Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο κινητο να διαλεξω εως 350 ευρω; Προτιμω android γιατι εδω και 1,5 χρονο ειμαι android χρηστης και ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα και windows να τρεχει δεν πειραζει. Σας παρακαλω να μη βαλετε παραπανω τιμες γιατι δε βαζω αλλα λεφτα.

Δημοσ.

Παντως μια ολοκληρωμενη προταση και φθηνη ειναι το Νοκια Ν8, τα εχει ολα και συμφερει ;-)

Σε αυτα τα λεφτα υπαρχουν πολλα και καλα τηλεφωνα απο εκει και περα ειναι τι ψαχνεις εσυ.

Δημοσ.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη, αν σε παιρνει και δεν πιεζεσαι απο κατι, να κανεις υπομονη για λιγο καιρο, 1-2 μηνες μαξ, και να παρεις τοτε συσκευη, γιατι τωρα θα βγουν οι νεες συσκευες, και οπως ειναι φυσικο, θα χτυπησεις σιγουρα το S2 π.χ. στα 350 ευρω, ηδη πηγαινει σιγα σιγα στα 400!

Δημοσ.

Για design - camera xperia Arc S

Για all around δυνατο κινητο Evo 3D

Για 3D και ωραια οθονη Optimus 3D

Για customization - camera - οικονομια Optimus 2x

Τα θες ολα? Μεταχειρισμενο S2

Δημοσ.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη, αν σε παιρνει και δεν πιεζεσαι απο κατι, να κανεις υπομονη για λιγο καιρο, 1-2 μηνες μαξ, και να παρεις τοτε συσκευη, γιατι τωρα θα βγουν οι νεες συσκευες, και οπως ειναι φυσικο, θα χτυπησεις σιγουρα το S2 π.χ. στα 350 ευρω, ηδη πηγαινει σιγα σιγα στα 400!

Ναι σιγουρα το σχεδιαζω για ιουλιου-αυγουστο περιμενω να βγει το S3 για να κατεβει το S2. Αλλα αμα ακουσω κατι καλυτερο..Who knows?:D

Δημοσ.

Ναι σιγουρα το σχεδιαζω για ιουλιου-αυγουστο περιμενω να βγει το S3 για να κατεβει το S2. Αλλα αμα ακουσω κατι καλυτερο..Who knows?:D

ωραια, πολυ ωραια, βρισκω το σκεπτικο σου ιδανικο, περιμενε να κυκλοφορησει το S3 και πανε παρε το s2 (το οποιο ειναι φοβερο κινητο) σε φοβερη τιμη :) ολα τα αλλα ειναι μια με δυο κλασεις χαμηλοτερα φιλε, τι να λεμε. :)

Δημοσ.

ωραια, πολυ ωραια, βρισκω το σκεπτικο σου ιδανικο, περιμενε να κυκλοφορησει το S3 και πανε παρε το s2 (το οποιο ειναι φοβερο κινητο) σε φοβερη τιμη :) ολα τα αλλα ειναι μια με δυο κλασεις χαμηλοτερα φιλε, τι να λεμε. :)

Να σε ρωτησο.. Οταν βγει το Galaxy s3 θα ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας.Υπαρχει περιπτωση να του βαλουν android 5 ή θα παει μονο σε tablets; Αμα ειναι να πιασω δουλεια παρταϊμ το καλοκαιρι και να μαζεψω για το 3.

Δημοσ.

Να σε ρωτησο.. Οταν βγει το Galaxy s3 θα ειναι το καλυτερο κινητο της αγορας.Υπαρχει περιπτωση να του βαλουν android 5 ή θα παει μονο σε tablets; Αμα ειναι να πιασω δουλεια παρταϊμ το καλοκαιρι και να μαζεψω για το 3.

Καταρχήν κατσε να δουμε αν θα ειναι το καλυτερο κινητό της αγορας, γιατί βγαίνουν ένα σωρο υπερκινητα. Πολυ πιθανών να ειναι βεβαία, αλλα μενει να το δουμε. Android 4 (και όχι 5 , θα παρει κανα χρονο για να βγει 5) θα τρεχει 100% όπως και το sgs2. Η ιδία εκδοσή android θα υπάρχει απο εδω και περα σε smartphone / tablet. Στο s2 θα μπορεις να βαλεις σίγουρα ακόμα και επόμενες εκδόσεις android με custom. Επίσημα κανεις δεν ξερει.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Ποιο κινητο να διαλεξω εως 350 ευρω; Προτιμω android γιατι εδω και 1,5 χρονο ειμαι android χρηστης και ειμαι ευχαριστημενος. Αλλα και windows να τρεχει δεν πειραζει. Σας παρακαλω να μη βαλετε παραπανω τιμες γιατι δε βαζω αλλα λεφτα.

Από Skroutz-ομάγαζο ή απο Πάροχο ?

Μια καλή προσφορά υπάρχει εδώ και λίγο καιρό για το HTC Evo 3D

που εκτός από δυνατό κινητό έχει και 3D. Αν δεν σε ενοχλεί που είναι

λίγο ογκώδες είναι μια πολύ καλή συσκευή για 330 ευρώ.

Η στερεοσκοπική του οθόνη θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...