eko13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Εκανα μια γυρα στο Μediamarkt στο Περιστερι... Τα πιο αξιολογα που βρηκα: Νokia 701 Belle στα 199 euro http://www.skroutz.gr/s/383754/Nokia-701.html Motorola Fire XT311 (πληκτρολογιο) Λευκο στα 89 euro http://www.skroutz.gr/s/388526/Motorola-Fire-XT311.html Ειδικα για το Fire ειναι απιστευτη τιμη σε σχεση με αυτα που εχει... Μιλαμε 2.3, wifi, gps, CAPACITIVE, εχει και το απλο (χωρις qwerty, 5αρα καμερα) στα 120 (ή 129 Δεν θυμαμαι καλα) ΕDIT: Καλα θυμομουν! Πριν 20 μερες το ειχε στα 99, αλλα το μαυρο XT311. Το λευκο ειναι πιο ωραιο...
default Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Το Νokia 701 Belle ειναι δηλαδη 25Ε φθηνοτερο απο σκρουτζ? Δεν θα το ελεγα και μεγαλη προσφορα δεδομενου οτι υπαρχει σε 1 μονο μαγαζι (αυτο του Περιστεριου). Οσο για το Motorola Fire XT311 εχει συζητηθει και η γνωμη μου ειναι επειδη το ειδα και απο κοντα οτι ουτως η αλλως δεν αξιζει περισσοτερο απο 100Ε λογω της ποιοτητας κατασκευης του.
eko13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2012 Mια χαρα αισθηση εχει στο χερι παντως, δεν μοιαζει ψευτικουρα, και τα κουμπακια μια χαρα επισης, το μονο που με χαλασε ειναι οτι δεν εχει φλας η καμερα, ενω και οθονη θα μπορουσε να ειχε καλυτερη, αλλα μην τα θελουμε και ολα... Μην ξεχναμε οτι δεν μπορεις να το συγκρινεις με ακριβοτερα, αλλα με κατι αλκατελ και κινεζικα...
DeadJag Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 εγω που το πήρα το fire xt με το qwerty είμαι αρκετά ευχαριστημένος.για μέχρι 100€ τηλέφωνο είναι τέλειο. Sent from my iPod touch using Insomnia
HERTHAN Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Για το Νokia 701 γνωριζει κανεις αν η προσφορα ισχυει ακομα?
maxdore217 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Α ρε φίλος eko13 πάλι σε έξοδα με έβαλες...λοιπόν πήγα και πήρα το Motorola Fire XT311 είναι συμπαθητικό σαν κινητό το κακό είναι ότι το mmarkt έχει μόνο ανοικτές συσκευασίες οπότε όποιος πάει γιαυτό μεγάλη προσοχή το πήρα από αυτό που είναι πίσω από το village γιατί στο άλλο έχει αλλάξει η τιμή του και το έχουν 109€ αυτά !!! από ποιότητα δεν λέει και πολλά αλλά θα συμφωνήσω με τον προλαλίσαντα ότι είναι καλύτερο από Αλκατέλ και κάποια τελειωμένα ζτε...
Nemo Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 Δημοσ. 24 Απριλίου 2012 το mmarkt έχει μόνο ανοικτές συσκευασίες οπότε όποιος πάει γιαυτό μεγάλη προσοχή το πήρα από αυτό που είναι πίσω από το village γιατί στο άλλο έχει αλλάξει η τιμή του και το έχουν 109€ Σε ενα ΜΜarkt της θεσσαλονικης που κοιταξα απο περιεργεια την Μ.Εβδομαδα ηταν αρκετα 30+ και ολα κλειστα ....
eko13 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Ρε παιδια οχι απλα κλειστα αλλα με ζελατινες και ταινια ειναι... Στο Περιστερι τουλαχιστον... Μου φαινεται πολυ περιεργο να ειναι ανοιγμενο, μηπως ηταν το τελευταιο (εκθεσιακο) συμβαινει σε προσφορες...
maxdore217 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 Δημοσ. 25 Απριλίου 2012 φίλε μου καλημέρα χθες πήγα όπως είπα και στα δύο και ξέρω τι είδα ... και στα 2 καταστήματα ήταν ανοιχτές συσκευασίες μάλιστα μια που ήταν πολύ καλά κλεισμένη την άνοιξε το παιδί και μέσα ήταν όλα εκτός συσκευασίας.... εν τέλει επειδή υπάρχει και δικαίωμα επιστροφής το πήρα τώρα για Θεσσαλονίκη δεν ξέρω. Α και κάτι ακόμα αυτό που πήρα εγώ έχει και μια μνήμη μέσα 2gb ενώ τα άλλα 3 πού είδα δεν είχαν.
Billys636 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για το Νokia 701 Belle ισχυει η προσφορα στα 200 ευρω? Ρωταω για να μην πηγαινω αδικα, γιατι δεν ειμαι και κοντα. Η αν ισχυει σε καποιο αλλο Mediamarkt.
c0prse_grinder Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Για το Νokia 701 Belle ισχυει η προσφορα στα 200 ευρω? Ρωταω για να μην πηγαινω αδικα, γιατι δεν ειμαι και κοντα. Η αν ισχυει σε καποιο αλλο Mediamarkt. παρτους ενα τηλεφωνο καλυτερα. να δεις αν εχει και αποθεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα