρονο(τα 2 αυτα που καηκαν δλδ)ηταν μεσα στο δωματιο του και το καλοριφερ ηταν στην αλλη ακρη του δωματιου.Στην αρχη ξεκιναει με αποσυνδεσεις κ μετα οσο ζεσταινεται τοσο ειναι νεκρο.Αν κρυωσει παιζει μια χαρα.Πλεον επειδη μετακομισε υπαρχει μια κεντρικη πριζα τηλεφωνου στο σαλονι κ ειναι εκει.

Σαν εταιρια παντως δεν εχω δει και τα καλυτερα που θα μπορουσε,σε σχεση παντα με τη δικη μου forthnet.Κατεβαζω με 1.3-1.4 κ εκεινου πανω απο 1.1 δεν πηγαινε κ κλειδωνει 14000 κ λιγο παραπανω.Κατεβαζαμε ακριβως τα ιδια εγω με ασυρματο(airties 5440)κ εκεινος με αυτο που εχεις κ εσυ κ δεν πηγαινε παραπανω απο 1.1 με καμια δυναμη.Στο μισαωρο κατεβασμα αναβε το ρουτερακι.

βεβαια μπορει και να ετυχαν ολα αυτα δεν κατηγορω κανεναν,σου λεω απλα τις εμπειριες(οσο μπορω να το πω εμπειριες)με τη wind

η wind γενικως δεν εχει καλο ονομα και αρκετοι εχουν παραπανω για χαμηλα download η κολληματα στο utube.επισης το airties δεν ειναι και οτι καλυτερο.τουρκικο οσο ξερω.

με 10 ευρω ρουτερ πως να μην βγει λαθος.μου θυμιζει crypto.εψηνες μπεικον πανω.γενικως θα συμφωνησω με τον φιλο.οταν το ρουτερ εχει εξαερισμο απο κατω ακομα και αν εχουν βαλει ποδαρακια για να ειναι πιο ψηλα ακομα και αν δεν μπορει να στηριχτει ανετα ορθιο καλο ειναι να μπαινει ορθιο.εχω το thomson 784.ο εξαερισμος ειναι απο κατω.εχει ποδαρακια.η θερμοκρασια ειναι σε φυσιολογικα πλαισια.λιγο ζεστο οχι τιποτα τραγικο.απο κατω ομως υπαρχει μονο ενα εκατοστο κενο απο το ρουτερ οποτε ολη η ζεστη παγιδευεται αναμεσα σε τραπεζακι και ρουτερ.και το ξυλο απο το τραπεζι ζεστενεται καμποσο ειδικα το καλοκαιρι.το εχω σηκωσει ορθιο (στεκεται ευτυχως γιατι ειναι σαν κουτι) και η θερμοκρασια ειναι μερα με την νυχτα.ειναι τελειως παγομενο ακομα και το καλοκαιρι που το σπιτι ψηνεται.αλλιως η αλλη λυση ειναι αυτο που λεει ο φιλος.το αφηνεις ξαπλωτο απλα στις γωνιες βαζεις κατι για να το σηκωσει λιγο πιο ψηλα.

η μαμακια ειναι οτι δεν εχουν σκεφτει να βαλουν ενα αθορυβο ανεμιστηρακι στα ρουτερ των 60+ ευρω τουλαχιστον.Το zyxel μου εκανε και εμενα κατι κουλα οταν καταβαζα ωρες κ το ειχα παρει και 75ευρω... αποσυνδεσεις ειχα και αργη ταχητυτα μερικες φορες.Το arties που λεει ο φιλος ποιο πανω πρεπει να ειναι καλο.., εδω μεσα τα παιδια και ο poulinos προτείνουν πολυ ta DRAYTEK κ τα netgear.Θα δω πως θα παει αυτο και θα παρω netgear αν τα παιξει και αυτο, ασε που σκεφτομαι να την κανω για forthnet τον ιουλιο.Tι ρουτερ δινει η forthnet? ειναι καλα?

το fan προυποθετει χωρο μεσα στο ρουτερ.

β.παραπανω καταναλωση αρα μεγαλυτερο τροφοδοτικο για το ρουτερ.

γ.silent fan= ακριβο fan οποτε δεν γινεται για θεμα κοστους.ελαχιστα ρουτερ εχουν fan(βλεπε cisco 2801 ktl, και πολλες φορες τα fan αυτα κανουν θορυβο εν γνωση του κατασκευαστη.τα cisco ειναι για Rack αλλωστε οποτε το Rack σημαινει computer room αρα ο θορυβος δεν ειναι θεμα.τα zyxel δεν ζεστενονται απλα αν τα πιασει η παραξενια τους κανουν κουλα προβληματα.αλλα δεν ειναι λογω θερμοκρασιας.απλα μαλλον στην δικια σου γραμμη λογω οτι εισαι μακρια και πρεπει να εχεις 40+ attenuation το zyxel δεν ειναι η καλυτερη λυση.το air ties δεν ειναι καλο.τα draytek επισης καλα και τα netgear απλα ελπιζω να παιξουν σταθερα στην δικια σου γραμμη.το Thomson ειναι πολυ σταθερο σε χαλια γραμμες απλα μην περιμενεις τρελα feautures>εχει και αυτο τις παραξενιες του απλα πολυ σταθερο.

η forthnet δινει thomson v8 στην παρουσα φαση.οπως ειπα μεγαλο ατου ειναι η σταθεροτητα του στις χαλια γραμμες like urs.

Η forthnet δινει το thomson v8 ενα πολυ καλλο ρουτερ εγω προσοπικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το netgear 2200rolleyes.gif

και τα netgear ωραια αν και με λιγα λεφτα παραπανω (μιση φορα πανω τουλαχιστον)πας και σε draytek.εκτος απο το vigor το 2700 που ειναι τζαμπα για τα 25 ευρω

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν ειναι το καλυτερο(το ειχαμε συζητησει και σε αλλο θεμα χεχε)απλα κανω τη συγκριση ενος ρουτερ με 3 χρονια εγγυηση και τουρκικο(που παρ ολα τα ζορια εδω και 1 χρονο περιπου δεν εχει βγαλει το παραμικρο-το μηνα περιπου κατεβαζε κοντα στα 2 τερα δεδομενα συμπεριλαμβανομενου surfing,Online gaming+torrents).To ασυρματο θεριζει ακομα και 2 οροφους πιο πανω!( κ ολα αυτα με 30 ευρω που το πηρα απο αρχικη τιμη 80)και τοτε δεν ηξερα και τα 25 ευρα του vigor..

Δημοσ.

το ξερω οτι δεν ειναι το καλυτερο(το ειχαμε συζητησει και σε αλλο θεμα χεχε)απλα κανω τη συγκριση ενος ρουτερ με 3 χρονια εγγυηση και τουρκικο(που παρ ολα τα ζορια εδω και 1 χρονο περιπου δεν εχει βγαλει το παραμικρο-το μηνα περιπου κατεβαζε κοντα στα 2 τερα δεδομενα συμπεριλαμβανομενου surfing,Online gaming+torrents).To ασυρματο θεριζει ακομα και 2 οροφους πιο πανω!( κ ολα αυτα με 30 ευρω που το πηρα απο αρχικη τιμη 80)και τοτε δεν ηξερα και τα 25 ευρα του vigor..

το καλο ηταν οτι οσο ξερω κτλ κτλ τα air ties δεν καιγοντας απο θερμοκρασια.μπορει να μην ηταν σταθερα κτλ κτλ αλλα οσο ξερω δεν καιγοντουσαν οπως siemens,crypto κτλ.ναι το vigor με αυτην την τιμη ειναι κορυφη.και αν το air ties δινει 3 χρονια εγγυηση επισης καλο σημαδι οτι δεν καιγεται ασχετα με το αν εχει αλλα προβληματα software.αλλα 80 που το εδιναν new ειναι κλεψια.την ιδια βλακεια και η crypto.εδινε τα σαπιδια της οσο εκανε το Linksys η το zyxel.το κλασσικο των ελληνικων εταιρειων.βγαζουν ενα προιον και το δινουν οσο ενα famous απο το εξωτερικο.να βγαλουν οτι μπορουν απο κερδος.ας ειναι καλα τα ατομα που δεν εψαχναν και αγοραζαν crypto οταν με τα ιδια λεφτα επαιρναν Linksys.αλλα τωρα με το ιντερνετ και την κριση ολοι το ψαχνουν.30 που το πηρες οκ.αλλα 80 απλα ελεος.το 2710 draytek που λεει ο λογος εχει λιγο παραπανω απο 80.και με 80 βρισκεις zyxel και Netgear με n πανω.

Δημοσ.

επισης βαλε και στην τιμη των 80 ευρω οτι δινει και ασυρματη καρτα δικτου 300Mbps draft-N με βαση και προεκταση usb 1.5 η 2μετρα(δεν το εχω μετρησει).Απο θερμοκρασιες οχι δεν ψηνεται το καλοκαιρι ομως οσο δουλευει ζεσταινεται και το νιωθεις,ειδικα στο συνεχες κατεβασμα.Προσωπικα εχω βαλει απο κατω ενα μικρο κουτακι απο σπιρτα αδειο και εχει σηκωθει 1 δαχτυλο.

Σαφεστατα το επομενο θα ειναι draytek.Οπως δεν θα αγοραζα ενα φτηνο τροφοδοτικο για τον υπολογιστη μου,το ιδιο κανω και για το ιντερνετ μου.

τραγικη ειρωνεια το προηγουμενο belkin Που πηρα στα 45 ευρω.2 χρονια εγγυηση, 2χρονια και 2 μερες ΝΕΚΡΟ.Ανοιγει και κανει restart απο μονο του..

Δημοσ.

επισης βαλε και στην τιμη των 80 ευρω οτι δινει και ασυρματη καρτα δικτου 300Mbps draft-N με βαση και προεκταση usb 1.5 η 2μετρα(δεν το εχω μετρησει).Απο θερμοκρασιες οχι δεν ψηνεται το καλοκαιρι ομως οσο δουλευει ζεσταινεται και το νιωθεις,ειδικα στο συνεχες κατεβασμα.Προσωπικα εχω βαλει απο κατω ενα μικρο κουτακι απο σπιρτα αδειο και εχει σηκωθει 1 δαχτυλο.

Σαφεστατα το επομενο θα ειναι draytek.Οπως δεν θα αγοραζα ενα φτηνο τροφοδοτικο για τον υπολογιστη μου,το ιδιο κανω και για το ιντερνετ μου.

τραγικη ειρωνεια το προηγουμενο belkin Που πηρα στα 45 ευρω.2 χρονια εγγυηση, 2χρονια και 2 μερες ΝΕΚΡΟ.Ανοιγει και κανει restart απο μονο του..

αφου δινει και καρτουλα καπως το σωζει.αν το πηρες 30 με την καρτα τοτε perfect.ενταξει να ζεστενεται το καλοκαιρι ελαφρως και ειδικα οταν το ζοριζεις ολα το κανουν με εξαιρεση τα cisco που ειναι τεραστια σε μεγεθος και παγωνουν και απο τα cisco που ειναι σε Racks που εχουν fan.η κανεις αυτο που εκανες η το βαζεις καθετα αρκει να στηριχτει καπου.καλα κανεις γιατι πολλοι σου λενε ρουτερ να ειναι και οτι να ειναι και δεν καταλαβαινουν οτι αντιθετα με μια καρτα γραφικων το καλο ρουτερ θα σου μεινει για πολλα χρονια αφου ηδη το adsl παιζει αρκετα χρονια και θα παιζει αρκετα χρονια οπως επισης οτι θα γλυτωσεις χιλια δυο προβληματα που θα σου σπασουν τα νευρα.ειναι σαν να τρως μπλε οθονη στο παιχνιδι.το σπας η οχι?

Δημοσ.

ξέρει κανείς πως να κάνει ασύρματη γέφυρα με 2 zte?γιατί προσπαθώ εδώ και μέρες και δεν γίνετε τπτ(ίδια κανάλια,ίδια password κλπ).Επίσης έχει κουμπάκι wps στο πλάι αλλά δεν βλέπω να συνεργάζονται ούτε με εκείνο.Ευχαριστώ

Δημοσ.

το wps δεν ειναι για wireless bridge.Το wps ειναι για να παιζει καπως αυτοματα με την καρτα δικτυου που μπορει να εχεις και πρεπει να υποστηριζει και εκεινη wps.

εσυ θες wds να κανεις .για να γινει αυτο

α.πρεπει να το υποστηριζουν και τα 2 router wds

β.να ειναι στο ιδιο καναλι.

γ.στο δευτερο να εχεις κλειστο τον dhcp.

δ.ssid μπορει να εχεις διαφορετικο αμα θες.

ε.σε Thomson επαιζε μονο με wep.με wpa δεν επαιζε.

στ.απο το πρωτο θα κανεις wds με το δευτερο και απο το δευτερο θα κανεις wds με το πρωτο.

εκτος αν υποστηριζει λειτουργεια Universal repeater/repeater το zte που χλωμο τοκοβω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...