Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο ποσο κλειδωνει το ρουτερ σου, δεν παιζει ρολο η συνδεση! Ειτε ασυρματη, ειτε ενσυρματη!

Για να μπεις στην σελιδα του ρουτερ σου απλα γραφεις την διευθυνση του ρουτερ σου στην μπαρα διευθυνσεων!

Δοκιμασε 192.168.1.254

Ποιο ρουτερ εχεις;;;

Δημοσ.

Στο ποσο κλειδωνει το ρουτερ σου, δεν παιζει ρολο η συνδεση! Ειτε ασυρματη, ειτε ενσυρματη!

Για να μπεις στην σελιδα του ρουτερ σου απλα γραφεις την διευθυνση του ρουτερ σου στην μπαρα διευθυνσεων!

Δοκιμασε 192.168.1.254

Ποιο ρουτερ εχεις;;;

λοιπον μπηκα στο network interface τωρα μπενω στο adsl???? και τι ακριβως κοιταω?????μ βγαζει αυτα:

Link Status Connected

Rate (Up/Down) 1020/7157 kbps

Noise Margin (Up/Down) 9/9 db

Modulation Type ADSL_2plus

Line Attenuation (Up/Down) 19/28.5 db

Output Power (Up/Down) 12.4/19.9 dbm

Data Path (Up/Down) Interleaved/Interleaved

Max Rate(Up/Down) 1028/7208 kbps

Interleave depth 8

Annex Type AnnexA

CRC errors 0

επισης εχω το : zte zxv10 h108l

Δημοσ.

εγω λογικα πληρωνω για 24 σωστα?????με ποιον τροπο μπορω να φτασω περισσοετρα απο 7??? :huh:

johnrock1 πληρώνεις ΕΩΣ 24 και οχι 24.

Αν εχεις βέλτιστο τρόπο σύνδεσης και οι γραμμές/πρίζες από το καφαο μεχρι το router σου ειναι καλές, τοτε δεν μπορεις να βελτιώσεις κάτι. Ρώτα 2-3 γείτονες για το πόσο πιάνουν (ανεξάρτητα εταιρείας) και αν ολοι είστε στο 6-8 τοτε δεν μπορεις να κάνεις τίποτα.

Δημοσ.

johnrock1 πληρώνεις ΕΩΣ 24 και οχι 24.

Αν εχεις βέλτιστο τρόπο σύνδεσης και οι γραμμές/πρίζες από το καφαο μεχρι το router σου ειναι καλές, τοτε δεν μπορεις να βελτιώσεις κάτι. Ρώτα 2-3 γείτονες για το πόσο πιάνουν (ανεξάρτητα εταιρείας) και αν ολοι είστε στο 6-8 τοτε δεν μπορεις να κάνεις τίποτα.

αχα οκ...ευχαριστω θα το κοιταξω ^_^

Δημοσ.

Μπήκα από περιέργεια να δω πόσο λέει το δικό μου και έχω

1.020 / 13.452

Συνήθως όμως κατεβάζω άνετα με ~1600kb/s ενώ έχω πιάσει μέχρι 1900kb/s

Δημοσ.

speedtest.net κανε εναν ελεγχο

αν μετραγαν την ταχυτητα με speedtest αστο να πανε.δοκιμασα πανω σε οπτικη ινα και μου λεγε 8 Mbit.τελειο τεστ:P

Δημοσ.

αν μετραγαν την ταχυτητα με speedtest αστο να πανε.δοκιμασα πανω σε οπτικη ινα και μου λεγε 8 Mbit.τελειο τεστ:P

Έλεος :lol: :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...